Giriş Kayıt
Owen Wilson

Owen Wilson (49)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Owen Cunningham Wilson, 18 Kasım 1968 Dallas, Texas, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Paris'te Gece Yarısı (2011), Davetsiz Çapkınlar (2005), Zırtapoz (2001), Suda Yaşam (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Owen Cunningham Wilson
Doğum Tarihi: 18 Kasım 1968
Doğum Yeri: Dallas, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Owen C. Wilson
Takma İsmi: O
Burcu: Akrep
Boyu: 1.79 m
8.6 (73 Oy)
  • Currently 171.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (46)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Oyuncu    

Baban Kim?
2017 49 Komedi Oyuncu 4.9 2,089

Mucize
2017 49 Dram Oyuncu 8.0 48,845

Arabalar 3
2017 49 Animasyon Oyuncu 6.8 40,012
2017 49 Komedi Oyuncu 7.9 316

Aptallar Çetesi
2016 48 Aksiyon Oyuncu 5.8 38,029
2016 48 Komedi Oyuncu 4.7 54,160
2016 48 Belgesel Oyuncu 7.2 712

Kaçış Yok
2015 47 Aksiyon Oyuncu 6.8 63,787
2015 Komedi Oyuncu 6.7 2,978
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 701

İlişki Durumu: Kaçamak
2014 46 Komedi Oyuncu 6.1 20,407

Gizli Kusur
2014 46 Komedi Oyuncu 6.7 75,061

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 46 Macera Oyuncu 6.2 81,466

Büyük Budapeşte Oteli
2014 46 Macera Oyuncu 8.1 572,283
2014 46 Animasyon Oyuncu 4.1 321
2013 45 Komedi Oyuncu 5.3 13,018

Kahraman İkili
2013 45 Animasyon Oyuncu 5.9 19,521

Genç Çıraklar
2013 45 Komedi Oyuncu 6.3 171,905

Radyatör Kasabasından Hikayeler
2013 Animasyon Oyuncu 7.1 109
2013 45 Komedi Oyuncu    
2013 45 Belgesel Oyuncu 7.1 118

Woody Allen: Bir Belgesel
2012 44 Belgesel Oyuncu 7.7 3,962

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.3 1,699
2012 Oyuncu 7.2 549
2011 Belgesel Oyuncu 7.7 4,711
2011 43 Komedi Oyuncu 6.2 37,324

Paris'te Gece Yarısı
2011 43 Komedi Oyuncu 7.7 335,889

Arabalar 2
2011 43 Animasyon Oyuncu 6.2 121,937
2011 Animasyon Oyuncu 5.7 19

Açık Çek
2011 43 Komedi Oyuncu 5.9 109,581

Zor Baba 3
2010 42 Komedi Oyuncu 5.5 93,632

Nereden Biliyorsun
2010 42 Komedi Oyuncu 5.4 38,369

Çılgın Köpek
2010 42 Komedi Oyuncu 4.2 12,383

Yaman Tilki
2009 41 Animasyon Oyuncu 7.8 159,575

Müzede Bir Gece 2
2009 41 Macera Oyuncu 5.9 147,426

Marley ve Ben
2008 40 Komedi Oyuncu 7.1 128,599
2008 40 Komedi Oyuncu 5.7 53,448
2008 Oyuncu 6.8 1,340

Küs Kardeşler Limited Şirketi
2007 39 Macera Oyuncu 7.2 153,297

Müzede Bir Gece
2006 38 Macera Oyuncu 6.4 264,668

Mater ve Hayalet Işık
2006 38 Animasyon Oyuncu 6.7 5,093

Sen, Ben ve Dupree
2006 38 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.6 72,249

Arabalar
2006 38 Animasyon Oyuncu 7.2 299,403
2006 38 Komedi 6.0 612
2006 38 Müzik Oyuncu 6.7 1,001

Davetsiz Çapkınlar
2005 37 Komedi Oyuncu 7.0 300,328
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Bir Dalavere Öyküsü
2005 37 Komedi Oyuncu 5.5 5,184

Suda Yaşam
2004 36 Macera Oyuncu 7.3 155,087

Zor Baba ve Dünür
2004 36 Komedi Oyuncu 6.3 227,633

Afili Aynasızlar
2004 36 Komedi Oyuncu 6.1 127,067

80 Günde Devr-i Alem
2004 36 Aksiyon Oyuncu 5.8 74,963
2004 36 Müzik Oyuncu 6.4 1,123

Büyük Vurgun
2004 36 Suç Oyuncu 4.9 16,502
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,291

Sangay Şövalyeleri
2003 35 Aksiyon Oyuncu 6.2 88,626
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,713

Ben Casus
2002 34 Aksiyon Oyuncu 5.4 44,085
2002 34 Aile Oyuncu 5.6 969

Tenenbaum Ailesi
2001 33 Komedi Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.6 230,553

Düşman Hattında
2001 33 Aksiyon Oyuncu 6.4 91,778

Zırtapoz
2001 33 Komedi Oyuncu 6.6 219,310

Zor Baba
2000 32 Komedi Oyuncu 7.0 280,173

Şangaylı Kovboy
2000 32 Aksiyon Oyuncu 6.6 105,475

Şampiyonların Kahvaltısı
1999 31 Komedi Oyuncu 4.6 6,920

Perili Ev
1999 31 Fantastik Oyuncu 4.9 62,796
1999 31 Suç Oyuncu 6.2 5,624

Çılgın Liseliler
1998 30 Komedi Yapımcı
Senarist
7.7 147,982

Bir Yazarın Hayatı
1998 30 Biyografi Oyuncu 6.3 6,059
1998 30 Aksiyon Oyuncu 6.6 351,128

Benden Bu Kadar
1997 29 Komedi Yapımcı 7.7 242,245
1997 29 Macera Oyuncu 4.7 81,497

Baş Belası
1996 28 Komedi Oyuncu 6.1 133,415
1996 28 Komedi Oyuncu
Senarist
7.1 59,805
1996 Komedi Oyuncu 8.6 39,190
1994 26 Kısa Metraj Oyuncu
Senarist
7.0 3,745
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018