Giriş Kayıt
Youssef Abagourram

Youssef Abagourram


Sanat Bölümü, Oyuncu

Youssef Abagourram, sanat bölümü, oyuncu. Başlangıç (2010), Son Ültimatom (2007), Görevimiz Tehlike 5 (2015), Yalanlar Üstüne (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Tarihi 0 7.3 1,202

Hain
2016 Suç 0 6.2 11,531

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon 0 7.4 253,768
2014 Biyografi 0 6.0 1,223
2014 Dram 0    
2014 Aksiyon 0    

Kaptan Phillips
2013 Biyografi 0 7.8 342,465
2013 Aksiyon 0    

Yemen'de Somon Avı
2011 Komedi 0 6.8 53,527
2011 Aksiyon 0 6.8 163,264
2011 Reality-TV 0 7.4 262

Başlangıç
2010 Aksiyon 0 8.8 1,563,513

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon 0 6.8 113,957
2009 Macera 0    

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon 0 7.1 180,808
2008 Komedi 0 5.5 101,942

Son Ültimatom
2007 Aksiyon 0 8.1 520,515

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon 0 5.6 9,393
2006 Dram Oyuncu
0
   

İsimsiz Kahramanlar
2006 Dram 0 7.1 12,219
2005 Dram 0 7.0 112,619

Dumanlı Kafalar
2005 Biyografi Çeşitli 5.8 3,473
2005 Dram 0 5.3 8,157

Büyük İskender
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 143,132
2004 Biyografi 0 4.9 380
2003 Game-Show Çeşitli 5.5 15,966
2002 Dram 0 5.4 758
2001 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.6 11,947
2000 Macera Sanat Bölümü    

Vur Emri
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 38,623

Mumya
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 328,753
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017