Giriş Kayıt
Youssef Abagourram

Youssef Abagourram


Sanat Bölümü, Oyuncu

Youssef Abagourram, sanat bölümü, oyuncu. Başlangıç (2010), Son Ültimatom (2007), Görevimiz Tehlike 5 (2015), Yalanlar Üstüne (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Tarihi 0 7.1 1,349

Hain
2016 Suç 0 6.2 14,176

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon 0 7.4 267,784
2014 Biyografi 0 6.0 1,223
2014 Dram 0    
2014 Aksiyon 0    

Kaptan Phillips
2013 Biyografi 0 7.8 357,000
2013 Aksiyon 0    

Yemen'de Somon Avı
2011 Komedi 0 6.8 55,157
2011 Aksiyon 0 6.8 167,259
2011 Reality-TV 0 7.4 262

Başlangıç
2010 Aksiyon 0 8.8 1,642,702

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon 0 6.8 116,625
2009 Macera 0    

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon 0 7.1 186,570
2008 Komedi 0 5.6 104,521

Son Ültimatom
2007 Aksiyon 0 8.1 540,768

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon 0 5.6 9,654
2006 Dram Oyuncu
0
   

İsimsiz Kahramanlar
2006 Dram 0 7.1 12,219
2005 Dram 0 7.0 115,283

Dumanlı Kafalar
2005 Biyografi Çeşitli 5.8 3,473
2005 Dram 0 5.3 8,157

Büyük İskender
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 146,752
2004 Biyografi 0 4.9 380
2003 Game-Show Çeşitli 5.6 16,186
2002 Dram 0 5.5 846
2001 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.6 12,273
2000 Macera Sanat Bölümü    

Vur Emri
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 39,374

Mumya
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 342,553
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017