Giriş Kayıt
Sofía Vergara

Sofía Vergara (44)


Oyuncu, Yapımcı

Sofía Margarita Vergara Vergara, 10 Temmuz 1972 Barranquilla, Kolombiya doğumlu oyuncu, yapımcı. Modern Family (2009), Sıcak Takip (2015), Barbekü (2006), 24. Gün (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sofía Margarita Vergara Vergara
Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1972
Doğum Yeri: Barranquilla, Kolombiya
Diğer Bir İsmi: Sofia Vergara
Takma İsmi: La Toti
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.70 m
9.3 (50 Oy)
  • Currently 185.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (176)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 44 Oyuncu    
2016 Müzik Oyuncu 6.0 33
2016 44 Komedi Oyuncu    
2015 43 Belgesel Oyuncu 7.4 21
2015 Aksiyon Oyuncu 7.2 236
2015 43 Aksiyon Oyuncu 5.6 40,520

Sıcak Takip
2015 43 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.1 39,414
2014 42 Oyuncu    

Şef
2014 42 Komedi Oyuncu 7.3 152,856
2014 Komedi Oyuncu 7.8 11,253
2014 42 Reality-TV Oyuncu    

Kiralık Aşık
2013 41 Komedi Oyuncu 6.2 19,755

Ustura Dönüyor
2013 41 Aksiyon Oyuncu 5.6 62,969
2013 41 Oyuncu    

Kahraman Uzaylılar
2013 41 Animasyon Oyuncu 6.0 21,013
2012 40 Oyuncu    

Üç Ahbap Çavuş
2012 40 Komedi Oyuncu 5.1 26,503
2012 40 Oyuncu    
2012 40 Oyuncu    

Neşeli Ayaklar 2
2011 39 Animasyon Oyuncu 5.9 34,380

Yılbaşı Gecesi
2011 39 Komedi Oyuncu 5.7 70,173

Şirinler
2011 39 Animasyon Oyuncu 5.5 70,511
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,214
2010 38 Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 8.5 269,179
2009 Animasyon Oyuncu 5.6 33,245
2009 37 Komedi Oyuncu 4.2 9,928
2009 Komedi Oyuncu 7.1 9,118
2008 36 Komedi Oyuncu 4.1 5,804
2007 Komedi Oyuncu 8.0 1,245
2007 Dram Oyuncu 7.3 10,768
2007 Komedi Oyuncu 6.3 3,855
2006 34 Komedi Oyuncu 1.9 15,715
2006 Talk-Show Oyuncu 4.5 652

Barbekü
2006 34 Komedi Oyuncu 5.2 4,940
2006 Komedi Oyuncu 7.3 4,557
2005 33 Komedi Oyuncu 6.7 611

Dört Kardeş
2005 33 Aksiyon Oyuncu 6.9 115,351
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 Komedi Oyuncu 6.4 222

Dogtown'ın Lordları
2005 33 Biyografi Oyuncu 7.1 45,791
2004 32 Komedi Oyuncu 4.4 18,985

24. Gün
2004 32 Gerilim Oyuncu 6.6 3,140
2003 Komedi Oyuncu 7.3 11,507

Papi'nin Peşinde
2003 31 Komedi Oyuncu 4.8 3,446
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,879

Belanın Böylesi
2002 30 Komedi Oyuncu 6.5 17,909
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,692
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017