Giriş Kayıt
Mauro Bolognini

Mauro Bolognini (78)


Yönetmen, Senarist, Yönetmen Asistanı

Mauro Bolognini, 28 Haziran 1922 Pistoia, Tuscany, İtalya doğumlu yönetmen, senarist, yönetmen asistanı. Metello (1971) yapımıyla biliniyor.14 Mayıs 2001 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 28 Haziran 1922
Ölüm Tarihi: 14 Mayıs 2001
Doğum Yeri: Pistoia, Tuscany, İtalya
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 67 Belgesel Yönetmen 6.9 120
1986 64 Dram Senarist
Yönetmen
5.1 324
1981 59 Dram Yönetmen 6.8 344
1978 Komedi Yönetmen 6.4 293
1977 55 Dram Yönetmen 6.5 190
1975 53 Dram Yönetmen 7.2 235
1975 53 Dram Yönetmen
Senarist
6.9 137

Baba, Oğul ve Gelin
1974 52 Dram Senarist
Yönetmen
6.9 135
1972 50 Dram Yönetmen 6.0 76
1972 50 Dram Senarist
Yönetmen
6.5 111

Güzel Bir Sonbahar
1969 47 Dram Yönetmen 6.3 183
1968 46 Komedi Yönetmen 7.0 331

Dünyanın En Eski Mesleği
1967 45 Komedi Yönetmen 5.7 253

Cadılar
1967 45 Komedi Senarist
Yönetmen
6.1 866
1966 44 Aksiyon Yönetmen 6.1 106
1965 43 Komedi Yönetmen 6.1 169

Prenses Süreyya
1965 43 Komedi Yönetmen 6.5 141
1963 41 Yönetmen 7.2 151
1962 40 Dram Senarist
Yönetmen
7.1 93
1962 40 Dram Yönetmen
Senarist
7.5 83
1961 39 Dram Yönetmen 7.2 273
1960 38 Dram Yönetmen 7.6 79

Acı Aşk (II)
1960 38 Dram Senarist
Yönetmen
7.3 805
1959 37 Komedi Yönetmen 7.1 137
1959 37 Dram Yönetmen 7.2 329
1958 36 Komedi Yönetmen
Senarist
6.7 75
1953 31 Müzikal Senarist
Yönetmen
6.1 61
1952 30 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 69
1952 30 Suç Yönetmen Asistanı 7.5 84
1952 30 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 40
Film Altyazıları
Gold (4,020) Get Out (2,416) Logan (1,936) La La Land (1,246) Split (1,228) The Age of Shadows (1,225) Rings (1,173) Zashchitniki (1,085) The Great Wall (962) Sand Castle (810)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,193) The Blacklist (3,369) Into the Badlands (2,824) Fargo (2,622) The Last Kingdom (2,528) Doctor Who (2,117) The Expanse (1,578) Game of Thrones (1,557) Vikings (1,532) Supernatural (1,249)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017