Giriş Kayıt
Earle Hagen

Earle Hagen (88)


Müzisyen, Müzisyen

Earle Harry Hagen, 09 Temmuz 1919 Chicago, Illinois, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen. Erkekler Sarışınları Sever (1953), Anne Frank'in Hatıra Defteri (1959), Tehlikeli Oyun (1952), The Dick Van Dyke Show (1961) gibi yapımlarla biliniyor.26 Mayıs 2008 tarihinde (88 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Earle Harry Hagen
Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1919
Ölüm Tarihi: 26 Mayıs 2008
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Earle Hagan | M.S. Spencer-Hagen | Spencer-Hagen
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Aksiyon Müzik
Müzik
   
1986 67 Komedi Müzik
Müzik
   
1982 63 Komedi Müzik 5.8 8,100
1979 Aksiyon Müzik 7.1 7,772
1974 Macera Müzik 7.2 3,073
1970 Komedi Müzik 7.2 29
1969 Western Müzik    
1964 45 Komedi Müzik 5.9 1,254
1961 Komedi Müzik
Müzik
8.4 6,967
1961 42 Komedi Müzik 5.2 87

Gel Sevişelim
1960 41 Komedi Müzik
Müzik
6.5 5,156
1960 Komedi Müzik 8.3 9,398
1960 Dram Müzik
Müzik
8.3 86
1959 40 Dram Müzik 6.4 1,401
1959 40 Dram Müzik 6.4 365
1959 40 Biyografi Müzik 7.5 4,062

Anne Frank'in Hatıra Defteri
1959 40 Biyografi Müzik 7.4 10,127
1958 39 Dram Müzik 6.3 256
1958 39 Komedi Müzik 6.0 862
1958 39 Aksiyon Müzik 7.3 5,614
1956 37 Dram Müzik 6.9 4,770
1956 37 Western Müzik 6.2 2,675
1955 36 Müzikal Müzik 6.7 2,820
1955 36 Komedi Müzik 5.2 393

Sahne Işıkları
1954 35 Komedi Müzik
Müzik
6.5 4,458

Erkekler Sarışınları Sever
1953 34 Komedi Müzik 7.2 25,405
1953 34 Dram Müzik 7.1 655
1953 34 Komedi Müzik 7.0 894

Tehlikeli Oyun
1952 33 Komedi Müzik 7.0 10,162

Alev İçinde
1952 33 Aksiyon Müzik 6.6 316
1952 33 Dram Müzik 6.9 4,116
1952 33 Biyografi Müzik 7.0 991
1951 32 Western Müzik 6.9 463
1951 32 Macera Müzik 6.7 793

Dünyada Cennet
1951 32 Komedi Müzik
Müzik
6.5 593
1951 32 Dram Müzik 6.8 399
1950 31 Western Müzik 6.7 447
1950 31 Komedi Müzik 6.7 603
1950 31 Dram Müzik 6.3 324
1950 31 Komedi Müzik 6.1 399
1950 31 Dram Müzik 6.8 154
1949 30 Komedi Müzik 5.5 125
1949 30 Dram Müzik 7.7 3,680
1949 30 Kara Film Müzik 7.4 1,873
1949 30 Komedi Müzik 6.4 229
1948 29 Komedi Müzik 6.7 496

Kanlı Tuzak
1948 29 Suç Müzik 7.2 1,365
1948 29 Aksiyon Müzik 7.3 1,530
1948 29 Fantastik Müzik 6.9 570
1948 29 Komedi Müzik 6.2 188
1948 29 Komedi Müzik 7.6 1,562
1948 29 Müzikal Müzik 6.3 180
1947 28 Müzikal Müzik 6.7 435

Kâbus Sokağı
1947 28 Dram Müzik 7.8 5,200

İlahlar Sevişiyor
1947 28 Komedi Çeşitli 6.4 804

Ölüm Öpücüğü
1947 28 Suç Müzik 7.5 5,269
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,239) Dunkirk (4,044) Stronger (3,084) It (2,249) American Made (1,539) Mother! (1,538) Loving Vincent (1,472) Kingsman: The Golden Circle (1,422) Flatliners (694) The Foreigner (678)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,383) Shameless (6,289) Mr. Robot (5,440) Game of Thrones (3,354) Peaky Blinders (2,267) Manhunt: Unabomber (2,219) Lucifer (1,805) Designated Survivor (1,680) Supernatural (1,441) The Big Bang Theory (1,210)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017