Giriş Kayıt
Fabiana Udenio

Fabiana Udenio (53)


Oyuncu

Fabiana Udenio, 21 Aralık 1964 Buenos Aires, Arjantin doğumlu oyuncu. Bride of Re-Animator (1989), The Godson (1998), (1997) Avanak Ajan: Ajanlar Kralı (1997), (2001) Darısı Başıma (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Aralık 1964
Doğum Yeri: Buenos Aires, Arjantin
Diğer Bir İsmi: Fabina Udenio
Burcu: Yay
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 7.8 23,613
2008 Komedi Oyuncu 6.1 39,003

Yeni Evli
2003 39 Komedi Çeşitli 5.5 61,971

Darısı Başıma
2001 37 Komedi Oyuncu 5.3 67,724
1998 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,278
1998 34 Komedi Oyuncu 3.0 1,160
1998 Western Oyuncu 7.7 1,192

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 33 Komedi Oyuncu 7.0 198,134

O Şimdi Asker
1994 30 Komedi Oyuncu 4.8 10,977
1994 Aksiyon Oyuncu 8.3 24,643
1992 28 Komedi Oyuncu 4.3 298
1992 Komedi Oyuncu 6.6 17,489
1990 26 Aksiyon Oyuncu 5.8 71,252
1989 25 Komedi Oyuncu 6.2 9,648

Yaz Okulu
1987 23 Komedi Oyuncu 6.5 14,524
1983 19 Dram Oyuncu    
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,946
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018