Giriş Kayıt
Irving Gertz

Irving Gertz (93)


Müzisyen, Müzisyen

Irving Gertz, 19 Mayıs 1915 Providence, Rhode Island, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen. Kendi Kendine Küçülen Adam (1957), Gökten Gelen Canavar (1953), To Hell and Back (1955), Abbott and Costello Meet the Mummy (1955) gibi yapımlarla biliniyor.14 Kasım 2008 tarihinde (93 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Mayıs 1915
Ölüm Tarihi: 14 Kasım 2008
Doğum Yeri: Providence, Rhode Island, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1962 47 Dram Müzik 6.5 335
1961 46 Western Müzik 6.7 453
1961 46 Komedi Müzik 5.8 183

Vadiler Kralı
1960 45 Western Müzik 6.6 2,272
1960 45 Aksiyon Müzik 6.9 449

Alaska Fedaileri
1960 45 Komedi Müzik 7.0 5,667
1960 45 Korku Müzik 4.3 1,239

Son Sürat Cehennem
1960 45 Western Müzik 6.7 399
1959 44 Korku Müzik 5.5 1,211
1959 44 Korku Müzik 6.0 569
1959 44 Western Müzik 7.3 1,288
1958 43 Korku Müzik 3.3 1,143
1958 43 Suç Müzik 5.8 135
1958 43 Gizem Müzik 6.4 95
1958 43 Western Müzik 6.6 468
1958 43 Korku Müzik 5.8 1,189
1957 42 Savaş Müzik 6.2 712
1957 42 Suç Müzik
Müzik
6.9 501
1957 42 Bilim-Kurgu Müzik 6.5 2,032
1957 42 Romantik Müzik 6.8 186
1957 42 Suç Müzik 7.0 265

Ölümcül Peygamber Devesi
1957 42 Korku Müzik 4.8 2,524
1957 42 Gizem Müzik 6.5 45

Kendi Kendine Küçülen Adam
1957 42 Dram Müzik 7.7 11,875
1957 42 Western Müzik 6.0 287
1957 42 Macera Müzik 6.4 311
1956 41 Western Müzik 5.9 770
1956 41 Western Müzik 6.1 156

Yaratık Aramızda
1956 41 Korku Müzik 5.8 2,089
1956 41 Western Müzik 6.3 165
1955 40 Western Müzik
Müzik
6.2 341
1955 40 Aksiyon Müzik 7.4 3,815

Kobra Mabedi
1955 40 Fantastik Müzik 5.8 746
1955 40 Aksiyon Müzik 6.5 3,891
1955 40 Western Müzik 6.1 158

Beni Öldüreceksin
1954 39 Suç Müzik 7.2 142
1954 39 Western Müzik 5.6 49
1954 39 Romantik Müzik 5.9 221
1954 39 Western Müzik 5.2 74

Gökten Gelen Canavar
1953 38 Korku Müzik 6.6 6,572
1953 38 Aksiyon Müzik 6.1 986
1953 38 Macera Müzik 5.7 412
1953 38 Romantik Müzik 5.9 135
1952 37 Western Müzik 5.9 69
1951 36 Macera Müzik 5.5 46
1951 36 Aksiyon Müzik 6.8 215
1950 35 Macera Müzik 6.5 253
1950 35 Macera Müzik 6.4 269
1950 35 Aksiyon Müzik 5.9 504

Muhteşem Bess’in Maceraları
1948 33 Dram Müzik 5.4 52
1948 33 Suç Müzik
Müzik
6.1 525
1947 32 Suç Müzik 6.1 38
1947 32 Suç Müzik 6.9 90
Dizi Altyazıları
Vikings (9,411) Supernatural (4,045) Mr. Robot (3,970) Game of Thrones (3,413) The Big Bang Theory (3,309) Gotham (3,076) Shameless (3,053) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,934) Arrow (2,894) The Flash (1,951)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017