Giriş Kayıt
Fabiana Udenio

Fabiana Udenio (52)


Oyuncu

Fabiana Udenio, 21 Aralık 1964 Buenos Aires, Arjantin doğumlu oyuncu. Bride of Re-Animator (1989), The Godson (1998), (1997) Avanak Ajan: Ajanlar Kralı (1997), (2001) Darısı Başıma (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Aralık 1964
Doğum Yeri: Buenos Aires, Arjantin
Diğer Bir İsmi: Fabina Udenio
Burcu: Yay
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 7.8 17,304
2008 Komedi Oyuncu 6.1 37,217

Yeni Evli
2003 39 Komedi Çeşitli 5.4 59,083

Darısı Başıma
2001 37 Komedi Oyuncu 5.2 63,524
1998 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,278
1998 34 Komedi Oyuncu 3.0 1,160
1998 Western Oyuncu 7.7 1,185

Avanak Ajan: Ajanlar Kralı
1997 33 Komedi Oyuncu 7.0 188,442

O Şimdi Asker
1994 30 Komedi Oyuncu 4.8 10,098
1994 Aksiyon Oyuncu 8.2 23,178
1992 28 Komedi Oyuncu 4.3 298
1992 Komedi Oyuncu 6.6 16,107
1990 26 Aksiyon Oyuncu 5.7 65,781
1989 25 Komedi Oyuncu 6.2 9,648

Yaz Okulu
1987 23 Komedi Oyuncu 6.5 13,471
1983 19 Dram Oyuncu    
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,849
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,454) Legion (8,471) The 100 (8,041) Taboo (6,594) The Big Bang Theory (5,748) Arrow (4,720) Black Sails (3,812) The Expanse (3,349) Vikings (3,343) The Flash (3,302)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017