Giriş Kayıt
Bettye Ackerman

Bettye Ackerman (82)


Oyuncu

Bettye Louise Ackermann, 28 Şubat 1924 Cottageville, Güney Carolina, ABD doğumlu oyuncu. "Ben Casey" (1961) yapımıyla biliniyor.01 Kasım 2006 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Bettye Louise Ackermann
Doğum Tarihi: 28 Şubat 1924
Ölüm Tarihi: 01 Kasım 2006
Doğum Yeri: Cottageville, Güney Carolina, ABD
Diğer Bir İsmi: Bettye Ackerman Jaffe
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.3 5,397

Tıp Merkezi
1976 Dram Oyuncu    
1974 Dram Oyuncu    
1973 Oyuncu 7.5 613
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,656

Walton Ailesi
1971 Dram Oyuncu 7.6 4,525
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,822
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018