Giriş Kayıt
Edward Lachman

Edward Lachman (68)


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Oyuncu, Yönetmen

Edward Lachman, 31 Mart 1948 Morristown, New Jersey, ABD doğumlu görüntü yönetmeni, kameraman, oyuncu, yönetmen. Tatlı Bela (2000), Masumiyetin İntiharı (1999), Carol (2015), Kasımda Aşk Başkadır (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Mart 1948
Doğum Yeri: Morristown, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Edward Lachman Jr. | Ed Lachman
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görüntü Yönetmeni    
2016 68 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.9 5,444
2016 68 Oyuncu    
2015 67 Dram Görüntü Yönetmeni 7.2 74,238
2014 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
7.3 51

Cennet: Umut
2013 65 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 2,952
2012 64 Gerilim Görüntü Yönetmeni 6.7 859

Cennet: İnanç
2012 64 Dram Görüntü Yönetmeni 6.8 3,160

Cennet: Aşk
2012 64 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 6,367
2012 64 Belgesel 7.7 11,328
2011 Dram Görüntü Yönetmeni    

Uluma
2010 62 Animasyon Görüntü Yönetmeni 6.8 10,852
2009 61 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.8 5,942

Savaş Sırasında Yaşam
2009 61 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.5 5,556
2008 60 Belgesel Yönetmen    

Beni Orada Arama
2007 59 Biyografi Görüntü Yönetmeni 7.0 49,472
2007 59 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 4,138
2007 59 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 5,228

Kır Evi Arkadaşı
2006 58 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.8 19,755
2006 58 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.8 94

Cennetten Çok Uzakta
2002 54 Dram Görüntü Yönetmeni 7.4 36,888
2002 54 Dram Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
5.9 25,526

Ayışığında
2002 54 Dram Oyuncu 6.7 12,216

Simone
2002 54 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.1 53,052

Kasımda Aşk Başkadır
2001 53 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 72,437

Dr. T Ve Kadınları
2000 52 Komedi Kameraman 4.6 15,587

Tatlı Bela
2000 52 Biyografi Görüntü Yönetmeni 7.3 140,276

Masumiyetin İntiharı
1999 51 Dram Görüntü Yönetmeni 7.2 120,827

Denizci
1999 51 Suç Görüntü Yönetmeni 7.1 24,746
1997 49 Biyografi Görüntü Yönetmeni 6.7 19,688

Dokunuş
1997 49 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.7 1,989
1995 47 Dram Görüntü Yönetmeni 7.3 3,085
1994 46 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Kameraman
7.4 833
1992 44 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.6 556
1992 44 Suç Görüntü Yönetmeni 6.8 3,728
1991 43 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 472
1991 43 Romantik Görüntü Yönetmeni 6.6 3,894

Kaçış
1990 42 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.4 2,589
1990 42 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 1,147
1989 41 Belgesel Kameraman 8.1 480

Sıfırın Altı
1987 39 Suç Görüntü Yönetmeni 6.4 14,801
1987 39 Belgesel Kameraman 7.8 986

Bay Doğru
1987 39 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.3 1,998
1986 38 Müzikal Görüntü Yönetmeni 7.0 3,688

Çılgın Madonna
1985 37 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.9 16,833
1985 37 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.0 134

Önemsizlik
1985 37 Dram Kameraman 6.7 2,396
1985 37 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.3 1,615
1983 35 Belgesel Kameraman 6.4 218
1982 34 Dram Görüntü Yönetmeni 7.5 34
1982 34 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.0 204
1981 33 Komedi Kameraman 6.4 1,588

Son Kucaklaşma
1979 31 Gerilim Kameraman 6.2 1,767
1978 30 Dram Kameraman 6.3 821
1978 30 Belgesel Kameraman 6.4 803
1977 29 Belgesel Görüntü Yönetmeni    

Amerikalı Arkadaşım
1977 29 Suç Kameraman 7.4 9,142
1977 29 Komedi Yönetmen Asistanı
Kameraman
8.0 9,472
1974 26 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.8 2,768
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,132) Doctor Strange (6,690) Allied (6,331) Moana (4,802) Lion (3,490) Arrival (3,142) John Wick: Chapter 2 (2,977) Forushande (2,879) Hacksaw Ridge (2,217) Fences (2,027)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,284) Supernatural (4,652) The Expanse (4,311) Vikings (3,967) Suits (3,622) The Big Bang Theory (2,469) Sherlock (2,399) Arrow (2,006) Legion (1,965) Black Sails (1,736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017