Sofía Vergara (42)


Oyuncu
9.4 (38 Oy)
  • Currently 188.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Sofia Margarita Vergara
Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1972 (Pazartesi)
Doğum Yeri: Barranquilla, Kolombiya
Takma İsmi: La Toti
Diğer Bir İsmi: Sofia Vergara
Burcu: Yengeç
Boyu:1.70 m
Resimleri (180)
Hayranlar (92 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Komedi Oyuncu 5.3 7,291
1993 Komedi Oyuncu 6.9 7,809
1997 Talk-Show Oyuncu 3.1 3,373

24. Gün
2004 Gerilim Oyuncu 6.6 2,870

Belanın Böylesi
2002 Komedi Oyuncu 6.5 16,244
2003 Komedi Oyuncu 6.8 5,167

Papi'nin Peşinde
2003 Komedi Oyuncu 4.7 3,149

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Oyuncu 7.1 37,930
2004 Komedi Oyuncu 4.2 15,520
2003 Komedi Oyuncu 7.3 7,903

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Oyuncu 5.1 22,437

Barbekü
2006 Komedi Oyuncu 5.3 4,535
2005 Komedi Oyuncu 5.6 887
2006 Komedi Oyuncu 2.0 14,455

Dört Kardeş
2005 Aksiyon Oyuncu 6.9 89,735
2005 Komedi Oyuncu 6.4 207

Şirinler
2011 Animasyon Oyuncu 5.5 56,385
2007 Komedi Oyuncu 8.0 1,214

Kahraman Uzaylılar
2013 Animasyon Oyuncu 5.9 16,105
2006 Komedi Oyuncu 7.3 4,331
2006 Talk-Show Oyuncu 4.4 580
2009 Dram Oyuncu 6.6 3,541
2007 Komedi Oyuncu 6.4 3,585
2008 Komedi Oyuncu 3.8 5,221
2009 Komedi Oyuncu 3.9 8,622
2009 Animasyon Oyuncu 5.6 24,031
2009 Komedi Oyuncu 6.9 5,818

Neşeli Ayaklar 2
2011 Animasyon Oyuncu 5.9 26,151
2009 Komedi Oyuncu 8.7 169,922

Yılbaşı Gecesi
2011 Komedi Oyuncu 5.6 53,742
2010 Komedi Oyuncu 8.2 12,301
2010 Oyuncu 7.1 132

Ustura Dönüyor
2013 Aksiyon Oyuncu 5.7 41,523
2012 Oyuncu 7.1 295
2012 Oyuncu 7.4 153
2014 Suç Oyuncu 6.2 17

Kiralık Aşık
2013 Komedi Oyuncu 6.3 9,291
2012 Oyuncu 6.5 130

Şef
2014 Komedi Oyuncu 7.4 37,889
2013 Oyuncu 7.1 199
2014 Reality-TV Oyuncu 7.1 274
2014 Oyuncu 7.0 182