Giriş Kayıt
Robbie Williams

Robbie Williams (43)


Oyuncu

Robert Peter Williams, 13 Şubat 1974 Stoke-on-Trent, Staffordshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana (1998) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Peter Williams
Doğum Tarihi: 13 Şubat 1974
Doğum Yeri: Stoke-on-Trent, Staffordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Take That | Robert Williams
Takma İsmi: The Robster
Burcu: Kova
Web Sitesi: |
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 42 Komedi Oyuncu    
2013 39 Komedi Oyuncu    
2011 37 Belgesel Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 8.3 6,732
2005 31 Belgesel Oyuncu 7.5 824

Doogal'ın Sihirli Yolculuğu
2005 31 Animasyon Oyuncu 5.3 2,377
2004 Müzik Oyuncu 4.5 3,567
2004 30 Biyografi Oyuncu 6.6 9,915
2002 28 Belgesel Oyuncu 6.9 168
1992 Müzik Oyuncu 8.4 352
1992 News Oyuncu 4.8 225
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1964 Müzik Oyuncu 7.1 360
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017