Giriş Kayıt
Alexandre Desplat

Alexandre Desplat (56)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Alexandre Michel Gerard Desplat, 23 Ağustos 1961 Paris, Île-de-Fransa, Fransa doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu. Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 (2011), Büyük Budapeşte Oteli (2014), Yapay Oyun (2014), Zoraki Kral (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alexandre Michel Gerard Desplat
Doğum Tarihi: 23 Ağustos 1961
Doğum Yeri: Paris, Île-de-Fransa, Fransa
Burcu: Başak
Web Sitesi:
9.6 (5 Oy)
  • Currently 192/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Köpekler Adası
2018 Animasyon Müzik    

Aşkın Gücü
2017 56 Macera Müzik
Müzik
7.6 2,457
2017 56 Suç Müzik 5.1 4,178
2017 56 Belgesel Müzik 6.3 7
2017 56 Müzik    

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 56 Aksiyon Müzik
Müzik
6.6 65,186
2017 56 Komedi Müzik 4.8 368
2016 55 Belgesel Oyuncu 6.9 1,488

Derinliklere Yolculuk
2016 55 Macera Müzik 6.7 2,768
2016 55 Dram Müzik 7.1 1,369

Florence
2016 55 Biyografi Müzik
Müzik
6.9 36,683

Pastoral Amerika
2016 55 Suç Müzik
Müzik
6.1 9,562

Hayat Işığım
2016 55 Dram Müzik 7.2 34,061

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı
2016 55 Animasyon Müzik 6.6 136,606
2016 Dram Müzik 6.9 2,634
2016 55 Belgesel Müzik 6.7 44
2016 55 Biyografi Müzik 6.4 3,722
2016 55 Oyuncu 7.0 302

Danimarkalı Kız
2015 54 Biyografi Müzik 7.1 119,961

Diren!
2015 54 Biyografi Müzik 6.9 28,779

Her Şey Güzel Olacak
2015 54 Dram Müzik 5.5 4,732
2015 54 Dram Müzik 7.3 70
2015 54 Dram Müzik
Müzik
6.4 19,114
2015 Müzik Oyuncu 6.6 3,370
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 701

Boyun Eğmez
2014 53 Biyografi Müzik
Müzik
7.2 118,849

Yapay Oyun
2014 53 Biyografi Müzik 8.0 554,075
2014 53 Aksiyon Müzik
Müzik
6.4 325,545

Büyük Budapeşte Oteli
2014 53 Macera Müzik
Müzik
8.1 557,444

Hazine Avcıları
2014 53 Dram Oyuncu
Müzik
Müzik
6.1 110,753
2014 53 Kısa Metraj Müzik 8.6 396

Suç Şehri
2013 52 Suç Müzik 6.7 15,074

Umudun Peşinde
2013 52 Biyografi Müzik
Müzik
7.6 83,221
2013 52 Dram Müzik 6.8 744
2013 52 Dram Müzik 6.8 714

Kürklü Venüs
2013 52 Dram Müzik 7.2 13,976
2013 52 Oyuncu 7.4 2,670

Pas ve Kemik
2012 51 Dram Müzik 7.5 54,337

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 51 Dram Müzik
Müzik
7.4 232,967

Efsane Beşli
2012 51 Animasyon Müzik
Müzik
7.3 134,140

Operasyon: Argo
2012 51 Dram Müzik
Müzik
7.7 495,191

Bahse Var Mısın?
2012 51 Komedi 4.8 9,564

Yükselen Ay Krallığı
2012 51 Macera Müzik 7.8 263,715

Gerçeklik
2012 51 Komedi Müzik 6.7 3,838
2012 51 Kısa Metraj Müzik 6.4 649

Benim Yolum
2012 51 Biyografi Müzik 6.9 1,926
2012 51 Dram Müzik 6.6 4,238

Acımasız Tanrı
2011 50 Komedi Müzik
Müzik
7.2 104,201

Hayat Ağacı
2011 50 Dram Müzik
Müzik
6.8 147,209

Zirveye Giden Yol
2011 50 Dram Müzik
Müzik
7.1 199,568
2011 50 Belgesel Müzik
Müzik
7.1 756

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 50 Macera Müzik
Müzik
8.1 615,309

Daha İyi Bir Hayat
2011 50 Dram Müzik
Müzik
7.2 13,630

Kuyucunun Kızı
2011 50 Dram Müzik 7.0 2,976

Tehlikeli Miras 2
2011 50 Aksiyon Müzik
Müzik
6.2 6,234

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 50 Macera Müzik
Müzik
6.9 88,027

