Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Sofía Vergara

Sofía Vergara (43)


Oyuncu, Yapımcı
Gerçek İsmi:
Sofia Margarita Vergara
Doğum Tarihi:
10 Temmuz 1972 (Pazartesi)
Doğum Yeri:
Barranquilla, Kolombiya
Diğer Bir İsmi:
Sofia Vergara
Takma İsmi: La Toti
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.70 m
9.3 (48 Oy)
  • Currently 185.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (175)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu    
2015 Belgesel Oyuncu 7.4 21
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 32,219

Sıcak Takip
2015 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.1 28,294
2014 Oyuncu    

Şef
2014 Komedi Oyuncu 7.3 125,863
2014 Komedi Oyuncu 8.0 7,436
2014 Reality-TV Oyuncu    

Kiralık Aşık
2013 Komedi Oyuncu 6.2 18,235

Ustura Dönüyor
2013 Aksiyon Oyuncu 5.6 55,708
2013 Oyuncu    

Kahraman Uzaylılar
2013 Animasyon Oyuncu 5.9 19,713
2012 Oyuncu    

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Oyuncu 5.1 24,795
2012 Oyuncu    
2012 Oyuncu    

Neşeli Ayaklar 2
2011 Animasyon Oyuncu 5.9 30,941

Yılbaşı Gecesi
2011 Komedi Oyuncu 5.6 64,048

Şirinler
2011 Animasyon Oyuncu 5.5 63,896
2010 Komedi Oyuncu 8.2 15,655
2010 Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 8.6 225,819
2009 Animasyon Oyuncu 5.6 29,388
2009 Komedi Oyuncu 4.1 9,383
2009 Dram Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.1 8,552
2008 Komedi Oyuncu 4.0 5,635
2007 Komedi Oyuncu 7.9 1,244
2007 Komedi Oyuncu 6.3 3,802
2006 Komedi Oyuncu 1.7 15,126
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 660

Barbekü
2006 Komedi Oyuncu 5.3 4,799
2006 Komedi Oyuncu 7.3 4,542
2005 Komedi Oyuncu 6.7 606

Dört Kardeş
2005 Aksiyon Oyuncu 6.9 105,375
2005 Talk-Show Oyuncu 5.3 180
2005 Komedi Oyuncu 6.4 222

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Oyuncu 7.1 42,534
2004 Komedi Oyuncu 4.3 17,638

24. Gün
2004 Gerilim Oyuncu 6.6 3,091
2003 Komedi Oyuncu 7.4 9,602

Papi'nin Peşinde
2003 Komedi Oyuncu 4.7 3,375
2003 Komedi Oyuncu 6.9 7,538

Belanın Böylesi
2002 Komedi Oyuncu 6.5 16,948
1997 Talk-Show Oyuncu 3.0 3,999
1993 Komedi Oyuncu 6.9 9,826
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,294
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016