Giriş Kayıt

Sofía Vergara (43)


Oyuncu, Yapımcı
9.3 (44 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Sofia Margarita Vergara
Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1972 (Pazartesi)
Doğum Yeri: Barranquilla, Kolombiya
Takma İsmi: La Toti
Diğer Bir İsmi: Sofia Vergara
Burcu: Yengeç
Boyu:1.70 m
Resimleri (175)
Hayranlar (110 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Komedi Oyuncu 5.3 7,989
1993 Komedi Oyuncu 6.9 9,295
1997 Talk-Show Oyuncu 3.1 3,701

24. Gün
2004 Gerilim Oyuncu 6.6 3,033

Belanın Böylesi
2002 Komedi Oyuncu 6.5 16,738
2003 Komedi Oyuncu 6.9 6,769

Papi'nin Peşinde
2003 Komedi Oyuncu 4.7 3,325

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Oyuncu 7.1 41,421
2004 Komedi Oyuncu 4.3 17,110
2003 Komedi Oyuncu 7.4 9,064

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Oyuncu 5.1 24,327

Barbekü
2006 Komedi Oyuncu 5.3 4,706
2005 Komedi Oyuncu 6.7 599
2006 Komedi Oyuncu 1.9 14,887

Dört Kardeş
2005 Aksiyon Oyuncu 6.9 101,818
2005 Komedi Oyuncu 6.4 220

Şirinler
2011 Animasyon Oyuncu 5.5 61,835
2007 Komedi Oyuncu 7.9 1,238

Kahraman Uzaylılar
2013 Animasyon Oyuncu 5.9 18,985
2006 Komedi Oyuncu 7.3 4,488
2006 Talk-Show Oyuncu 4.4 640
2005 Talk-Show Oyuncu 5.3 169
2009 Dram Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 6.3 3,752
2008 Komedi Oyuncu 3.9 5,523
2009 Komedi Oyuncu 4.1 9,198
2009 Animasyon Oyuncu 5.6 28,106
2009 Komedi Oyuncu 7.1 7,803

Neşeli Ayaklar 2
2011 Animasyon Oyuncu 5.9 29,567
2009 Komedi Oyuncu 8.6 208,989

Yılbaşı Gecesi
2011 Komedi Oyuncu 5.6 60,871
2010 Komedi Oyuncu 8.2 14,732
2010 Oyuncu    

Ustura Dönüyor
2013 Aksiyon Oyuncu 5.6 52,519
2012 Oyuncu    
2012 Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 27,295

Kiralık Aşık
2013 Komedi Oyuncu 6.2 16,951
2012 Oyuncu    

Şef
2014 Komedi Oyuncu 7.3 113,711

Sıcak Takip
2015 Aksiyon Oyuncu, Yapımcı 4.9 17,154
2013 Oyuncu    
2014 Reality-TV Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 8.0 6,098
2014 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015