Giriş Kayıt
Ricardo Cortez

Ricardo Cortez (76)


Oyuncu, Yönetmen

Jacob Krantz, 18 Eylül 1900 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen. The Maltese Falcon (1931), The Walking Dead (1936), Charlie Chan in Reno (1939), Murder Over New York (1940) gibi yapımlarla biliniyor.28 Nisan 1977 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Jacob Krantz
Doğum Tarihi: 18 Eylül 1900
Ölüm Tarihi: 28 Nisan 1977
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Belgesel Oyuncu 8.3 223
1958 58 Dram Oyuncu 7.5 2,171
1947 47 Aksiyon Oyuncu 6.2 71
1946 46 Dram Oyuncu 7.2 1,796
1946 46 Gizem Oyuncu 6.1 181
1942 42 Aksiyon Oyuncu 4.6 118
1940 40 Komedi Oyuncu 7.5 943
1940 40 Suç Yönetmen 6.0 27
1939 39 Komedi Oyuncu 7.6 1,044
1939 39 Aksiyon Oyuncu 6.6 938
1936 36 Suç Oyuncu 6.7 1,595
1935 35 Macera Oyuncu 6.2 352
1935 35 Suç Oyuncu 7.1 529
1934 34 Suç Oyuncu 6.7 539
1933 33 Dram Oyuncu 6.9 450
1933 33 Suç Oyuncu 7.1 893
1932 32 Suç Oyuncu 6.7 375
1932 32 Dram Oyuncu 6.4 725
1931 31 Komedi Oyuncu 5.9 166
1931 31 Suç Oyuncu 7.4 2,274
1931 31 Dram Oyuncu 6.6 474
1930 30 Dram Oyuncu 6.7 131
1928 28 Komedi Oyuncu 6.0 7
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017