Giriş Kayıt
Jack Priestley

Jack Priestley (43)


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yönetmen Asistanı

Jack Priestley, 27 Temmuz 1926 New York City, New York, ABD doğumlu görüntü yönetmeni, kameraman, yönetmen asistanı. Kirli Sokaklar (1972), Cagney & Lacey (1981), No Way to Treat a Lady (1968), Where's Poppa? (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Temmuz 1926
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: John S. Priestley | Jack Priestly
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Kameraman 7.8 378,710
1989 Komedi Kameraman
Yönetmen Asistanı
6.4 9,087
1989 Dram Görüntü Yönetmeni 7.4 190
1987 Komedi Kameraman 6.1 11,454

Kırmızı Pabuçlu Adam
1985 Komedi Kameraman 5.6 12,190
1984 Dram Kameraman 6.5 2,733
1981 Suç Görüntü Yönetmeni 6.8 2,332
1981 Komedi Kameraman 6.4 1,102
1980 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.9 283
1980 Gerilim Görüntü Yönetmeni 5.9 1,247
1978 Macera Kameraman 5.3 11,729

Park Avenue Uzun Bir Durdurma
1974 Suç Kameraman 7.7 21,380

Kirli Sokaklar
1972 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.0 3,520

Damgalı Adam
1971 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.7 1,229
1971 Komedi Kameraman 6.2 325

Komiser Kolombo
1971 Suç Görüntü Yönetmeni 8.2 21,268
1970 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.7 1,351
1968 42 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 961
1968 42 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.1 1,495
1966 40 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 240
1963 Aksiyon Görüntü Yönetmeni
Kameraman
   

Ölümsüz Beyin
1962 36 Komedi Kameraman 4.1 5,044
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017