Giriş Kayıt
Gerald W. Abrams

Gerald W. Abrams (77)


Yapımcı, Oyuncu

Gerald W. Abrams, 26 Eylül 1939 doğumlu yapımcı, oyuncu. Houdini (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Eylül 1939
Diğer Bir İsmi: Gerald Abrams | Gerry Abrams
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 76 Aksiyon Oyuncu 8.1 672,958
2015 76 Romantik Yapımcı    
2014 75 Romantik Yapımcı 7.2 108
2014 Biyografi Yapımcı 7.4 7,563

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 74 Aksiyon Oyuncu 7.8 420,641
2012 73 Komedi Yapımcı    
2012 73 Kısa Metraj Yapımcı 7.1 9
2011 72 Biyografi Yapımcı    
2010 71 Dram Yapımcı    

Uzay Yolu
2009 70 Aksiyon Oyuncu 8.0 529,517

Daniel'in Kızı
2008 69 Dram Yapımcı    
2005 66 Suç Yapımcı    
2004 65 Gizem Yapımcı 4.7 298

44 Dakika
2003 64 Suç Yapımcı    
2003 Dram Yapımcı 6.9 943
2000 Dram Yapımcı    
1998 59 Macera Yapımcı 5.9 284
1994 Belgesel Yapımcı 8.2 1,215
1990 51 Korku Yapımcı    
1990 51 Korku Yapımcı    
1987 Belgesel Yapımcı 7.9 1,046
1985 46 Biyografi Yapımcı    
1982 43 Biyografi Çeşitli    
1981 42 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
   
1979 40 Dram Yapımcı    
1979 40 Dram Yapımcı    
1976 37 Biyografi Yapımcı 6.4 174
1975 36 Dram Yapımcı    
1974 35 Dram Yapımcı 5.8 46
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017