Giriş Kayıt
Tony Aboyantz

Tony Aboyantz (64)


Yönetmen Asistanı

Tony Aboyantz, 21 Ocak 1928 Krasnodar, USSR [bugünkü Rusya] doğumlu yönetmen asistanı. Cici Damat (1968), Tatli Bela New York'ta (1965), Süper Jandarma ve Melekleri (1982), Halka (1950) gibi yapımlarla biliniyor.10 Kasım 1992 tarihinde (64 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 21 Ocak 1928
Ölüm Tarihi: 10 Kasım 1992
Doğum Yeri: Krasnodar, USSR [bugünkü Rusya]
Diğer Bir İsmi: Tony
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Süper Jandarma ve Melekleri
1982 54 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 4,858

Şok
1982 54 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 560
1978 50 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 142

Onca Yoksulluk Varken
1977 49 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 761

Şahane Serseri
1973 45 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 3,134
1972 44 Komedi Yönetmen Asistanı 4.5 255
1971 43 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 1,934
1970 42 Suç Yönetmen Asistanı 6.7 55

Eğlenceli Günler
1970 42 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 3,976

Bir İp, Bir Tabanca...
1969 41 Western Yönetmen Asistanı 6.9 1,012

Cici Damat
1968 40 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 4,867
1967 39 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 2,005
1967 39 Biyografi Yönetmen Asistanı 5.8 59

Anjelik ve Kral
1966 38 Macera Yönetmen Asistanı 6.8 1,063

Anjelik Saray Yosması
1965 37 Macera Yönetmen Asistanı 6.9 1,056

Tatli Bela New York'ta
1965 37 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 4,760

Anjelik Serseriler Prensesi
1964 36 Macera Yönetmen Asistanı 6.9 1,869
1962 34 Komedi Yönetmen Asistanı    

Amerikan Güzeli
1961 33 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 410
1961 33 Western Yönetmen Asistanı 7.6 67
1960 32 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 46
1955 27 Biyografi Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.4 3,618
1952 24 Komedi Yönetmen Asistanı 7.9 2,924

Halka
1950 22 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 3,604
1949 21 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 45
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,486) Split (5,970) Rogue One (5,771) Hidden Figures (4,946) Live by Night (4,257) Assassin's Creed (4,036) Paterson (3,660) Patriots Day (3,382) Allied (2,764) Brimstone (1,889)
Dizi Altyazıları
Legion (9,314) Arrow (5,613) The Flash (5,277) The 100 (3,248) The Expanse (3,082) Legends of Tomorrow (2,678) The Blacklist (2,296) Colony (2,285) Vikings (2,143) Designated Survivor (2,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017