Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Sofía Vergara

Sofía Vergara (43)


Oyuncu, Yapımcı
Gerçek İsmi:
Sofia Margarita Vergara
Doğum Tarihi:
10 Temmuz 1972 (Pazartesi)
Doğum Yeri:
Barranquilla, Kolombiya
Diğer Bir İsmi:
Sofia Vergara
Takma İsmi: La Toti
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.70 m
9.3 (48 Oy)
  • Currently 185.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (176)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Oyuncu    
2016 Komedi Oyuncu    
2015 Belgesel Oyuncu 7.4 21
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 34,760

Sıcak Takip
2015 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.1 31,863
2014 Oyuncu    

Şef
2014 Komedi Oyuncu 7.3 133,017
2014 Komedi Oyuncu 8.0 8,447
2014 Reality-TV Oyuncu    

Kiralık Aşık
2013 Komedi Oyuncu 6.2 18,844

Ustura Dönüyor
2013 Aksiyon Oyuncu 5.6 57,790
2013 Oyuncu    

Kahraman Uzaylılar
2013 Animasyon Oyuncu 6.0 20,149
2012 Oyuncu    

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Oyuncu 5.1 25,147
2012 Oyuncu    
2012 Oyuncu    

Neşeli Ayaklar 2
2011 Animasyon Oyuncu 5.9 31,636

Yılbaşı Gecesi
2011 Komedi Oyuncu 5.6 65,335

Şirinler
2011 Animasyon Oyuncu 5.5 65,283
2010 Komedi Oyuncu 8.2 16,356
2010 Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 8.6 236,756
2009 Animasyon Oyuncu 5.6 30,373
2009 Komedi Oyuncu 4.1 9,432
2009 Dram Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.1 9,076
2008 Komedi Oyuncu 4.0 5,652
2007 Komedi Oyuncu 8.0 1,244
2007 Komedi Oyuncu 6.3 3,845
2006 Komedi Oyuncu 1.7 15,212
2006 Talk-Show Oyuncu 4.5 652

Barbekü
2006 Komedi Oyuncu 5.2 4,844
2006 Komedi Oyuncu 7.3 4,554
2005 Komedi Oyuncu 6.7 605

Dört Kardeş
2005 Aksiyon Oyuncu 6.9 107,778
2005 Talk-Show Oyuncu 5.6 163
2005 Komedi Oyuncu 6.4 222

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Oyuncu 7.1 43,326
2004 Komedi Oyuncu 4.3 17,969

24. Gün
2004 Gerilim Oyuncu 6.6 3,090
2003 Komedi Oyuncu 7.4 10,102

Papi'nin Peşinde
2003 Komedi Oyuncu 4.8 3,389
2003 Komedi Oyuncu 6.9 8,116

Belanın Böylesi
2002 Komedi Oyuncu 6.5 17,056
1997 Talk-Show Oyuncu 3.0 4,061
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,096
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,497
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016