Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Erik Satie

Erik Satie (59)


Müzisyen, Oyuncu, Müzisyen

Erik Alfred Leslie-Satie, 16 Mayıs 1866 Honfleur, Calvados, Fransa doğumlu müzisyen, oyuncu, müzisyen. Hugo (2011) yapımıyla biliniyor.05 Temmuz 1925 tarihinde (59 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Erik Alfred Leslie-Satie
Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1866
Ölüm Tarihi: 05 Temmuz 1925
Doğum Yeri: Honfleur, Calvados, Fransa
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Müzik    
2016 Animasyon Müzik 6.9 8
1978 Animasyon Müzik 6.9 242
1975 Dram Müzik 5.8 240

Ateşle Oyun
1963 Dram Müzik 8.1 5,479

Perde Arası
1924 58 Kısa Metraj Oyuncu
Müzik
7.5 2,552
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017