Giriş Kayıt
Sofía Vergara

Sofía Vergara (45)


Oyuncu, Yapımcı

Sofía Margarita Vergara Vergara, 10 Temmuz 1972 Barranquilla, Kolombiya doğumlu oyuncu, yapımcı. Modern Family (2009), Sıcak Takip (2015), Barbekü (2006), 24. Gün (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sofía Margarita Vergara Vergara
Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1972
Doğum Yeri: Barranquilla, Kolombiya
Diğer Bir İsmi: Sofia Vergara
Takma İsmi: La Toti
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.70 m
9.3 (50 Oy)
  • Currently 185.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (176)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Emoji Filmi
2017 45 Animasyon Oyuncu 2.5 24,208
2016 Oyuncu 6.5 1,656
2016 Müzik Oyuncu 6.0 33
2016 44 Komedi Oyuncu    
2015 43 Belgesel Oyuncu 7.4 21
2015 Aksiyon Oyuncu 7.2 236
2015 43 Aksiyon Oyuncu 5.6 41,579

Sıcak Takip
2015 43 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.1 40,547

Şef
2014 42 Komedi Oyuncu 7.3 156,799
2014 Oyuncu 6.7 366
2014 Komedi Oyuncu 7.7 11,813
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 807

Kiralık Aşık
2013 41 Komedi Oyuncu 6.2 20,938

Ustura Dönüyor
2013 41 Aksiyon Oyuncu 5.6 64,219
2013 41 Oyuncu    

Kahraman Uzaylılar
2013 41 Animasyon Oyuncu 6.0 21,799
2012 40 Oyuncu    

Üç Ahbap Çavuş
2012 40 Komedi Oyuncu 5.1 26,834
2012 Müzik Oyuncu 7.3 176
2012 Oyuncu 7.2 549

Neşeli Ayaklar 2
2011 39 Animasyon Oyuncu 5.9 34,854

Yılbaşı Gecesi
2011 39 Komedi Oyuncu 5.7 70,999

Şirinler
2011 39 Animasyon Oyuncu 5.5 72,031
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,733
2010 38 Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 8.5 277,106
2009 Animasyon Oyuncu 5.6 33,968
2009 37 Komedi Oyuncu 4.3 10,079
2009 Komedi Oyuncu 7.1 9,118
2008 36 Komedi Oyuncu 4.1 5,804
2007 Komedi Oyuncu 8.0 1,245
2007 Dram Oyuncu 7.3 10,768
2007 Komedi Oyuncu 6.3 3,855
2006 34 Komedi Oyuncu 1.9 15,905
2006 Talk-Show Oyuncu 4.5 652

Barbekü
2006 34 Komedi Oyuncu 5.2 4,940
2006 Komedi Oyuncu 7.3 4,557
2005 33 Komedi Oyuncu 6.7 611

Dört Kardeş
2005 33 Aksiyon Oyuncu 6.9 117,285
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 Komedi Oyuncu 6.4 222

Dogtown'ın Lordları
2005 33 Biyografi Oyuncu 7.1 46,496
2004 32 Komedi Oyuncu 4.4 19,227

24. Gün
2004 32 Gerilim Oyuncu 6.6 3,140
2003 Komedi Oyuncu 7.2 11,906

Papi'nin Peşinde
2003 31 Komedi Oyuncu 4.8 3,587
2003 Komedi Oyuncu 6.9 10,329

Belanın Böylesi
2002 30 Komedi Oyuncu 6.5 18,142
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,871
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017