Giriş Kayıt
Craig Kvinsland

Craig Kvinsland


Kameraman, Oyuncu, Görsel Efekt

Craig Kvinsland, kameraman, oyuncu, görsel efekt. Cinderella (1997), I Like to Play Games (1995), (2000) Kızlar Ve Erkekler (2000), (1999) Annie (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Haber Stüdyosu
2012 Dram Kameraman 8.6 84,661

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 145,387

Kızıl Ejder
2002 Suç Kameraman 7.2 210,871

Ateşli Ve Tatlı
2002 Komedi Oyuncu 5.1 47,408

Haydut
2001 Komedi Kameraman 6.5 57,758

Aile Babası
2000 Komedi Kameraman 6.7 89,016

Kızlar Ve Erkekler
2000 Komedi Kameraman 5.3 14,037

60 Saniye
2000 Aksiyon Kameraman 6.5 225,470

Manolya
1999 Dram Oyuncu 8.0 248,105

Köstebek
1999 Biyografi Kameraman 7.9 137,775
1999 Aile Kameraman 6.7 4,045
1997 Müzikal Kameraman 6.4 4,395

Kanlı Hafta Sonu
1995 Komedi Oyuncu    
1995 Dram Kameraman 5.5 758
Dizi Altyazıları
Iron Fist (5,663) The Flash (5,529) Black Sails (5,045) Into the Badlands (3,759) The Originals (2,838) Legion (2,763) Vikings (2,702) Arrow (2,192) The 100 (2,084) Game of Thrones (1,975)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017