Giriş Kayıt
John Tesh

John Tesh (65)


Oyuncu, Müzisyen, Müzisyen

John Frank Tesh, 09 Temmuz 1952 Garden City, Long Island, New York, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen, müzisyen. Santa Barbara (1984) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Frank Tesh
Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1952
Doğum Yeri: Garden City, Long Island, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: John Tesch
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.98 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Komedi Oyuncu 8.6 38,557
1994 42 Dram Oyuncu 5.9 3,792
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1992 40 Aksiyon Oyuncu 6.2 98,803
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520

Sabun Köpüğü
1991 39 Komedi Oyuncu 6.5 12,281
1991 Dram Oyuncu 5.6 5,067

Bobby'nin Dünyası
1990 Animasyon Müzik
Müzik
7.4 3,198

Şok
1989 37 Komedi Oyuncu 5.4 11,560
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,898
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,923) Dunkirk (4,659) Stronger (4,005) It (2,613) American Made (1,968) Loving Vincent (1,858) Mother! (1,832) Kingsman: The Golden Circle (1,790) Flatliners (1,492) The Foreigner (853)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,650) Mr. Robot (6,996) Shameless (6,844) Game of Thrones (3,955) Peaky Blinders (2,762) Manhunt: Unabomber (2,652) Lucifer (1,997) Designated Survivor (1,863) The Big Bang Theory (1,625) Supernatural (1,596)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017