Giriş Kayıt
Dick DeBenedictis

Dick DeBenedictis (80)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Dick DeBenedictis, 23 Ocak 1937 New Milford, New Jersey, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu. Komiser Kolombo (1971), Diagnosis Murder (1993), Quincy M.E. (1976), Jake and the Fatman (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ocak 1937
Doğum Yeri: New Milford, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Dick De Benedictis | Richard De Benedictis | Richa
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Suç Müzik
Müzik
6.9 4,645
1989 Suç Müzik
Müzik
6.9 1,161
1988 Dram Müzik 7.4 2,413
1987 Suç Müzik
Müzik
6.4 1,448
1980 43 Macera Müzik 7.2 991
1979 Komedi Müzik 6.3 77
1976 Dram Müzik 7.3 3,652
1976 Western Müzik 7.0 34
1975 38 Müzikal Oyuncu 6.4 3,855
1974 Suç Müzik    
1974 Macera Müzik 7.0 69

Komiser Kolombo
1971 Suç Müzik 8.2 20,408
1969 Dram Müzik 7.5 80
1968 31 Komedi Çeşitli 6.1 1,093
1968 Suç Müzik 7.4 4,227
1967 Komedi Müzik 8.8 3,367
Film Altyazıları
Live by Night (12,392) Resident Evil: The Final Chapter (5,870) Why Him? (5,095) Rogue One (3,946) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,966) Hidden Figures (2,954) Paterson (2,173) Allied (2,165) Split (2,150)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,042) The 100 (3,694) Legion (3,148) Into the Badlands (2,838) The Originals (2,600) The Last Kingdom (2,261) Arrow (2,018) Vikings (1,833) The Expanse (1,763) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017