Giriş Kayıt
Youssef Abagourram

Youssef Abagourram


Sanat Bölümü, Oyuncu

Youssef Abagourram, sanat bölümü, oyuncu. Başlangıç (2010), Son Ültimatom (2007), Görevimiz Tehlike 5 (2015), Yalanlar Üstüne (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Tarihi 0 7.1 1,339

Hain
2016 Suç 0 6.2 12,357

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon 0 7.4 257,657
2014 Biyografi 0 6.0 1,223
2014 Dram 0    
2014 Aksiyon 0    

Kaptan Phillips
2013 Biyografi 0 7.8 346,349
2013 Aksiyon 0    

Yemen'de Somon Avı
2011 Komedi 0 6.8 53,886
2011 Aksiyon 0 6.8 164,257
2011 Reality-TV 0 7.4 262

Başlangıç
2010 Aksiyon 0 8.8 1,584,719

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon 0 6.8 114,671
2009 Macera 0    

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon 0 7.1 182,402
2008 Komedi 0 5.5 102,589

Son Ültimatom
2007 Aksiyon 0 8.1 526,047

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon 0 5.6 9,393
2006 Dram Oyuncu
0
   

İsimsiz Kahramanlar
2006 Dram 0 7.1 12,219
2005 Dram 0 7.0 113,387

Dumanlı Kafalar
2005 Biyografi Çeşitli 5.8 3,473
2005 Dram 0 5.3 8,157

Büyük İskender
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 144,093
2004 Biyografi 0 4.9 380
2003 Game-Show Çeşitli 5.6 16,018
2002 Dram 0 5.4 758
2001 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.6 12,068
2000 Macera Sanat Bölümü    

Vur Emri
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 38,865

Mumya
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 331,856
Dizi Altyazıları
Fargo (5,805) Arrow (5,227) The Flash (4,450) American Gods (4,048) The 100 (3,951) 12 Monkeys (3,053) Better Call Saul (2,935) Supernatural (2,630) Game of Thrones (2,561) Lucifer (2,498)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017