Giriş Kayıt
Jerry Weintraub

Jerry Weintraub (77)


Yapımcı, Oyuncu

Jerome Charles Weintraub, 26 Eylül 1937 Brooklyn, New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı, oyuncu. Karateci Çocuk (1984), Tatlı Sert (1998), Diner (1982), Devriye (1980) gibi yapımlarla biliniyor.06 Temmuz 2015 tarihinde (77 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Jerome Charles Weintraub
Doğum Tarihi: 26 Eylül 1937
Ölüm Tarihi: 06 Temmuz 2015
Doğum Yeri: Brooklyn, New York City, New York, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batı Dünyası
2016 Dram Yapımcı 9.0 223,761

Tarzan Efsanesi
2016 Aksiyon Yapımcı 6.3 129,434
2016 Oyuncu 6.5 1,656
2016 Müzik Oyuncu 6.0 33
2015 Komedi Yapımcı 7.8 11,211
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 807
2014 Belgesel Yapımcı 8.5 577
2014 77 Belgesel Yapımcı 7.7 4,896
2013 76 Belgesel Oyuncu 6.3 18
2013 76 Oyuncu    
2013 76 Biyografi Yapımcı 7.0 30,058
2012 75 Belgesel Yapımcı 7.2 337
2012 Belgesel Oyuncu 8.7 1,944
2011 74 Komedi    
2011 74 Belgesel Oyuncu    

Karateci Çocuk
2010 73 Aksiyon Yapımcı 6.2 132,160
2009 72 Belgesel 7.3 421
2007 70 Komedi Yapımcı 5.9 16,928

Ocean's 13
2007 70 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.9 275,206
2007 Komedi Oyuncu 6.3 3,855

Ocean's 12
2004 67 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.5 306,362
2003 Komedi Oyuncu 6.9 10,335

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 65 Biyografi Oyuncu 7.1 74,815

Çok Özel
2002 65 Komedi Oyuncu 4.8 8,901

Ocean's 11
2001 64 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.8 435,323
2000 63 Komedi Yapımcı 6.1 1,020

Asker
1998 61 Aksiyon Yapımcı 6.0 46,335

Tatlı Sert
1998 61 Aksiyon Yapımcı 3.7 36,833
1997 60 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.9 36,305

Uzman
1994 57 Aksiyon Yapımcı 5.5 53,991
1994 57 Aksiyon Yapımcı 4.3 19,970

Şirket
1993 56 Gerilim Oyuncu 6.8 95,803

Geçmişe Özlem
1992 55 Dram Yapımcı 6.9 3,055

Karateci Çocuk 3
1989 52 Aksiyon Yapımcı 5.0 38,688

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 51 Komedi Yapımcı 5.2 22,204
1987 50 Komedi Yapımcı 6.0 446

Karateci Çocuk 2
1986 49 Aksiyon Yapımcı 5.9 58,536

Karateci Çocuk
1984 47 Aksiyon Yapımcı 7.2 141,253
1982 45 Komedi Yapımcı 7.2 15,943

Devriye
1980 43 Suç Yapımcı 6.4 14,449
1977 40 Dram Yapımcı 6.6 265
1977 40 Komedi Yapımcı 6.6 7,310
1975 38 Dram Yapımcı 7.8 18,511
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017