Giriş Kayıt

Sofía Vergara (43)


Oyuncu, Yapımcı
9.2 (42 Oy)
  • Currently 184.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Sofia Margarita Vergara
Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1972 (Pazartesi)
Doğum Yeri: Barranquilla, Kolombiya
Takma İsmi: La Toti
Diğer Bir İsmi: Sofia Vergara
Burcu: Yengeç
Boyu:1.70 m
Resimleri (175)
Hayranlar (106 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Komedi Oyuncu 5.3 7,858
1993 Komedi Oyuncu 6.9 9,060
1997 Talk-Show Oyuncu 3.1 3,639

24. Gün
2004 Gerilim Oyuncu 6.6 3,009

Belanın Böylesi
2002 Komedi Oyuncu 6.5 16,645
2003 Komedi Oyuncu 6.9 6,472

Papi'nin Peşinde
2003 Komedi Oyuncu 4.7 3,300

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Oyuncu 7.1 40,893
2004 Komedi Oyuncu 4.3 16,704
2003 Komedi Oyuncu 7.4 8,869

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Oyuncu 5.1 24,021

Barbekü
2006 Komedi Oyuncu 5.3 4,659
2005 Komedi Oyuncu 6.7 596
2006 Komedi Oyuncu 2.0 14,827

Dört Kardeş
2005 Aksiyon Oyuncu 6.9 99,423
2005 Komedi Oyuncu 6.4 216

Şirinler
2011 Animasyon Oyuncu 5.5 60,898
2007 Komedi Oyuncu 8.0 1,233

Kahraman Uzaylılar
2013 Animasyon Oyuncu 5.9 18,611
2006 Komedi Oyuncu 7.3 4,468
2006 Talk-Show Oyuncu 4.4 625
2005 Talk-Show Oyuncu 5.4 162
2009 Dram Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 6.3 3,726
2008 Komedi Oyuncu 3.9 5,462
2009 Komedi Oyuncu 4.0 9,123
2009 Animasyon Oyuncu 5.6 27,485
2009 Komedi Oyuncu 7.0 7,473

Neşeli Ayaklar 2
2011 Animasyon Oyuncu 5.9 28,963
2009 Komedi Oyuncu 8.6 201,256

Yılbaşı Gecesi
2011 Komedi Oyuncu 5.6 59,933
2010 Komedi Oyuncu 8.2 14,304
2010 Oyuncu    

Ustura Dönüyor
2013 Aksiyon Oyuncu 5.6 51,020
2012 Oyuncu    
2012 Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 23,926

Kiralık Aşık
2013 Komedi Oyuncu 6.2 16,401
2012 Oyuncu    

Şef
2014 Komedi Oyuncu 7.3 106,058
2015 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu 4.9 4,731
2013 Oyuncu    
2014 Reality-TV Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 8.1 5,437
2014 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015