Giriş Kayıt
Jerry Weintraub

Jerry Weintraub (77)


Yapımcı, Oyuncu

Jerome Charles Weintraub, 26 Eylül 1937 Brooklyn, New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı, oyuncu. Karateci Çocuk (1984), Tatlı Sert (1998), Diner (1982), Devriye (1980) gibi yapımlarla biliniyor.06 Temmuz 2015 tarihinde (77 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Jerome Charles Weintraub
Doğum Tarihi: 26 Eylül 1937
Ölüm Tarihi: 06 Temmuz 2015
Doğum Yeri: Brooklyn, New York City, New York, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batı Dünyası
2016 Dram Yapımcı 9.0 189,325

Tarzan Efsanesi
2016 Aksiyon Yapımcı 6.3 121,199
2016 Oyuncu    
2016 Müzik Oyuncu 6.0 33
2015 Komedi Yapımcı 7.8 11,058
2014 77 Reality-TV Oyuncu    
2014 Belgesel Yapımcı 8.5 577
2014 77 Belgesel Yapımcı 7.7 4,896
2013 76 Belgesel Oyuncu 6.3 18
2013 76 Oyuncu    
2013 76 Biyografi Yapımcı 7.0 30,058
2012 75 Belgesel Yapımcı 7.2 337
2012 Belgesel Oyuncu 8.7 1,944
2011 74 Komedi    
2011 74 Belgesel Oyuncu    

Karateci Çocuk
2010 73 Aksiyon Yapımcı 6.2 128,909
2009 72 Belgesel 7.3 421
2007 70 Komedi Yapımcı 5.9 16,713

Ocean's 13
2007 70 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.9 270,869
2007 Komedi Oyuncu 6.3 3,855

Ocean's 12
2004 67 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.5 301,318
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,877

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 65 Biyografi Oyuncu 7.1 74,004

Çok Özel
2002 65 Komedi Oyuncu 4.7 8,703

Ocean's 11
2001 64 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.8 427,550
2000 63 Komedi Yapımcı 6.1 1,020

Asker
1998 61 Aksiyon Yapımcı 6.0 45,757

Tatlı Sert
1998 61 Aksiyon Yapımcı 3.7 36,526
1997 60 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.9 35,554

Uzman
1994 57 Aksiyon Yapımcı 5.5 53,066
1994 57 Aksiyon Yapımcı 4.3 19,647

Şirket
1993 56 Gerilim Oyuncu 6.8 93,935

Geçmişe Özlem
1992 55 Dram Yapımcı 6.9 2,909

Karateci Çocuk 3
1989 52 Aksiyon Yapımcı 5.0 37,675

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 51 Komedi Yapımcı 5.2 22,041

Karateci Çocuk 2
1986 49 Aksiyon Yapımcı 5.9 57,158

Karateci Çocuk
1984 47 Aksiyon Yapımcı 7.2 137,957
1982 45 Komedi Yapımcı 7.2 15,621

Devriye
1980 43 Suç Yapımcı 6.4 14,137
1977 40 Dram Yapımcı 6.6 265
1977 40 Komedi Yapımcı 6.6 7,310
1975 38 Dram Yapımcı 7.8 18,511
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017