Giriş Kayıt
Alan Brewer

Alan Brewer


Müzisyen, Müzisyen, Editör

Alan Brewer, müzisyen, müzisyen, editör. Hepiniz Öleceksiniz (1981), Yalnız Jim (2005), Trailer Park of Terror (2008), Gecenin Ardından (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alan Brawer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aile    

Hayvanlar
2008 Korku Müzik
Müzik
3.9 697
2008 Korku Müzik
Müzik
5.3 3,262
2007 Dram Müzik 6.7 581
2006 Belgesel Müzik 7.3 189

Gecenin Ardından
2006 Dram Müzik
Müzik
6.2 2,345

Kasabanın Yıldızı
2005 Dram Müzik 6.4 434

Yalnız Jim
2005 Komedi Müzik 6.6 6,917

Hepiniz Öleceksiniz
1981 Korku Çeşitli
Müzik
6.5 11,433
1980 Belgesel Editorial Department 7.9 283
1980 Animasyon Müzik
Müzik
6.2 454
1973 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.5 1,993
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017