Giriş Kayıt
Sachin Dev Burman

Sachin Dev Burman (69)


Müzisyen, Müzisyen

Kumar Shri Sachin Dev Burman, 01 Ekim 1906 Comilla, Bangladesh doğumlu müzisyen, müzisyen. Chupke Chupke (1975), Guide (1965), Pyaasa (1957), Abhimaan (1973) gibi yapımlarla biliniyor.31 Ekim 1975 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Kumar Shri Sachin Dev Burman
Doğum Tarihi: 01 Ekim 1906
Ölüm Tarihi: 31 Ekim 1975
Doğum Yeri: Comilla, Bangladesh
Diğer Bir İsmi: S.D. Barman | B.D. Burman | S.D. Burman | Sachin D
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1976 Aksiyon Müzik 5.4 33
1975 69 Komedi Müzik 8.5 6,060
1975 69 Dram Müzik 7.6 924
1974 68 Dram Müzik 7.2 73
1973 67 Müzikal Müzik 7.0 95
1973 67 Dram Müzik
Müzik
8.0 1,970
1972 66 Müzikal Müzik 8.1 971
1972 66 Dram Müzik 7.5 47
1971 65 Gizem Müzik 7.2 99
1971 65 Müzikal Müzik 7.2 166
1969 63 Dram Müzik 7.7 1,140

Mücevher Hırsızı
1967 61 Suç Müzik 8.0 1,200
1965 59 Dram Müzik
Müzik
8.6 4,642
1964 58 Dram Müzik 7.3 22
1963 57 Dram Müzik
Müzik
7.8 557
1963 57 Romantik Müzik 7.4 288
1960 54 Dram Müzik 7.4 92
1960 54 Müzikal Müzik 5.0 26

Paper Flowers
1959 53 Müzikal Müzik 8.2 1,371
1958 52 Suç Müzik 7.2 179
1958 52 Aksiyon Müzik 8.1 941
1957 51 Gerilim Müzik 7.3 98
1957 51 Dram Müzik 8.6 3,719
1955 49 Müzikal Müzik 8.0 1,344
1955 49 Suç Müzik 7.7 46
1951 45 Suç Müzik 7.5 231
1951 45 Müzik 6.3 9
1951 45 Müzik    
1951 45 Müzik    
1949 43 Dram Müzik 5.9 16
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017