Giriş Kayıt
Marilyn Vance

Marilyn Vance


Kostüm Tasarımcısı, Yapımcı, Kostümcü, Sanat Bölümü

Marilyn Vance, kostüm tasarımcısı, yapımcı, kostümcü, sanat bölümü. Zor Ölüm (1988), Av (1987), Kahvaltı Kulübü (1985), Ferris Bueller'la Bir Gün (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kay Vance | Marilyn Kay Vance | Marilyn Vance-Stra
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 5.0 212

Özel Bir Gün
2016 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.6 18,514
2015 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.7 1,444
2014 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.0 485
2014 Suç Kostüm Tasarımcısı 5.8 3,837
2013 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.5 3,380
2008 Aile Kostüm Tasarımcısı    

Arkadaşımın Aşkı
2008 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.9 38,065
2006 Gerilim Oyuncu 5.3 298

Komşu Kızı
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 176,341
2002 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı
Oyuncu
   

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.0 55,279

Jane'in Zaferi
1997 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.9 62,549
1997 Dram Yapımcı 6.9 2,118
1996 Yapımcı    
1995 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.1 9,338
1995 Korku Yapımcı 4.3 5,023

Sokak Dövüşçüsü
1994 Aksiyon Kostüm Bölümü 3.8 54,806

Zaman Polisi
1994 Aksiyon Yapımcı 5.8 46,125
1994 Aksiyon Yapımcı
Kostüm Tasarımcısı
5.7 14,559

Hüküm Gecesi
1993 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı
Yapımcı
6.6 12,391

Yıllar Sonra
1993 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 15,810
1992 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.0 17,739
1992 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 1,157

Son Görev
1991 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.9 78,334

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.1 12,794

Sevimli Hırsız
1991 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.7 44,638

Roket Adam
1991 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.4 44,754

Av 2
1990 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.2 111,603

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.1 280,759

Ford Fairlane
1990 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.3 14,553

Özel Bir Kadın
1990 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.9 224,901
1990 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.6 788

İlk Kuvvet
1990 Suç Yapımcı
Kostüm Bölümü
5.7 2,632

Bar Fedaisi
1989 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.5 45,406
1989 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.1 8,493
1989 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.4 6,560

Buck Amca
1989 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 66,175

Zor Ölüm
1988 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 8.2 623,970

Balık Tutma
1988 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 30,173

Kızgın
1988 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.2 7,680

Dokunulmazlar
1987 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.9 227,491

Av
1987 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.8 302,899

Annemi Trenden Nasıl Atarım
1987 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.2 27,691
1987 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.7 834

Harika Şeyler
1987 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 21,053
1986 Aksiyon Sanat Bölümü
Kostüm Bölümü
5.9 10,888

Ferris Bueller'la Bir Gün
1986 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.8 255,570
1986 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.2 1,203

Pembeli Güzel
1986 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.7 58,167

Tuhaf Bilim
1985 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 63,128
1985 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.5 29,501

Kahvaltı Kulübü
1985 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.9 271,953

Muhtesem ikili
1984 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.7 13,106

Amazon'da Fırtına
1984 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.9 66,867

48 Saat
1982 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.9 55,457
1982 Bilim-Kurgu Kostüm Tasarımcısı 6.2 893

Ridgemont Lisesinde Hızlı Günler
1982 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.2 74,594
1980 Fantastik Sanat Bölümü
Kostüm Bölümü
5.1 9,615
1976 Dram Çeşitli 6.6 75
Dizi Altyazıları
The Flash (6,789) Into the Badlands (3,345) Black Sails (2,333) Legion (1,964) Vikings (1,710) Iron Fist (1,565) 24: Legacy (1,562) Legends of Tomorrow (1,548) Arrow (1,460) Game of Thrones (1,387)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017