Giriş Kayıt
Marilyn Vance

Marilyn Vance


Kostüm Tasarımcısı, Yapımcı, Kostümcü, Sanat Bölümü

Marilyn Vance, kostüm tasarımcısı, yapımcı, kostümcü, sanat bölümü. Zor Ölüm (1988), Av (1987), Kahvaltı Kulübü (1985), Ferris Bueller'la Bir Gün (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kay Vance | Marilyn Kay Vance | Marilyn Vance-Stra
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 4.9 270

Özel Bir Gün
2016 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.6 25,406
2015 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.7 1,444
2014 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.0 485
2014 Suç Kostüm Tasarımcısı 5.8 3,837
2013 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.5 3,380
2008 Aile Kostüm Tasarımcısı    

Arkadaşımın Aşkı
2008 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.9 39,466
2006 Gerilim Oyuncu 5.3 298

Komşu Kızı
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.7 184,104
2002 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı
Oyuncu
   

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.1 57,116

Jane'in Zaferi
1997 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.9 66,231
1997 Dram Yapımcı 6.9 2,118
1996 Yapımcı    
1995 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.2 10,094
1995 Korku Yapımcı 4.3 5,120

Sokak Dövüşçüsü
1994 Aksiyon Kostüm Bölümü 3.8 57,538

Zaman Polisi
1994 Aksiyon Yapımcı 5.8 49,337
1994 Aksiyon Yapımcı
Kostüm Tasarımcısı
5.7 15,244

Hüküm Gecesi
1993 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı
Yapımcı
6.6 12,391

Yıllar Sonra
1993 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 16,854
1992 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.0 18,185
1992 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 1,157

Son Görev
1991 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.0 82,649

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.1 12,794

Sevimli Hırsız
1991 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.8 46,778

Roket Adam
1991 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.4 46,691

Av 2
1990 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.2 121,956

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.1 297,890

Ford Fairlane
1990 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.3 15,559

Özel Bir Kadın
1990 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 242,919
1990 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.6 788

İlk Kuvvet
1990 Suç Yapımcı
Kostüm Bölümü
5.7 2,632

Bar Fedaisi
1989 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.5 49,727
1989 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.1 9,426
1989 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.4 6,560

Buck Amca
1989 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 71,190

Zor Ölüm
1988 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 8.2 677,822

Balık Tutma
1988 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 32,694

Kızgın
1988 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.2 8,335

Dokunulmazlar
1987 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.9 241,632

Av
1987 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.8 323,599

Annemi Trenden Nasıl Atarım
1987 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.2 29,297
1987 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.7 834

Harika Şeyler
1987 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 22,963
1986 Aksiyon Sanat Bölümü
Kostüm Bölümü
5.9 12,173

Ferris Bueller'la Bir Gün
1986 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.8 274,101
1986 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.2 1,203

Pembeli Güzel
1986 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 63,025

Tuhaf Bilim
1985 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 67,788
1985 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.5 31,136

Kahvaltı Kulübü
1985 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.9 296,524

Muhtesem ikili
1984 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.8 14,528

Amazon'da Fırtına
1984 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.9 71,520
1984 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.1 1,916

48 Saat
1982 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.9 59,491
1982 Bilim-Kurgu Kostüm Tasarımcısı 6.2 893

Ridgemont Lisesinde Hızlı Günler
1982 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.2 80,160
1980 Fantastik Sanat Bölümü
Kostüm Bölümü
5.1 10,275
1976 Dram Çeşitli 6.6 75
Film Altyazıları
Black Panther (3,137) Cargo (2,531) Red Sparrow (2,504) Ready Player One (2,208) True Crimes (2,019) Game Night (1,819) Deadpool (1,381) Avengers: Infinity War (1,039) Annihilation (979) Den of Thieves (966)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,952) Supernatural (6,934) La casa de papel (4,915) Gotham (3,630) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,521) Arrow (3,505) The 100 (3,293) 13 Reasons Why (3,122) The Flash (2,627) Lucifer (2,184)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018