Giriş Kayıt
Catalaine Knell

Catalaine Knell


Yapımcı, Oyuncu

Catalaine Knell, yapımcı, oyuncu. Where the Day Takes You (1991), Past Midnight (1991), 976-Evil II (1991), Class of 1999 II: The Substitute (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Dram Yapımcı    
1996 Dram Yapımcı 6.4 1,297

Zehirli Sarmaşık 2
1996 Dram Yapımcı 4.4 4,550
1995 Aksiyon Çeşitli 4.8 863
1994 Aksiyon Yapımcı 4.2 985
1994 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.8 313

Küçük Canavarlar 4
1994 Komedi Yapımcı    
1991 Korku Yapımcı 4.1 1,116
1991 Dram Yapımcı 5.6 835
1991 Dram Yapımcı 6.8 2,426

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Çeşitli 6.5 90,816

Otostopçu
1986 Gerilim Çeşitli 7.3 36,121
1986 Aksiyon Çeşitli 6.9 236,448
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017