Giriş Kayıt
Dick DeBenedictis

Dick DeBenedictis (80)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Dick DeBenedictis, 23 Ocak 1937 New Milford, New Jersey, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu. Komiser Kolombo (1971), Diagnosis Murder (1993), Quincy M.E. (1976), Jake and the Fatman (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ocak 1937
Doğum Yeri: New Milford, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Dick De Benedictis | Richard De Benedictis | Richa
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Suç Müzik
Müzik
6.9 4,722
1989 Suç Müzik
Müzik
6.9 1,177
1988 Dram Müzik 7.5 2,462
1987 Suç Müzik
Müzik
6.4 1,448
1980 43 Macera Müzik 7.2 991
1979 Komedi Müzik 6.3 77
1976 Dram Müzik 7.3 3,713
1976 Western Müzik 7.0 34
1975 38 Müzikal Oyuncu 6.4 3,855
1974 Suç Müzik    
1974 Macera Müzik 7.0 69

Komiser Kolombo
1971 Suç Müzik 8.2 20,652
1969 Dram Müzik 7.5 80
1968 31 Komedi Çeşitli 6.1 1,093
1968 Suç Müzik 7.4 4,290
1967 Komedi Müzik 8.8 3,403
Dizi Altyazıları
The Flash (6,950) Fargo (5,754) Arrow (4,807) The 100 (4,471) Better Call Saul (3,599) Lucifer (3,062) 12 Monkeys (2,473) Supernatural (2,402) American Gods (2,368) Game of Thrones (2,241)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017