Giriş Kayıt
Sofía Vergara

Sofía Vergara (45)


Oyuncu, Yapımcı

Sofía Margarita Vergara Vergara, 10 Temmuz 1972 Barranquilla, Kolombiya doğumlu oyuncu, yapımcı. Modern Family (2009), Sıcak Takip (2015), Barbekü (2006), 24. Gün (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sofía Margarita Vergara Vergara
Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1972
Doğum Yeri: Barranquilla, Kolombiya
Diğer Bir İsmi: Sofia Vergara
Takma İsmi: La Toti
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.70 m
9.3 (51 Oy)
  • Currently 185.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (176)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    

Emoji Filmi
2017 45 Animasyon Oyuncu 2.8 29,817
2016 Oyuncu 6.5 1,656
2016 Müzik Oyuncu 6.0 33
2015 43 Belgesel Oyuncu 7.2 82
2015 Aksiyon Oyuncu 7.2 236
2015 Oyuncu 6.6 362
2015 43 Aksiyon Oyuncu 5.6 41,952

Sıcak Takip
2015 43 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.1 40,876

Şef
2014 42 Komedi Oyuncu 7.3 158,251
2014 Oyuncu 6.7 366
2014 Komedi Oyuncu 7.7 11,991
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 807

Kiralık Aşık
2013 41 Komedi Oyuncu 6.2 21,123

Ustura Dönüyor
2013 41 Aksiyon Oyuncu 5.6 64,680
2013 Oyuncu 6.9 316

Kahraman Uzaylılar
2013 41 Animasyon Oyuncu 5.9 22,006
2012 40 Oyuncu 6.4 219

Üç Ahbap Çavuş
2012 40 Komedi Oyuncu 5.1 26,944
2012 Müzik Oyuncu 7.3 176
2012 Oyuncu 7.2 549

Neşeli Ayaklar 2
2011 39 Animasyon Oyuncu 5.9 35,292

Yılbaşı Gecesi
2011 39 Komedi Oyuncu 5.7 71,244

Şirinler
2011 39 Animasyon Oyuncu 5.5 72,405
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,901
2010 38 Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 8.5 279,561
2009 Animasyon Oyuncu 5.6 34,169
2009 Komedi Oyuncu 7.0 10,491
2009 37 Komedi Oyuncu 4.3 10,180
2008 36 Komedi Oyuncu 4.1 5,804
2007 Komedi Oyuncu 8.0 1,245
2007 Dram Oyuncu 7.3 10,768
2007 Komedi Oyuncu 6.3 3,855
2006 34 Komedi Oyuncu 1.9 15,905
2006 Talk-Show Oyuncu 4.5 652

Barbekü
2006 34 Komedi Oyuncu 5.2 4,940
2006 Komedi Oyuncu 7.3 4,557
2005 33 Komedi Oyuncu 6.7 611

Dört Kardeş
2005 33 Aksiyon Oyuncu 6.9 117,909
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 Komedi Oyuncu 6.4 222

Dogtown'ın Lordları
2005 33 Biyografi Oyuncu 7.1 46,724
2004 32 Komedi Oyuncu 4.4 19,305

24. Gün
2004 32 Gerilim Oyuncu 6.6 3,140
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,037

Papi'nin Peşinde
2003 31 Komedi Oyuncu 4.8 3,596
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,487

Belanın Böylesi
2002 30 Komedi Oyuncu 6.5 18,155
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,932
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,959) Stronger (5,348) The Foreigner (4,216) Flatliners (3,683) Dunkirk (2,994) Beyond Skyline (2,145) American Made (1,975) Kingsman: The Golden Circle (1,732) Loving Vincent (1,693) It (1,630)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017