Giriş Kayıt
Aleks Paunovic

Aleks Paunovic (48)


Oyuncu, Dublör, Yapımcı

Aleks Paunovic, 29 Haziran 1969 Winnipeg, Manitoba, Kanada doğumlu oyuncu, dublör, yapımcı. Kindergarten Cop 2 (2016), Numb (2015), Dead Rising: Watchtower (2015), Özgürlük Savaşçısı 2 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Haziran 1969
Doğum Yeri: Winnipeg, Manitoba, Kanada
Diğer Bir İsmi: Al Paunovic
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.96 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu    

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 48 Aksiyon Oyuncu 7.6 129,248
2017 48 Komedi Oyuncu 5.9 955
2017 48 Komedi Oyuncu    

Kutsal Dedektiflik Bürosu
2016 Komedi Oyuncu 8.3 19,471
2016 Aksiyon Oyuncu 5.9 8,285
2016 47 Komedi Oyuncu 4.4 2,110
2015 46 Gizem Yapımcı
Oyuncu
5.6 1,191
2015 46 Gerilim Oyuncu 5.2 5,110
2015 46 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,934
2015 Komedi Oyuncu 8.0 44,938
2015 46 Dram Oyuncu 6.6 145
2015 46 Suç Oyuncu 4.8 663
2015 46 Korku Oyuncu 5.2 6,869
2014 Komedi Oyuncu 5.4 2,612
2014 45 Dram Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 7.8 139,909
2014 45 Macera Oyuncu 3.6 389
2013 44 Aksiyon Oyuncu 5.1 332

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 44 Macera Oyuncu 5.9 94,633
2013 44 Aksiyon Oyuncu    

Kara Delik
2013 Dram Oyuncu 4.2 483
2013 Suç Oyuncu 7.4 4,301

Denizci: Gizli Tehlike
2013 44 Aksiyon Oyuncu    
2012 43 Komedi Oyuncu 5.2 175
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 50,762

İyi Olan Kazansın
2012 43 Aksiyon Oyuncu 6.3 158,265
2012 Dram Oyuncu 6.8 873

Özgürlük Savaşçısı 2
2011 42 Aksiyon Oyuncu 3.1 3,678
2011 Aksiyon Oyuncu 7.7 7,140
2010 41 Korku Oyuncu 7.2 108
2010 41 Aksiyon Oyuncu 4.8 362
2010 Dram Dublör
Oyuncu
5.0 2,021
2009 Animasyon Çeşitli 5.7 120,032
2009 Aksiyon Oyuncu 5.2 4,840

Kişisel Etkiler
2009 40 Dram Oyuncu 6.3 7,293
2009 40 Suç 3.5 763
2008 39 Dram Oyuncu 6.0 39

Yamyam
2007 38 Korku Oyuncu 5.5 17

Haberciler
2007 38 Dram Dublör 5.4 35,146
2006 37 Fantastik Oyuncu    
2006 37 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 28
2006 Komedi Oyuncu 8.4 71,547
2005 36 Aksiyon Oyuncu    

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 318,186
2004 35 Suç Oyuncu 6.0 437

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Oyuncu 8.7 131,031

Savaş Yıldızı Galactica
2003 Aksiyon Dublör 8.7 42,220

Ben Casus
2002 33 Aksiyon Oyuncu 5.4 44,085
2002 33 Aksiyon Dublör
Çeşitli
   
2002 33 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 63

Tılsım 4
2002 33 Fantastik Dublör
Oyuncu
4.0 2,731
2001 Macera Oyuncu 7.5 102,976
2001 32 Dram Dublör    
2000 31 Aksiyon Oyuncu 4.6 464

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 71,005

Kafalar
1994 25 Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Vikings (13,913) Supernatural (5,957) Mr. Robot (5,483) The Big Bang Theory (4,716) Gotham (3,703) Game of Thrones (3,547) Arrow (2,711) The Flash (2,558) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,481) Shameless (2,472)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017