Giriş Kayıt
Richard Gilbert Abramson

Richard Gilbert Abramson


Yapımcı

Richard Gilbert Abramson, yapımcı. Pee-wee'nin Büyük Macerası (1985), Big Top Pee-wee (1988), Hollywood Rüyası (1989), Theodore Rex (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richard G. Abramson | Richard Abramson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Yapımcı 3.8 209
1995 Aksiyon Yapımcı 2.4 3,141
1990 Komedi Yapımcı 5.5 368

Hollywood Rüyası
1989 Komedi Yapımcı 6.3 3,859
1988 Macera Yapımcı 4.9 7,522
1986 Aile Yapımcı 8.0 3,049

Pee-wee'nin Büyük Macerası
1985 Macera Yapımcı 7.0 42,551
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017