Giriş Kayıt
Wendey Stanzler

Wendey Stanzler


Yönetmen, Editör, Yapımcı, Sesler

Wendey Stanzler, yönetmen, editör, yapımcı, sesler. Ok (2012), 90210 (2008), Don't Trust the B---- in Apartment 23 (2012), Roger Ve Ben (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen 8.8 104
2014 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.2 18,802
2014 Komedi Yönetmen 7.5 7,454
2014 Dram Yönetmen 7.9 5,173
2013 Macera Yönetmen 7.4 53,933
2013 Aksiyon Yönetmen 7.5 172,368
2012 Dram Yapımcı
Yönetmen
6.7 9,407

Ok
2012 Aksiyon Yönetmen 7.7 357,887
2012 Komedi Yönetmen 7.3 29,933
2011 Dram Yönetmen 7.8 21,058

Utanmaz
2011 Komedi Yönetmen 8.7 150,444
2011 Dram Yönetmen 7.9 104,701

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Yönetmen 7.5 135,700
2009 Komedi Yönetmen 7.5 39,049

Vampir Günlükleri
2009 Dram Yönetmen 7.8 249,671
2009 Komedi Yönetmen 8.6 157,296
2009 Komedi Yönetmen 6.7 122,760
2008 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.1 39,114
2006 Komedi Editör 5.8 6,058
2006 Komedi Yönetmen 7.3 4,557
2006 Komedi Yönetmen 6.6 36,678
2005 Dram Yönetmen 7.6 193,429

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Yönetmen 7.5 102,794
2002 Komedi Yönetmen 8.0 56,310
2000 Komedi Editör 7.6 5,944
1999 Macera Editör 8.3 1,258
1998 Komedi Editör 7.1 90,706
1998 Belgesel Editör    
1997 Komedi Editör 5.8 219
1996 Komedi Editör 6.6 1,318

Kanada Salamı
1995 Komedi Editör 5.9 14,596

Roger Ve Ben
1989 Belgesel Yapımcı
Editör
7.5 22,973
1985 Aksiyon Sesler 6.0 602
Dizi Altyazıları
Westworld (7,048) The 100 (3,284) The Expanse (2,728) La casa de papel (2,035) The Crossing (1,691) Colony (1,555) 12 Monkeys (1,277) Genius (1,118) Into the Badlands (1,053) Vikings (1,046)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018