Giriş Kayıt
Daniella Evangelista

Daniella Evangelista (34)


Oyuncu, Oyuncu Yönetmeni

Daniella Evangelista, 20 Eylül 1982 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu, oyuncu yönetmeni. Cehennemden Mektuplar (2001), (2002) Hepsini İstiyorum (2002), (2003) After School Special (2003), (2011) Thank You (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Eylül 1982
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Daniella Evangellista
Burcu: Başak
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 33 Gerilim Oyuncu 3.8 190
2014 32 Gerilim Oyuncu 8.3 11

Pasifik Savaşı
2013 31 Aksiyon Oyuncu 7.0 396,556
2013 31 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 77
2011 29 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.1 1,529
2011 29 Komedi Oyuncu 4.6 3,785

Uzay İhlali
2009 27 Komedi Oyuncu 5.7 3,238
2008 26 Aksiyon Oyuncu    
2005 Suç Oyuncu    

4400
2004 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.4 37,315
2003 21 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 23
2003 21 Komedi Oyuncu 4.8 5,381

Hepsini İstiyorum
2002 20 Komedi Oyuncu 6.1 5,522
2002 20 Korku Oyuncu    

Gölün Sırrı 2
2001 19 Komedi Oyuncu    

Cehennemden Mektuplar
2001 19 Korku Oyuncu 4.6 2,418
2001 Animasyon Oyuncu 6.7 91

Tılsım 3
2001 19 Fantastik Oyuncu    

Gölün Sırrı
2000 18 Komedi Oyuncu    
1999 Animasyon Oyuncu 7.3 160

Sıra Bana Gelmeden
1998 16 Korku Oyuncu 5.5 17,815
1997 Animasyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
The Flash (4,920) Black Sails (4,416) Into the Badlands (3,806) Iron Fist (2,731) Vikings (1,826) Legion (1,553) Game of Thrones (1,346) Billions (1,339) Arrow (1,301) The 100 (1,235)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017