Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jerry Weintraub

Jerry Weintraub (77)


Yapımcı, Oyuncu

Jerome Charles Weintraub, 26 Eylül 1937 Brooklyn, New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı, oyuncu. Karateci Çocuk (1984), Tatlı Sert (1998), Diner (1982), Devriye (1980) gibi yapımlarla biliniyor.06 Temmuz 2015 tarihinde (77 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Jerome Charles Weintraub
Doğum Tarihi: 26 Eylül 1937
Ölüm Tarihi: 06 Temmuz 2015
Doğum Yeri: Brooklyn, New York City, New York, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batı Dünyası
2016 Dram Yapımcı 9.1 127,027

Tarzan Efsanesi
2016 Aksiyon Yapımcı 6.3 100,283
2016 Oyuncu    
2016 Müzik Oyuncu 6.0 33
2015 Komedi Yapımcı 7.8 10,724
2014 77 Reality-TV Oyuncu    
2014 Belgesel Yapımcı 8.5 577
2014 77 Belgesel Yapımcı 7.7 4,896
2013 76 Belgesel Oyuncu 6.3 18
2013 76 Oyuncu    
2013 76 Biyografi Yapımcı 7.0 30,058
2012 75 Belgesel Yapımcı 7.2 337
2012 Belgesel Oyuncu 8.7 1,944
2011 74 Komedi    
2011 74 Belgesel Oyuncu    

Karateci Çocuk
2010 73 Aksiyon Yapımcı 6.2 124,150
2009 72 Belgesel 7.3 421
2007 70 Komedi Yapımcı 5.9 16,286

Ocean's 13
2007 70 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.9 263,970
2007 Komedi Oyuncu 6.3 3,855

Ocean's 12
2004 67 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.5 292,981
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,206

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 65 Biyografi Oyuncu 7.1 72,868

Çok Özel
2002 65 Komedi Oyuncu 4.7 8,703

Ocean's 11
2001 64 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.8 415,069
2000 63 Komedi Yapımcı 6.1 1,020

Asker
1998 61 Aksiyon Yapımcı 6.0 44,917

Tatlı Sert
1998 61 Aksiyon Yapımcı 3.7 36,083
1997 60 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.9 34,717

Uzman
1994 57 Aksiyon Yapımcı 5.5 51,581
1994 57 Aksiyon Yapımcı 4.3 18,938

Şirket
1993 56 Gerilim Oyuncu 6.8 91,339

Geçmişe Özlem
1992 55 Dram Yapımcı 6.9 2,909

Karateci Çocuk 3
1989 52 Aksiyon Yapımcı 5.0 36,116

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 51 Komedi Yapımcı 5.2 21,274

Karateci Çocuk 2
1986 49 Aksiyon Yapımcı 5.9 55,026

Karateci Çocuk
1984 47 Aksiyon Yapımcı 7.2 132,535
1982 45 Komedi Yapımcı 7.2 15,293

Devriye
1980 43 Suç Yapımcı 6.4 13,640
1977 40 Dram Yapımcı 6.6 265
1977 40 Komedi Yapımcı 6.5 7,134
1975 38 Dram Yapımcı 7.8 18,085
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017