Giriş Kayıt
Catalaine Knell

Catalaine Knell


Yapımcı, Oyuncu

Catalaine Knell, yapımcı, oyuncu. Where the Day Takes You (1991), Past Midnight (1991), 976-Evil II (1991), Class of 1999 II: The Substitute (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Dram Yapımcı    
1996 Dram Yapımcı 6.4 1,297

Zehirli Sarmaşık 2
1996 Dram Yapımcı 4.4 4,550
1995 Aksiyon Çeşitli 4.8 863
1994 Aksiyon Yapımcı 4.2 985
1994 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.8 313

Küçük Canavarlar 4
1994 Komedi Yapımcı 2.5 1,554
1991 Suç Yapımcı 6.8 2,648
1991 Korku Yapımcı 4.1 1,116
1991 Dram Yapımcı 5.6 835

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Çeşitli 6.5 92,385

Otostopçu
1986 Gerilim Çeşitli 7.3 36,800
1986 Aksiyon Çeşitli 6.9 241,063
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (10,174) Blade Runner 2049 (4,428) Jigsaw (3,928) Last Flag Flying (3,883) The Man from Earth: Holocene (3,720) Geostorm (3,652) Dunkirk (1,487) The Open House (1,329) It (1,214) The Foreigner (1,178)
Dizi Altyazıları
Vikings (22,729) Black Mirror (6,958) Supernatural (4,708) The Big Bang Theory (4,309) Shameless (3,848) The Flash (3,641) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,700) The Blacklist (2,393) Knightfall (2,093) The X Files (1,981)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018