Giriş Kayıt
Youssef Abagourram

Youssef Abagourram


Sanat Bölümü, Yapım Yöneticisi

Youssef Abagourram, sanat bölümü, yapım yöneticisi. Başlangıç (2010), Son Ültimatom (2007), Görevimiz Tehlike 5 (2015), Yalanlar Üstüne (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Tarihi 0 7.1 1,349

Hain
2016 Suç 0 6.2 14,582

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon 0 7.4 270,983
2014 Biyografi 0 6.0 1,223
2014 Dram 0    
2014 Aksiyon 0    

Kaptan Phillips
2013 Biyografi 0 7.8 360,960
2013 Aksiyon 0    

Yemen'de Somon Avı
2011 Komedi 0 6.8 55,596
2011 Aksiyon 0 6.8 168,655
2011 Reality-TV 0 7.4 262

Başlangıç
2010 Aksiyon 0 8.8 1,664,060

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon 0 6.8 117,398
2009 Macera 0    

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon 0 7.1 187,957
2008 Komedi 0 5.6 105,167

Son Ültimatom
2007 Aksiyon 0 8.1 546,009

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon 0 5.6 9,654
2006 Dram Oyuncu
0
   

İsimsiz Kahramanlar
2006 Dram 0 7.1 12,219
2005 Dram 0 7.0 115,887

Dumanlı Kafalar
2005 Biyografi Çeşitli 5.8 3,473
2005 Dram 0 5.3 8,157

Büyük İskender
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 147,575
2004 Biyografi 0 4.9 380
2003 Game-Show Çeşitli 5.6 16,270
2002 Dram 0 5.5 846
2001 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.6 12,339
2000 Macera Sanat Bölümü    

Vur Emri
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 39,374

Mumya
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 345,045
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018