Giriş Kayıt
Marilyn Vance

Marilyn Vance


Kostüm Tasarımcısı, Yapımcı, Kostümcü, Sanat Bölümü

Marilyn Vance, kostüm tasarımcısı, yapımcı, kostümcü, sanat bölümü. Zor Ölüm (1988), Av (1987), Kahvaltı Kulübü (1985), Ferris Bueller'la Bir Gün (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kay Vance | Marilyn Kay Vance | Marilyn Vance-Stra
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 4.9 270

Özel Bir Gün
2016 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.6 20,905
2015 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.7 1,444
2014 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.0 485
2014 Suç Kostüm Tasarımcısı 5.8 3,837
2013 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.5 3,380
2008 Aile Kostüm Tasarımcısı    

Arkadaşımın Aşkı
2008 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.9 38,456
2006 Gerilim Oyuncu 5.3 298

Komşu Kızı
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 178,237
2002 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı
Oyuncu
   

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.0 55,720

Jane'in Zaferi
1997 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.9 63,414
1997 Dram Yapımcı 6.9 2,118
1996 Yapımcı    
1995 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.2 9,592
1995 Korku Yapımcı 4.3 5,116

Sokak Dövüşçüsü
1994 Aksiyon Kostüm Bölümü 3.8 55,409

Zaman Polisi
1994 Aksiyon Yapımcı 5.8 46,623
1994 Aksiyon Yapımcı
Kostüm Tasarımcısı
5.7 14,566

Hüküm Gecesi
1993 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı
Yapımcı
6.6 12,391

Yıllar Sonra
1993 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 16,123
1992 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.0 18,185
1992 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 1,157

Son Görev
1991 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.9 79,300

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.1 12,794

Sevimli Hırsız
1991 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.7 45,009

Roket Adam
1991 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.4 45,203

Av 2
1990 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.2 114,609

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.1 284,726

Ford Fairlane
1990 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.3 14,553

Özel Bir Kadın
1990 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.9 228,978
1990 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.6 788

İlk Kuvvet
1990 Suç Yapımcı
Kostüm Bölümü
5.7 2,632

Bar Fedaisi
1989 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.5 46,307
1989 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.1 8,639
1989 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.4 6,560

Buck Amca
1989 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 67,125

Zor Ölüm
1988 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 8.2 635,502

Balık Tutma
1988 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 30,692

Kızgın
1988 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.2 7,680

Dokunulmazlar
1987 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.9 230,712

Av
1987 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.8 308,456

Annemi Trenden Nasıl Atarım
1987 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.2 27,691
1987 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.7 834

Harika Şeyler
1987 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 21,393
1986 Aksiyon Sanat Bölümü
Kostüm Bölümü
5.9 11,313

Ferris Bueller'la Bir Gün
1986 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.8 260,029
1986 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.2 1,203

Pembeli Güzel
1986 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 59,283

Tuhaf Bilim
1985 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 64,104
1985 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.5 29,823

Kahvaltı Kulübü
1985 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.9 277,718

Muhtesem ikili
1984 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.7 13,396

Amazon'da Fırtına
1984 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.9 67,939

48 Saat
1982 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.9 56,347
1982 Bilim-Kurgu Kostüm Tasarımcısı 6.2 893

Ridgemont Lisesinde Hızlı Günler
1982 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.2 75,931
1980 Fantastik Sanat Bölümü
Kostüm Bölümü
5.1 9,758
1976 Dram Çeşitli 6.6 75
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017