Giriş Kayıt
Bonnie Abaunza

Bonnie Abaunza


Yapımcı

Bonnie Abaunza, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kalküta'nın Çocukları
2004 Belgesel 7.5 11,581

Kızılmaske
1996 Aksiyon Yapımcı 4.9 29,043

Uçan fil
1995 Aksiyon Çeşitli 4.9 7,199
1994 Komedi Çeşitli 5.4 5,291

Harley Davidson Ve Marlboro Adam
1991 Aksiyon Çeşitli 6.0 15,513
Dizi Altyazıları
Shameless (5,783) Vikings (4,227) Game of Thrones (3,097) Mr. Robot (2,266) Supernatural (1,869) Lucifer (1,520) Outlander (1,471) The Big Bang Theory (1,400) Arrow (1,319) Manhunt: Unabomber (1,245)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017