Giriş Kayıt
William Motzing

William Motzing (76)


Müzisyen, Müzisyen

William Motzing, 19 Ağustos 1937 ABD doğumlu müzisyen, müzisyen. Battlefield Earth (2000) yapımıyla biliniyor.30 Ocak 2014 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Ağustos 1937
Ölüm Tarihi: 30 Ocak 2014
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Bill Motzing
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 63 Aksiyon Müzik 2.4 70,324
1997 60 Komedi Müzik 7.0 5,708
1991 Dram Müzik    
1988 51 Komedi Müzik 5.0 7,340
1987 50 Savaş Müzik 7.0 1,172
1987 50 Dram Müzik 6.2 85
1985 48 Aksiyon Müzik 6.0 2,407
Film Altyazıları
Rampage (15,257) Ready Player One (10,850) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,701) The Cured (1,514) Blockers (1,221) Den 12. mann (712) Set It Up (539) Black Panther (535) Journey's End (464)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,901) 12 Monkeys (2,944) Into the Badlands (2,690) La casa de papel (2,154) The 100 (1,692) Legion (1,408) Fear the Walking Dead (1,126) The Crossing (1,084) The Expanse (973) Unsolved (947)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018