Giriş Kayıt
Thomas Acda

Thomas Acda (50)


Oyuncu, Müzisyen

Thomas Acda, 06 Mart 1967 De Rijp, Noord-Holland, Hollanda doğumlu oyuncu, müzisyen. Alles is liefde (2007), Leak (2000), In Oranje (2004), All Stars (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Mart 1967
Doğum Yeri: De Rijp, Noord-Holland, Hollanda
Diğer Bir İsmi: Acda en de Munnik
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 47 Komedi Oyuncu 5.8 370
2010 Dram Oyuncu 8.3 2,117
2009 42 Dram Oyuncu 5.0 1,262
2007 Suç Oyuncu 7.3 849
2007 40 Macera Oyuncu 6.3 569
2007 40 Komedi Oyuncu 7.0 6,354
2004 37 Dram Oyuncu
Müzik
6.6 995

Leak
2000 33 Aksiyon Oyuncu 7.1 2,539
1999 32 Aile Oyuncu 5.7 161
1997 30 Komedi Oyuncu 7.2 2,199
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,809) Silence (1,872) Personal Shopper (1,644) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (724) The Void (721) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,899) Supernatural (4,689) The Flash (4,493) Arrow (3,940) The Big Bang Theory (3,245) Better Call Saul (2,905) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017