Giriş Kayıt
Erik Satie

Erik Satie (59)


Müzisyen, Oyuncu, Müzisyen

Erik Alfred Leslie-Satie, 16 Mayıs 1866 Honfleur, Calvados, Fransa doğumlu müzisyen, oyuncu, müzisyen. Hugo (2011) yapımıyla biliniyor.05 Temmuz 1925 tarihinde (59 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Erik Alfred Leslie-Satie
Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1866
Ölüm Tarihi: 05 Temmuz 1925
Doğum Yeri: Honfleur, Calvados, Fransa
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Müzik    
2016 Animasyon Müzik 6.9 8
1978 Animasyon Müzik 6.9 242
1975 Dram Müzik 5.8 240

Ateşle Oyun
1963 Dram Müzik 8.1 5,479

Perde Arası
1924 58 Kısa Metraj Oyuncu
Müzik
7.5 2,552
Film Altyazıları
Rogue One (6,674) Resident Evil: The Final Chapter (3,725) Brimstone (3,301) Assassin's Creed (2,735) Split (2,463) The Great Wall (1,593) The Institute (1,435) Paterson (1,209) Passengers (1,111) Collateral Beauty (1,011)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017