Giriş Kayıt
Youssef Abagourram

Youssef Abagourram


Sanat Bölümü, Oyuncu

Youssef Abagourram, sanat bölümü, oyuncu. Başlangıç (2010), Son Ültimatom (2007), Görevimiz Tehlike 5 (2015), Yalanlar Üstüne (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Tarihi 0 7.1 1,349

Hain
2016 Suç 0 6.2 15,456

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon 0 7.4 277,226
2014 Biyografi 0 6.0 1,223
2014 Dram 0    
2014 Aksiyon 0    

Kaptan Phillips
2013 Biyografi 0 7.8 367,522
2013 Aksiyon 0    

Yemen'de Somon Avı
2011 Komedi 0 6.8 56,532
2011 Aksiyon 0 6.8 171,437
2011 Reality-TV 0 7.4 262

Başlangıç
2010 Aksiyon 0 8.8 1,710,698

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon 0 6.8 118,777
2009 Macera 0    

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon 0 7.1 190,913
2008 Komedi 0 5.6 106,362

Son Ültimatom
2007 Aksiyon 0 8.0 559,062

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon 0 5.6 9,654
2006 Dram Oyuncu
0
   

İsimsiz Kahramanlar
2006 Dram 0 7.1 12,219
2005 Dram 0 6.9 117,095

Dumanlı Kafalar
2005 Biyografi Çeşitli 5.8 3,473
2005 Dram 0 5.3 8,157

Büyük İskender
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 149,299
2004 Biyografi 0 4.9 380
2003 Game-Show Çeşitli 5.6 16,442
2002 Dram 0 5.5 846
2001 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.6 12,441
2000 Macera Sanat Bölümü    

Vur Emri
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 39,984

Mumya
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 349,951
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018