Giriş Kayıt
Scott Kraft

Scott Kraft (58)


Oyuncu, Senarist

Scott Kraft, 20 Temmuz 1959 San Francisco, California, ABD doğumlu oyuncu, senarist. "Rolie Polie Olie" (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Temmuz 1959
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Animasyon Senarist 7.6 1,104
2002 Aksiyon Senarist    

Onurlu Bir Adam
2000 41 Biyografi Oyuncu 7.2 95,479
1999 Aksiyon Senarist 7.3 2,762
1998 39 Komedi Oyuncu 5.3 26,774
1998 39 Dram Senarist 5.1 98
1993 34 Romantik Oyuncu 6.3 790
1992 Aksiyon Oyuncu 6.0 3,503

Çapkın
1989 30 Komedi Oyuncu 6.1 3,341
1988 29 Biyografi Oyuncu 6.2 1,004

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.3 9,247

Düşmanım
1985 26 Aksiyon Oyuncu 6.9 36,892
Film Altyazıları
The Foreigner (7,453) The Mountain Between Us (5,237) Flatliners (4,917) Stronger (3,463) Beyond Skyline (3,312) Dunkirk (3,255) American Made (2,196) Kingsman: The Golden Circle (1,972) It (1,684) Victoria & Abdul (1,465)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017