Giriş Kayıt
Alejandro Abellan

Alejandro Abellan (52)


Oyuncu

Alejandro Abellan, 13 Mayıs 1965 Murcia, İspanya doğumlu oyuncu. Noel Baba 2 (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Mayıs 1965
Doğum Yeri: Murcia, İspanya
Diğer Bir İsmi: Alejandro Abellon
Burcu: Boğa
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 44 Komedi Oyuncu    
2006 41 Komedi Oyuncu 5.8 6,058

Cinayet Uzmanı
2005 40 Suç Oyuncu    
2005 40 Dram Oyuncu    
2004 Suç Oyuncu 4.7 1,461
2003 Dram Oyuncu    

Kor
2003 38 Aksiyon Oyuncu 5.5 81,069

Noel Baba 2
2002 37 Komedi Oyuncu 5.6 36,729

Balistik
2002 37 Aksiyon Çeşitli 3.6 16,851

Öyle Bir Kız ki
2001 36 Komedi Oyuncu 4.9 11,431

13. Savaşçı
1999 34 Aksiyon Çeşitli 6.6 105,285
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017