Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Aleks Paunovic

Aleks Paunovic (47)


Oyuncu, Dublör, Yapımcı

Aleks Paunovic, 29 Haziran 1969 Winnipeg, Manitoba, Kanada doğumlu oyuncu, dublör, yapımcı. Kindergarten Cop 2 (2016), Numb (2015), Dead Rising: Watchtower (2015), Özgürlük Savaşçısı 2 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Haziran 1969
Doğum Yeri: Winnipeg, Manitoba, Kanada
Diğer Bir İsmi: Al Paunovic
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.96 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu    
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 4,826
2016 47 Komedi Oyuncu 4.4 1,864
2015 46 Gizem Yapımcı
Oyuncu
5.6 1,051
2015 46 Gerilim Oyuncu 5.1 3,233
2015 46 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,934
2015 46 Dram Oyuncu 7.6 99
2015 46 Suç Oyuncu 4.8 663
2015 Komedi Oyuncu 8.0 36,948
2015 46 Korku Oyuncu 5.2 6,259
2014 45 Komedi Oyuncu 5.7 1,699
2014 45 Dram Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 7.8 114,678
2014 45 Macera Oyuncu 3.6 389
2013 44 Aksiyon Oyuncu 5.1 332

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 44 Macera Oyuncu 5.9 89,399
2013 44 Aksiyon Oyuncu    

Kara Delik
2013 Dram Oyuncu 4.2 483
2013 Suç Oyuncu 7.4 4,075

Denizci: Gizli Tehlike
2013 44 Aksiyon Oyuncu    
2012 43 Komedi Oyuncu 5.2 175
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 48,372

İyi Olan Kazansın
2012 43 Aksiyon Oyuncu 6.3 151,460
2012 Dram Oyuncu 6.8 873

Özgürlük Savaşçısı 2
2011 42 Aksiyon Oyuncu 3.1 3,678
2011 Aksiyon Oyuncu 7.7 6,832
2010 41 Korku Oyuncu 7.2 108
2010 41 Dram Dublör
Oyuncu
   
2010 41 Aksiyon Oyuncu 4.8 362
2009 Animasyon Çeşitli 5.7 120,032
2009 40 Aksiyon Oyuncu    

Kişisel Etkiler
2009 40 Dram Oyuncu 6.3 7,142
2009 40 Suç 3.5 763
2008 39 Dram Oyuncu 6.0 39

Yamyam
2007 38 Korku Oyuncu 5.5 17

Haberciler
2007 38 Dram Dublör 5.4 34,168
2006 37 Fantastik Oyuncu    
2006 37 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 28
2006 Komedi Oyuncu 8.4 68,770
2005 36 Aksiyon Oyuncu    

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 296,513
2004 35 Suç Oyuncu 6.0 437

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Oyuncu 8.7 124,352

Savaş Yıldızı Galactica
2003 Aksiyon Dublör 8.7 42,220

Ben Casus
2002 33 Aksiyon Oyuncu 5.4 42,152
2002 33 Aksiyon Dublör
Çeşitli
   
2002 33 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 63

Tılsım 4
2002 33 Fantastik Dublör
Oyuncu
   
2001 Macera Oyuncu 7.5 99,231
2001 32 Dram Dublör    
2000 31 Aksiyon Oyuncu 4.6 464

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 66,553

Kafalar
1994 25 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017