Giriş Kayıt
Wendey Stanzler

Wendey Stanzler


Yönetmen, Editör, Yapımcı, Sesler

Wendey Stanzler, yönetmen, editör, yapımcı, sesler. Ok (2012), 90210 (2008), Don't Trust the B---- in Apartment 23 (2012), Roger Ve Ben (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen    
2014 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.2 18,300
2014 Komedi Yönetmen 7.5 7,320
2014 Dram Yönetmen 7.9 5,067
2013 Macera Yönetmen 7.5 53,443
2013 Aksiyon Yönetmen 7.5 166,572
2012 Dram Yapımcı
Yönetmen
6.7 9,134

Ok
2012 Aksiyon Yönetmen 7.8 350,754
2012 Komedi Yönetmen 7.3 29,097
2011 Dram Yönetmen 7.8 20,805

Utanmaz
2011 Komedi Yönetmen 8.7 144,352
2011 Dram Yönetmen 7.9 103,858

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Yönetmen 7.6 133,572
2009 Komedi Yönetmen 7.5 37,607

Vampir Günlükleri
2009 Dram Yönetmen 7.8 245,565
2009 Komedi Yönetmen 8.6 151,326
2009 Komedi Yönetmen 6.7 121,949
2008 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.1 38,690
2006 Komedi Editör 5.8 6,058
2006 Komedi Yönetmen 7.3 4,557
2006 Komedi Yönetmen 6.6 36,404
2005 Dram Yönetmen 7.6 187,780

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Yönetmen 7.5 101,336
2002 Komedi Yönetmen 8.0 55,191
2000 Komedi Editör 7.6 5,944
1999 Macera Editör 8.3 1,258
1998 Komedi Editör 7.0 88,993
1998 Belgesel Editör    
1997 Komedi Editör 5.8 219
1996 Komedi Editör 6.6 1,318

Kanada Salamı
1995 Komedi Editör 5.9 14,457

Roger Ve Ben
1989 Belgesel Yapımcı
Editör
7.5 22,973
1985 Aksiyon Sesler 6.0 602
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018