Giriş Kayıt
John Tesh

John Tesh (65)


Oyuncu, Müzisyen, Müzisyen

John Frank Tesh, 09 Temmuz 1952 Garden City, Long Island, New York, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen, müzisyen. Santa Barbara (1984) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Frank Tesh
Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1952
Doğum Yeri: Garden City, Long Island, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: John Tesch
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.98 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Animasyon Müzik
Müzik
   
1996 Komedi Oyuncu 8.6 37,198
1994 42 Dram Oyuncu 5.9 3,792
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1992 40 Aksiyon Oyuncu 6.2 95,886
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520

Sabun Köpüğü
1991 39 Komedi Oyuncu 6.5 12,154
1991 Dram Oyuncu 5.6 5,067

Şok
1989 37 Komedi Oyuncu 5.4 11,560
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,830
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017