Giriş Kayıt
Bonnie Abaunza

Bonnie Abaunza


Yapımcı

Bonnie Abaunza, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kalküta'nın Çocukları
2004 Belgesel 7.5 11,581

Kızılmaske
1996 Aksiyon Yapımcı 4.9 28,378

Uçan fil
1995 Aksiyon Çeşitli 4.9 7,002
1994 Komedi Çeşitli 5.4 5,291

Harley Davidson Ve Marlboro Adam
1991 Aksiyon Çeşitli 6.0 15,020
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,461) Split (5,098) Rogue One (4,854) Hidden Figures (3,798) Assassin's Creed (3,181) Paterson (2,916) Patriots Day (2,502) Allied (1,909) Brimstone (1,631) Passengers (1,314)
Dizi Altyazıları
Legion (8,402) Arrow (4,997) The Flash (4,882) The Expanse (2,672) Legends of Tomorrow (2,491) The 100 (2,049) The Blacklist (2,026) Colony (1,863) Vikings (1,749) Designated Survivor (1,730)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017