Giriş Kayıt
Sofía Vergara

Sofía Vergara (44)


Oyuncu, Yapımcı

Sofía Margarita Vergara Vergara, 10 Temmuz 1972 Barranquilla, Kolombiya doğumlu oyuncu, yapımcı. Modern Family (2009), Sıcak Takip (2015), Barbekü (2006), 24. Gün (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sofía Margarita Vergara Vergara
Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1972
Doğum Yeri: Barranquilla, Kolombiya
Diğer Bir İsmi: Sofia Vergara
Takma İsmi: La Toti
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.70 m
9.3 (50 Oy)
  • Currently 185.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (176)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 44 Oyuncu    
2016 Müzik Oyuncu 6.0 33
2016 44 Komedi Oyuncu    
2015 43 Belgesel Oyuncu 7.4 21
2015 Aksiyon Oyuncu 7.2 236
2015 43 Aksiyon Oyuncu 5.6 39,088

Sıcak Takip
2015 43 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.1 37,824
2014 42 Oyuncu    

Şef
2014 42 Komedi Oyuncu 7.3 148,656
2014 Komedi Oyuncu 7.8 10,550
2014 42 Reality-TV Oyuncu    

Kiralık Aşık
2013 41 Komedi Oyuncu 6.2 19,755

Ustura Dönüyor
2013 41 Aksiyon Oyuncu 5.6 61,646
2013 41 Oyuncu    

Kahraman Uzaylılar
2013 41 Animasyon Oyuncu 6.0 21,013
2012 40 Oyuncu    

Üç Ahbap Çavuş
2012 40 Komedi Oyuncu 5.1 26,147
2012 40 Oyuncu    
2012 40 Oyuncu    

Neşeli Ayaklar 2
2011 39 Animasyon Oyuncu 5.9 33,757

Yılbaşı Gecesi
2011 39 Komedi Oyuncu 5.7 69,261

Şirinler
2011 39 Animasyon Oyuncu 5.5 68,883
2010 Komedi Oyuncu 8.1 17,688
2010 38 Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 8.5 260,711
2009 Animasyon Oyuncu 5.6 32,609
2009 37 Komedi Oyuncu 4.2 9,815
2009 Komedi Oyuncu 7.1 9,118
2008 36 Komedi Oyuncu 4.0 5,749
2007 Komedi Oyuncu 8.0 1,245
2007 Dram Oyuncu 7.3 10,587
2007 Komedi Oyuncu 6.3 3,855
2006 34 Komedi Oyuncu 1.9 15,554
2006 Talk-Show Oyuncu 4.5 652

Barbekü
2006 34 Komedi Oyuncu 5.2 4,940
2006 Komedi Oyuncu 7.3 4,557
2005 33 Komedi Oyuncu 6.7 611

Dört Kardeş
2005 33 Aksiyon Oyuncu 6.9 113,396
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 Komedi Oyuncu 6.4 222

Dogtown'ın Lordları
2005 33 Biyografi Oyuncu 7.1 44,983
2004 32 Komedi Oyuncu 4.4 18,602

24. Gün
2004 32 Gerilim Oyuncu 6.6 3,140
2003 Komedi Oyuncu 7.3 11,105

Papi'nin Peşinde
2003 31 Komedi Oyuncu 4.8 3,446
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,375

Belanın Böylesi
2002 30 Komedi Oyuncu 6.5 17,716
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,504
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,707) Allied (11,849) Moana (7,492) Lion (5,708) Arrival (3,941) Hacksaw Ridge (3,330) Nocturnal Animals (3,064) Assassin's Creed (2,395) Shut In (2,323) Underworld: Blood Wars (2,269)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,234) Taboo (8,379) The Expanse (7,645) Legion (6,148) Arrow (5,923) The Big Bang Theory (5,800) Vikings (4,721) The Blacklist (3,322) Sherlock (2,953) Suits (2,930)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017