Giriş Kayıt
Scott Kraft

Scott Kraft (58)


Oyuncu, Senarist

Scott Kraft, 20 Temmuz 1959 San Francisco, California, ABD doğumlu oyuncu, senarist. "Rolie Polie Olie" (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Temmuz 1959
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Animasyon Senarist 7.6 1,104
2002 Aksiyon Senarist    

Onurlu Bir Adam
2000 41 Biyografi Oyuncu 7.2 94,386
1999 Aksiyon Senarist 7.3 2,658
1998 39 Komedi Oyuncu 5.3 26,251
1998 39 Dram Senarist 5.1 98
1993 34 Romantik Oyuncu 6.3 790
1992 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,435
1989 30 Komedi Oyuncu 6.1 3,155
1988 29 Biyografi Oyuncu 6.2 1,004

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.3 9,127

Düşmanım
1985 26 Aksiyon Oyuncu 6.9 36,259
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017