Giriş Kayıt
Tôru Abe

Tôru Abe (76)


Oyuncu

Tôru Abe, 28 Mart 1917 Fukuoka, Japonya doğumlu oyuncu. Shura-yuki-hime: Urami Renga (1974), Zatôichi kyôjô-tabi (1963), Shin zatô Ichi: Yabure! Tôjin-ken (1971), Kaidan nobori ryu (1970) gibi yapımlarla biliniyor.18 Temmuz 1993 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 28 Mart 1917
Ölüm Tarihi: 18 Temmuz 1993
Doğum Yeri: Fukuoka, Japonya
Diğer Bir İsmi: Tooru Abe
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 63 Aksiyon Oyuncu    

Shogun 1
1980 Macera Oyuncu 8.1 9,631
1979 62 Oyuncu 6.7 150

Samurayın İntikamı
1979 Aksiyon Oyuncu    
1977 60 Dram Oyuncu 7.5 274
1975 58 Oyuncu 7.6 19
1975 58 Aksiyon Oyuncu 7.3 344
1974 57 Aksiyon Oyuncu 6.5 31
1974 57 Aksiyon Oyuncu 7.5 230
1974 57 Dram Oyuncu 6.4 1,591
1974 57 Aksiyon Oyuncu 7.0 27
1973 56 Aksiyon Oyuncu 6.6 638
1972 55 Oyuncu 6.1 30
1972 55 Aksiyon Oyuncu 6.7 461
1972 55 Aksiyon Oyuncu 7.8 3,010
1971 54 Aksiyon Oyuncu 6.4 92
1971 54 Dram Oyuncu 7.3 928
1970 53 Dram Oyuncu 7.5 26,904
1970 53 Oyuncu 7.2 63
1970 53 Aksiyon Oyuncu 6.7 672
1969 52 Oyuncu 6.6 102
1968 51 Suç Oyuncu 5.9 19
1968 51 Dram Oyuncu 7.1 81
1966 49 Aksiyon Oyuncu 6.4 5
1966 49 Fantastik Oyuncu 6.3 378
1965 48 Aksiyon Oyuncu 6.8 42
1965 48 Aksiyon Oyuncu 6.7 22
1965 48 Suç Oyuncu 7.1 119
1964 47 Aksiyon Oyuncu 7.4 208
1964 47 Aksiyon Oyuncu 6.7 34
1964 47 Oyuncu    
1963 46 Suç Oyuncu 7.1 288
1963 46 Dram Oyuncu 7.3 1,017
1962 45 Dram Oyuncu 7.4 230
1960 43 Dram Oyuncu 7.1 164
1960 43 Dram Oyuncu 7.1 96
1960 43 Aksiyon Oyuncu 6.8 483
1959 42 Dram Oyuncu 8.5 3,808
1958 41 Suç Oyuncu 7.1 327
1957 40 Oyuncu    
1957 40 Dram Oyuncu 8.6 7
1955 38 Dram Oyuncu 7.0 42
1953 36 Romantik Oyuncu 7.2 55

Tokyo Hikayesi
1953 36 Dram Oyuncu 8.3 30,554
1950 33 Oyuncu 6.4 45
1948 31 Oyuncu 6.8 79
1947 30 Oyuncu 6.8 12
1944 27 Oyuncu 6.2 80
Dizi Altyazıları
Shameless (5,863) Vikings (4,312) Game of Thrones (3,175) Mr. Robot (2,332) Supernatural (1,875) Lucifer (1,547) Outlander (1,475) The Big Bang Theory (1,411) Arrow (1,345) Manhunt: Unabomber (1,316)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017