Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Craig Kvinsland

Craig Kvinsland


Kameraman, Oyuncu, Görsel Efekt

Craig Kvinsland, kameraman, oyuncu, görsel efekt. Cinderella (1997), I Like to Play Games (1995), (2000) Kızlar Ve Erkekler (2000), (1999) Annie (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Haber Stüdyosu
2012 Dram Kameraman 8.6 83,352

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 144,293

Kızıl Ejder
2002 Suç Kameraman 7.2 208,804

Ateşli Ve Tatlı
2002 Komedi Oyuncu 5.1 47,013

Haydut
2001 Komedi Kameraman 6.5 57,758

Aile Babası
2000 Komedi Kameraman 6.7 88,389

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Kameraman 5.3 13,900

60 Saniye
2000 Aksiyon Kameraman 6.5 223,264

Manolya
1999 Dram Oyuncu 8.0 246,043

Köstebek
1999 Biyografi Kameraman 7.9 136,566
1999 Aile Kameraman 6.7 4,045
1997 Müzikal Kameraman 6.4 4,395

Kanlı Hafta Sonu
1995 Komedi Oyuncu    
1995 Dram Kameraman 5.5 758
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017