Giriş Kayıt
Dmitri Shostakovich

Dmitri Shostakovich (68)


Müzisyen, Müzisyen, Senarist

Dmitry Dmitriyevich Shostakovich, 25 Eylül 1906 St. Petersburg, Rusyan Empire [bugünkü Rusya] doğumlu müzisyen, müzisyen, senarist. Son Umut (2006) yapımıyla biliniyor.09 Ağustos 1975 tarihinde (68 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Dmitry Dmitriyevich Shostakovich
Doğum Tarihi: 25 Eylül 1906
Ölüm Tarihi: 09 Ağustos 1975
Doğum Yeri: St. Petersburg, Rusyan Empire [bugünkü Rusya]
Diğer Bir İsmi: D.Shostakovich | D. Shostakovich | Dimitri Dimitri
Burcu: Terazi
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Müzik    
2014 Dram Müzik 6.3 78
2013 Animasyon Müzik 6.4 73
2000 Dram Müzik 6.5 91
1992 Dram Senarist
Müzik
7.2 62
1989 Dram Müzik 6.4 137
1988 Suç Müzik 7.6 4,055
1976 Dram Müzik 6.9 137
1971 65 Dram Müzik 8.3 1,035
1968 62 Animasyon 0 6.2 146
1966 60 Dram Senarist 8.3 37
1964 58 Dram Müzik 8.4 1,873
1963 57 Müzikal Müzik 6.8 63

Sibiryalı Lady Macbeth
1962 56 Dram Müzik 7.1 194
1960 54 Dram Müzik 7.6 15
1957 51 Dram Müzik    
1953 47 Biyografi Müzik 7.1 23

Berlin'in Düşüşü
1950 44 Dram Müzik 6.2 271
1948 42 Biyografi Müzik 6.4 500
1945 39 Belgesel Müzik 6.7 61
1939 33 Dram Müzik 6.6 82
1938 32 Dram Müzik 6.7 52
1937 31 Dram Müzik 6.5 97
1935 29 Dram Müzik 7.0 158
1931 25 Dram Müzik 6.6 23
1931 25 Dram 0 7.2 146

Coşku
1931 25 Belgesel 0 7.1 288
1929 23 Dram Müzik 7.6 451

Ekim
1928 22 Dram Müzik 7.5 4,958
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,660) Kidnap (5,068) The Fate of the Furious (4,172) The Boss Baby (2,916) Contratiempo (2,146) Dangal (1,976) The Great Wall (1,672) Get Out (1,469) The LEGO Batman Movie (1,405) The Shack (1,324)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,113) American Gods (6,869) Lucifer (5,242) Fargo (5,233) Into the Badlands (3,482) The 100 (3,187) Twin Peaks (3,034) Arrow (2,782) Better Call Saul (2,238) 12 Monkeys (2,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017