Giriş Kayıt
Tim Abell

Tim Abell (59)


Oyuncu, Yapımcı, Dublör

Timothy Shawn Abell, 01 Temmuz 1958 Manassas, Virginia, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, dublör. Sniper: Special Ops (2016), Super Shark (2011), The Curse of the Komodo (2004), Öldürme İçgüdüsü (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Timothy Shawn Abell
Doğum Tarihi: 01 Temmuz 1958
Doğum Yeri: Manassas, Virginia, ABD
Diğer Bir İsmi: Timothy S. Abell | Timothy Abell
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kumdan Kale
2017 59 Dram Çeşitli 6.3 7,557
2017 59 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
2.6 254
2017 59 Dram Oyuncu    

Muhteşem Yedili
2016 58 Aksiyon Çeşitli 6.9 130,176

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 58 Aksiyon Çeşitli 6.2 415,801
2016 58 Komedi Oyuncu 9.8 12

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 58 Aksiyon Çeşitli 5.3 132,836
2016 58 Dram Oyuncu 3.3 1,594

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 58 Aksiyon Çeşitli 7.3 79,585
2015 57 Komedi Çeşitli 4.8 31,796
2015 57 Aile Oyuncu 5.0 273
2015 57 Aksiyon Oyuncu 2.7 969
2015 57 Aksiyon Oyuncu 2.2 294
2014 56 Gizem Oyuncu 2.5 150
2014 56 Aksiyon Çeşitli 7.6 336,370
2014 56 Aksiyon Oyuncu 3.7 1,691
2014 56 Aksiyon Oyuncu 3.7 1,691
2014 56 Suç Oyuncu 5.3 90

Son Kalan
2013 55 Aksiyon Çeşitli 7.5 221,660

Beyaz Saray Düştü
2013 55 Aksiyon Çeşitli 6.4 174,875
2013 55 Korku Oyuncu    

Kod Adı: Olympus
2013 55 Aksiyon Çeşitli 6.5 216,754

Sıcak Kalpler
2013 55 Komedi Çeşitli 6.9 194,894
2013 55 Aksiyon Oyuncu    

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 54 Dram Çeşitli 7.4 228,406

Kızıl Şafak
2012 54 Aksiyon Çeşitli 5.4 65,025
2012 54 Aksiyon Oyuncu 4.3 6,346
2012 54 Dram Oyuncu 3.9 362
2012 54 Korku Oyuncu 2.2 635
2012 54 Aksiyon Oyuncu
Dublör
8.2 5
2012 54 Aksiyon Oyuncu 3.4 284
2011 53 Aksiyon Oyuncu 2.5 1,688
2011 53 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.1 56
2011 53 Dram Oyuncu 5.0 881

Los Angeles İstilası
2011 53 Aksiyon Oyuncu    
2010 52 Dram Çeşitli 6.8 1,231
2010 52 Western Oyuncu    
2009 Suç Çeşitli 8.3 54,917

Sage Irmağında Mucize
2005 47 Western Yapımcı
Dublör
Oyuncu
5.5 428

Keskin Nişancı
2005 47 Aksiyon Oyuncu    
2005 47 Dram Yapımcı
Oyuncu
4.8 421
2004 46 Aksiyon Oyuncu    
2004 46 Korku Oyuncu 2.7 1,181

Bir Zamanlar Askerdik
2002 44 Aksiyon Oyuncu 7.2 110,228

Öldürme İçgüdüsü
2001 43 Aksiyon Oyuncu 4.8 530
2001 43 Aksiyon Oyuncu    

Ölümün Eşiğinde
1999 41 Macera Oyuncu    

Çöl Fırtınası
1999 41 Aksiyon Oyuncu 4.0 328
1998 40 Gerilim Oyuncu 3.9 69
1997 39 Aksiyon Oyuncu 4.1 540
1996 38 Korku Oyuncu 5.0 78
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017