Giriş Kayıt

Sofía Vergara (42)


Oyuncu, Yapımcı
9.2 (41 Oy)
  • Currently 184.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Sofia Margarita Vergara
Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1972 (Pazartesi)
Doğum Yeri: Barranquilla, Kolombiya
Takma İsmi: La Toti
Diğer Bir İsmi: Sofia Vergara
Burcu: Yengeç
Boyu:1.70 m
Resimleri (169)
Hayranlar (102 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Komedi Oyuncu 5.3 7,676
1993 Komedi Oyuncu 6.9 8,638
1997 Talk-Show Oyuncu 3.1 3,593

24. Gün
2004 Gerilim Oyuncu 6.6 2,980

Belanın Böylesi
2002 Komedi Oyuncu 6.5 16,555
2003 Komedi Oyuncu 6.9 6,105

Papi'nin Peşinde
2003 Komedi Oyuncu 4.7 3,265

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Oyuncu 7.1 40,247
2004 Komedi Oyuncu 4.3 16,444
2003 Komedi Oyuncu 7.4 8,658

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Oyuncu 5.1 23,613

Barbekü
2006 Komedi Oyuncu 5.3 4,612
2005 Komedi Oyuncu 6.7 587
2006 Komedi Oyuncu 2.0 14,730

Dört Kardeş
2005 Aksiyon Oyuncu 6.9 97,030
2005 Komedi Oyuncu 6.4 213

Şirinler
2011 Animasyon Oyuncu 5.5 59,862
2007 Komedi Oyuncu 8.0 1,227

Kahraman Uzaylılar
2013 Animasyon Oyuncu 5.9 18,159
2006 Komedi Oyuncu 7.3 4,433
2006 Talk-Show Oyuncu 4.4 609
2009 Dram Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 6.4 3,702
2008 Komedi Oyuncu 3.9 5,411
2009 Komedi Oyuncu 4.0 9,005
2009 Animasyon Oyuncu 5.6 26,782
2009 Komedi Oyuncu 7.0 7,032

Neşeli Ayaklar 2
2011 Animasyon Oyuncu 5.9 28,218
2009 Komedi Oyuncu 8.6 193,218

Yılbaşı Gecesi
2011 Komedi Oyuncu 5.6 58,840
2010 Komedi Oyuncu 8.2 13,774
2010 Oyuncu    

Ustura Dönüyor
2013 Aksiyon Oyuncu 5.7 48,924
2012 Oyuncu    
2012 Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 18,078

Kiralık Aşık
2013 Komedi Oyuncu 6.2 15,506
2012 Oyuncu    

Şef
2014 Komedi Oyuncu 7.3 95,499
2015 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu    
2013 Oyuncu    
2014 Reality-TV Oyuncu    
2014 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015