Giriş Kayıt
Craig Kvinsland

Craig Kvinsland


Kameraman, Oyuncu, Görsel Efekt

Craig Kvinsland, kameraman, oyuncu, görsel efekt. Cinderella (1997), I Like to Play Games (1995), (2000) Kızlar Ve Erkekler (2000), (1999) Annie (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Haber Stüdyosu
2012 Dram Kameraman 8.6 88,611

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 149,547

Kızıl Ejder
2002 Suç Kameraman 7.2 217,301

Ateşli Ve Tatlı
2002 Komedi Oyuncu 5.1 49,027

Haydut
2001 Komedi Kameraman 6.5 59,729

Aile Babası
2000 Komedi Kameraman 6.7 91,104

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Kameraman 5.3 14,037

60 Saniye
2000 Aksiyon Kameraman 6.5 232,252

Manolya
1999 Dram Oyuncu 8.0 255,308

Köstebek
1999 Biyografi Kameraman 7.9 141,896
1999 Aile Kameraman 6.7 4,045
1997 Müzikal Kameraman 6.4 4,395

Kanlı Hafta Sonu
1995 Komedi Oyuncu    
1995 Dram Kameraman 5.5 758
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,799) The Foreigner (6,854) Stronger (5,850) Flatliners (4,828) Dunkirk (3,793) Beyond Skyline (3,013) American Made (2,492) Kingsman: The Golden Circle (2,198) It (2,011) Loving Vincent (1,872)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017