Giriş Kayıt
Georges Auric

Georges Auric (84)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Georges Abel Louis Auric, 15 Şubat 1899 Lodève, Hérault, Languedoc-Roussillon, Fransa doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu. Roma Tatili (1953), Dehşet Yolcuları (1953), Güzel ve Çirkin (1946), Masumlar (1961) gibi yapımlarla biliniyor.23 Temmuz 1983 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Georges Abel Louis Auric
Doğum Tarihi: 15 Şubat 1899
Ölüm Tarihi: 23 Temmuz 1983
Doğum Yeri: Lodève, Hérault, Languedoc-Roussillon, Fransa
Diğer Bir İsmi: George Auric
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1969 70 Dram Müzik 6.5 394
1968 69 Dram Müzik 6.3 453

Şahane Oyun
1966 67 Komedi Müzik 8.0 11,279
1966 67 Aksiyon Müzik 5.7 517
1965 66 Dram Müzik 6.9 166
1963 64 Dram Müzik 6.7 274

Gecelerin Kadını
1962 63 Suç Müzik 6.4 633
1962 63 Dram Müzik    

Masumlar
1961 62 Korku Müzik 7.9 19,821
1961 62 Dram Müzik 7.3 552

Brahms'ı Sever Misiniz
1961 62 Dram Müzik 7.0 1,816
1961 62 Dram Müzik 6.2 198

Orfe'nin Vasiyetnamesi
1960 61 Biyografi Müzik 7.4 1,974
1959 60 Dram Müzik 7.0 1,074

Günaydın Hüzün
1958 59 Dram Müzik 7.0 3,101
1958 59 Dram Müzik 6.5 613
1958 59 Suç Müzik 5.7 481
1957 58 Dram Müzik 5.7 512
1957 58 Aksiyon Müzik 7.4 6,173
1957 58 Dram Müzik 7.0 574
1957 58 Dram Müzik 7.5 481

Notre Dame'ın Kamburu
1956 57 Dram Müzik 6.8 1,739
1956 57 Kısa Metraj Müzik 7.4 191

Sen Bir Melektin
1956 57 Dram Müzik 7.5 829

Picasso'nun Gizemi
1956 57 Belgesel Müzik 7.9 1,403
1955 56 Biyografi Müzik 7.4 3,618

Rififi
1955 56 Suç Müzik 8.2 19,001
1954 55 Komedi Müzik 6.9 804
1954 55 Suç Müzik 6.8 566

Roma Tatili
1953 54 Komedi Müzik 8.1 106,179

Dehşet Yolcuları
1953 54 Macera Müzik
Müzik
8.1 36,063
1953 54 Komedi Müzik 7.2 1,905
1952 53 Biyografi Müzik 7.2 3,889
1952 53 Komedi Müzik
Müzik
7.4 138
1952 53 Dram Müzik 6.2 40
1951 52 Komedi Müzik 7.7 10,028
1950 51 Fantastik Müzik 8.1 7,584
1949 50 Dram Müzik 6.8 45
1949 50 Komedi Müzik 7.2 2,974
1949 50 Dram Müzik 7.4 900

İki Başlı Kartal
1948 49 Dram Müzik 6.8 323
1948 49 Dram Müzik 7.0 205
1948 49 Dram Müzik 6.7 80
1947 48 Suç Müzik 7.4 828
1947 48 Macera Müzik 6.9 955

Güzel ve Çirkin
1946 47 Dram Müzik 8.0 19,820
1946 47 Dram Müzik 7.1 325

Nil Melikesi
1945 46 Biyografi Müzik 6.4 1,865

Ölüm Gecesi
1945 46 Korku Müzik 7.7 8,183
1943 44 Dram Müzik 7.3 403
1942 43 Macera Müzik 6.9 97
1938 39 Suç Müzik 7.1 166
1938 39 Müzik 5.7 46
1934 Dram Müzik 6.5 59

Bir Şairin Kanı
1932 33 Dram Müzik 7.5 4,244

Bizim İçin Özgürlük
1931 32 Komedi Müzik 7.7 3,099
1929 30 Belgesel Oyuncu 6.4 429

Perde Arası
1924 25 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 2,552
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,006) Rogue One (4,820) Split (3,464) Assassin's Creed (2,460) Brimstone (2,145) Paterson (1,762) Hidden Figures (1,580) The Institute (1,546) The Great Wall (1,205) Passengers (1,075)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,837) Legion (6,911) Arrow (3,709) Legends of Tomorrow (2,154) Into the Badlands (2,080) The Blacklist (1,660) Vikings (1,576) Black Sails (1,539) Game of Thrones (1,430) 24: Legacy (1,414)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017