Giriş Kayıt
Hoyt Curtin

Hoyt Curtin (78)


Müzisyen, Müzisyen

Hoyt Curtin, 09 Eylül 1922 Downey, California, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen. Çakmaktaş Ailesi (1960) yapımıyla biliniyor.03 Aralık 2000 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 09 Eylül 1922
Ölüm Tarihi: 03 Aralık 2000
Doğum Yeri: Downey, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Hoyt Curtain | Hoyt S. Curtin | Hoyt Kurtain
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Animasyon Müzik
Müzik
   
1987 Animasyon Müzik 3.8 130
1987 65 Animasyon Müzik
Müzik
5.3 51
1986 Animasyon Müzik
Müzik
   
1985 Aile Müzik    
1984 Animasyon Müzik    
1983 Aile Müzik 8.1 311
1981 59 Animasyon Müzik    

Şirinler
1981 Animasyon Müzik
Müzik
7.3 11,643
1979 Animasyon Müzik 7.4 762
1978 56 Fantastik Müzik 4.6 2,114
1977 55 Animasyon Müzik
Müzik
   
1977 Animasyon Müzik 6.5 1,502
1977 Animasyon Müzik    
1974 Animasyon Müzik
Müzik
6.2 41
1973 Animasyon Müzik 6.9 616
1972 Macera Müzik
Müzik
6.9 573
1972 Animasyon Müzik    

Atom Karınca
1965 Animasyon Müzik 6.6 995

Jetgiller
1962 Animasyon Müzik
Müzik
7.0 14,356
1962 Animasyon Müzik
Müzik
   

Çakmaktaş Ailesi
1960 Animasyon Müzik
Müzik
7.5 26,404
1954 32 Suç Müzik 3.2 1,913
Dizi Altyazıları
Shameless (5,742) Vikings (4,187) Game of Thrones (3,058) Mr. Robot (2,219) Supernatural (1,854) Lucifer (1,498) Outlander (1,461) The Big Bang Theory (1,386) Arrow (1,299) Manhunt: Unabomber (1,224)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017