Giriş Kayıt
Marilyn Vance

Marilyn Vance


Kostüm Tasarımcısı, Yapımcı, Kostümcü, Sanat Bölümü

Marilyn Vance, kostüm tasarımcısı, yapımcı, kostümcü, sanat bölümü. Zor Ölüm (1988), Av (1987), Kahvaltı Kulübü (1985), Ferris Bueller'la Bir Gün (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kay Vance | Marilyn Kay Vance | Marilyn Vance-Stra
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 4.9 265

Özel Bir Gün
2016 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.6 19,461
2015 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.7 1,444
2014 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.0 485
2014 Suç Kostüm Tasarımcısı 5.8 3,837
2013 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.5 3,380
2008 Aile Kostüm Tasarımcısı    

Arkadaşımın Aşkı
2008 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.9 38,231
2006 Gerilim Oyuncu 5.3 298

Komşu Kızı
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 177,096
2002 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı
Oyuncu
   

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.0 55,461

Jane'in Zaferi
1997 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.9 62,859
1997 Dram Yapımcı 6.9 2,118
1996 Yapımcı    
1995 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.2 9,592
1995 Korku Yapımcı 4.3 5,023

Sokak Dövüşçüsü
1994 Aksiyon Kostüm Bölümü 3.8 55,051

Zaman Polisi
1994 Aksiyon Yapımcı 5.8 46,140
1994 Aksiyon Yapımcı
Kostüm Tasarımcısı
5.7 14,566

Hüküm Gecesi
1993 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı
Yapımcı
6.6 12,391

Yıllar Sonra
1993 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 16,123
1992 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.0 17,739
1992 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 1,157

Son Görev
1991 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.9 78,705

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.1 12,794

Sevimli Hırsız
1991 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.7 44,806

Roket Adam
1991 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.4 44,916

Av 2
1990 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.2 112,482

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.1 282,344

Ford Fairlane
1990 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.3 14,553

Özel Bir Kadın
1990 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.9 226,491
1990 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.6 788

İlk Kuvvet
1990 Suç Yapımcı
Kostüm Bölümü
5.7 2,632

Bar Fedaisi
1989 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.5 45,713
1989 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.1 8,561
1989 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.4 6,560

Buck Amca
1989 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 66,483

Zor Ölüm
1988 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 8.2 628,332

Balık Tutma
1988 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 30,352

Kızgın
1988 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.2 7,680

Dokunulmazlar
1987 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.9 228,817

Av
1987 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.8 304,703

Annemi Trenden Nasıl Atarım
1987 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.2 27,691
1987 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.7 834

Harika Şeyler
1987 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 21,179
1986 Aksiyon Sanat Bölümü
Kostüm Bölümü
5.9 11,050

Ferris Bueller'la Bir Gün
1986 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.8 257,366
1986 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.2 1,203

Pembeli Güzel
1986 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.7 58,593

Tuhaf Bilim
1985 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 63,516
1985 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.5 29,568

Kahvaltı Kulübü
1985 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.9 274,298

Muhtesem ikili
1984 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.7 13,195

Amazon'da Fırtına
1984 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.9 67,268

48 Saat
1982 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.9 55,807
1982 Bilim-Kurgu Kostüm Tasarımcısı 6.2 893

Ridgemont Lisesinde Hızlı Günler
1982 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.2 75,071
1980 Fantastik Sanat Bölümü
Kostüm Bölümü
5.1 9,675
1976 Dram Çeşitli 6.6 75
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017