Giriş Kayıt

Sofía Vergara (43)


Oyuncu, Yapımcı
9.2 (42 Oy)
  • Currently 184.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Sofia Margarita Vergara
Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1972 (Pazartesi)
Doğum Yeri: Barranquilla, Kolombiya
Takma İsmi: La Toti
Diğer Bir İsmi: Sofia Vergara
Burcu: Yengeç
Boyu:1.70 m
Resimleri (175)
Hayranlar (107 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Komedi Oyuncu 5.3 7,920
1993 Komedi Oyuncu 6.9 9,163
1997 Talk-Show Oyuncu 3.1 3,668

24. Gün
2004 Gerilim Oyuncu 6.6 3,018

Belanın Böylesi
2002 Komedi Oyuncu 6.5 16,689
2003 Komedi Oyuncu 6.9 6,597

Papi'nin Peşinde
2003 Komedi Oyuncu 4.7 3,311

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Oyuncu 7.1 41,119
2004 Komedi Oyuncu 4.3 16,916
2003 Komedi Oyuncu 7.3 8,949

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Oyuncu 5.1 24,178

Barbekü
2006 Komedi Oyuncu 5.3 4,683
2005 Komedi Oyuncu 6.7 597
2006 Komedi Oyuncu 1.9 14,849

Dört Kardeş
2005 Aksiyon Oyuncu 6.9 100,504
2005 Komedi Oyuncu 6.4 218

Şirinler
2011 Animasyon Oyuncu 5.5 61,360
2007 Komedi Oyuncu 8.0 1,234

Kahraman Uzaylılar
2013 Animasyon Oyuncu 5.9 18,767
2006 Komedi Oyuncu 7.3 4,471
2006 Talk-Show Oyuncu 4.4 633
2005 Talk-Show Oyuncu 5.4 163
2009 Dram Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 6.3 3,738
2008 Komedi Oyuncu 3.9 5,475
2009 Komedi Oyuncu 4.0 9,156
2009 Animasyon Oyuncu 5.6 27,813
2009 Komedi Oyuncu 7.0 7,615

Neşeli Ayaklar 2
2011 Animasyon Oyuncu 5.9 29,202
2009 Komedi Oyuncu 8.6 203,711

Yılbaşı Gecesi
2011 Komedi Oyuncu 5.6 60,329
2010 Komedi Oyuncu 8.2 14,491
2010 Oyuncu    

Ustura Dönüyor
2013 Aksiyon Oyuncu 5.6 51,623
2012 Oyuncu    
2012 Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 25,435

Kiralık Aşık
2013 Komedi Oyuncu 6.2 16,638
2012 Oyuncu    

Şef
2014 Komedi Oyuncu 7.3 109,455
2015 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu 4.9 7,179
2013 Oyuncu    
2014 Reality-TV Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 8.1 5,751
2014 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015