Giriş Kayıt
Youssef Abagourram

Youssef Abagourram


Sanat Bölümü, Oyuncu

Youssef Abagourram, sanat bölümü, oyuncu. Başlangıç (2010), Son Ültimatom (2007), Görevimiz Tehlike 5 (2015), Yalanlar Üstüne (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Tarihi 0 7.1 1,349

Hain
2016 Suç 0 6.2 13,064

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon 0 7.4 261,237
2014 Biyografi 0 6.0 1,223
2014 Dram 0    
2014 Aksiyon 0    

Kaptan Phillips
2013 Biyografi 0 7.8 349,556
2013 Aksiyon 0    

Yemen'de Somon Avı
2011 Komedi 0 6.8 54,395
2011 Aksiyon 0 6.8 165,268
2011 Reality-TV 0 7.4 262

Başlangıç
2010 Aksiyon 0 8.8 1,602,765

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon 0 6.8 115,285
2009 Macera 0    

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon 0 7.1 183,632
2008 Komedi 0 5.5 103,154

Son Ültimatom
2007 Aksiyon 0 8.1 530,734

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon 0 5.6 9,393
2006 Dram Oyuncu
0
   

İsimsiz Kahramanlar
2006 Dram 0 7.1 12,219
2005 Dram 0 7.0 113,951

Dumanlı Kafalar
2005 Biyografi Çeşitli 5.8 3,473
2005 Dram 0 5.3 8,157

Büyük İskender
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 144,925
2004 Biyografi 0 4.9 380
2003 Game-Show Çeşitli 5.6 16,085
2002 Dram 0 5.5 846
2001 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.6 12,151
2000 Macera Sanat Bölümü    

Vur Emri
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 39,072

Mumya
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 337,215
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017