Giriş Kayıt
Catalaine Knell

Catalaine Knell


Yapımcı, Oyuncu

Catalaine Knell, yapımcı, oyuncu. Where the Day Takes You (1991), Past Midnight (1991), 976-Evil II (1991), Class of 1999 II: The Substitute (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Dram Yapımcı    
1996 Dram Yapımcı 6.4 1,297

Zehirli Sarmaşık 2
1996 Dram Yapımcı 4.4 4,550
1994 Aksiyon Yapımcı 4.2 985
1994 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.8 313

Küçük Canavarlar 4
1994 Komedi Yapımcı    
1991 Korku Yapımcı 4.1 1,116
1991 Dram Yapımcı 5.6 835
1991 Dram Yapımcı 6.8 2,426

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Çeşitli 6.4 88,045

Otostopçu
1986 Gerilim Çeşitli 7.3 35,095
1986 Aksiyon Çeşitli 6.9 227,515
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,523) Assassin's Creed (5,532) Passengers (4,149) Doctor Strange (3,871) Allied (2,737) Split (2,479) Arrival (2,250) Forushande (2,039) xXx: Return of Xander Cage (1,957) Moana (1,766)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,929) Taboo (4,331) Arrow (3,586) Vikings (3,547) Blindspot (3,013) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,985) Suits (2,676) Legion (2,622) Black Sails (2,379) Sherlock (2,065)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017