Zoraki Kral
2010 49 Biyografi Müzik
Müzik
8.0 548,794

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 49 Macera Müzik
Müzik
7.7 372,708
2010 49 Dram Müzik
Müzik
   
2010 49 Komedi Müzik
Müzik
6.2 18,127

Hayalet Yazar
2010 49 Suç Müzik
Müzik
7.2 140,953

Yaman Tilki
2009 48 Animasyon Müzik
Müzik
7.8 155,946

Aşkım
2009 48 Komedi Müzik
Müzik
6.2 9,415

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 48 Macera Müzik
Müzik
4.6 233,583

Coco Chanel'den Önce
2009 48 Biyografi Müzik
Müzik
6.7 32,350
2009 48 Biyografi Müzik 7.0 86,948

Suç Ordusu
2009 48 Dram Müzik
Müzik
6.7 2,593

Yeraltı Peygamberi
2009 48 Suç Müzik
Müzik
7.9 83,644
2009 48 Belgesel Oyuncu    
2009 Oyuncu 8.0 2,084

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 47 Dram Müzik
Müzik
7.8 499,830

Tehlikeli Miras
2008 47 Macera Müzik
Müzik
6.5 11,520
2008 47 Dram Müzik 5.9 3,165

İçimizdeki Düşman
2007 46 Dram Müzik 6.9 2,831

Sihirli Oyuncakçı
2007 46 Komedi Müzik
Müzik
6.2 37,726

Altın Pusula
2007 46 Macera Müzik
Müzik
6.1 158,207

Dikkat Şehvet
2007 46 Dram Müzik
Müzik
7.6 32,399

Yeni Ailem
2007 46 Dram Müzik 6.6 628

Şantör
2006 45 Dram Müzik 6.5 1,878

Kraliçe
2006 45 Biyografi Müzik
Müzik
7.3 92,050

Duvak
2006 45 Dram Müzik
Müzik
7.5 82,040
2006 45 Suç Müzik
Müzik
5.8 51,825

Dublör
2006 45 Komedi Müzik 6.6 8,193

Kaçamak
2006 45 Komedi Müzik 6.4 5,164
2005 44 Macera Müzik 6.5 46,878
2005 44 Dram Müzik 7.0 115,355

Öfkeli Aşıklar
2005 44 Komedi Müzik
Müzik
6.9 19,510

Rehine
2005 44 Suç Müzik
Müzik
6.6 97,956

Kalbim Bir An Durdu
2005 44 Aksiyon Müzik 7.3 16,659

Korsikalı
2004 43 Aksiyon Müzik 5.8 2,960

Doğum
2004 43 Dram Müzik
Müzik
6.1 30,867

İnci Küpeli Kız
2003 42 Biyografi Müzik 7.0 64,329
2003 42 Dram Müzik 5.8 136
2003 42 Dram Müzik 6.6 190
2003 42 Gerilim Müzik 5.3 243
2003 42 Dram Müzik 6.3 472

Sessizlik Yemini
2003 42 Dram Müzik 5.8 845

Kahkaha ve Ceza
2003 42 Komedi Müzik 5.8 817

11 Eylül
2002 41 Dram Müzik 7.0 4,916

Katiller Yuvası
2002 41 Aksiyon Müzik
Müzik
6.9 4,718

Dudaklarımı Oku
2001 40 Suç Müzik 7.4 11,240
2001 40 Dram Müzik
Müzik
5.6 245
2001 40 Komedi Müzik 6.3 664

Lujin Savunması
2000 39 Dram Müzik
Müzik
6.9 3,831
1999 38 Aile Müzik 5.4 169

Muhteşem İkili
1998 37 Aksiyon Müzik 5.8 1,973
1998 37 Komedi Müzik
Müzik
6.2 1,445
1996 35 Komedi Müzik
Müzik
6.5 562

Sahte Kahraman
1996 35 Dram Müzik 7.4 2,128
1996 35 Gerilim Müzik
Müzik
5.9 209
1995 34 Komedi Müzik 6.1 58
1995 34 Dram Müzik
Müzik
4.8 628
1994 33 Dram Müzik
Müzik
6.8 767
1993 32 Suç Müzik 6.8 1,669
1992 31 Romantik Müzik 7.2 165
1991 30 Komedi Oyuncu 5.6 663
- Dram Müzik    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017