Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ronald Víctor García

Ronald Víctor García


Görüntü Yönetmeni, Yönetmen, Editör, Yapımcı

Ronald Víctor García, görüntü yönetmeni, yönetmen, editör, yapımcı. Gilmore Girls 6 (2000), İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürür (1992), Hawaii Five-0 (2010), Numb3rs (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ronald V. Garcia | Ronald Garcia | Ron Garcia | Vi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.4 50,020
2010 Suç Görüntü Yönetmeni 7.6 24,490
2005 Suç Görüntü Yönetmeni 6.9 34,087
2005 Suç Görüntü Yönetmeni 7.7 349
2003 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.6 1,239

İlk 20 Milyon
2002 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.6 2,796

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.1 71,546
2000 Gerilim Görüntü Yönetmeni    
1998 Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni 5.2 1,504
1998 Biyografi Görüntü Yönetmeni    
1997 Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni    
1996 Bilim-Kurgu Görüntü Yönetmeni    

Büyük Beyaz Yumruk
1996 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.4 7,352
1993 Dram Görüntü Yönetmeni    
1992 Aksiyon Yönetmen 6.0 3,255

İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürür
1992 Korku Görüntü Yönetmeni 7.2 57,922

Av Peşinde
1991 Suç Yönetmen 6.6 1,719
1990 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.7 58
1990 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.4 461
1989 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    
1989 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.3 1,768

Patlama Noktası
1989 Dram Görüntü Yönetmeni    

Dün Gece
1988 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.4 1,904
1986 Suç Görüntü Yönetmeni 8.5 1,731

Çılgınlar Hapishanesi
1985 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.4 156
1982 Müzikal Görüntü Yönetmeni 6.5 3,274
1977 Bilim-Kurgu Kameraman 4.1 948
1975 Dram Editör
Yönetmen
Yapımcı
5.3 33
1971 Western Sanat Yönetmeni
Editör
Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
Senarist
5.6 42
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017