Giriş Kayıt
Hilary Swank

Hilary Swank (43)


Oyuncu, Yapımcı

Hilary Ann Swank, 30 Temmuz 1974 Lincoln, Nebraska, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Milyonluk Bebek (2004), Uykusuz (2002), Not: Seni Seviyorum (2007), Erkekler Ağlamaz (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Hilary Ann Swank
Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1974
Doğum Yeri: Lincoln, Nebraska, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.68 m
9.0 (66 Oy)
  • Currently 180.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (41)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu    

Şanslı Logan
2017 43 Komedi Oyuncu 7.1 34,015
2017 43 Biyografi Oyuncu    

Spark: Bir Uzay Macerası
2016 42 Animasyon Oyuncu 4.4 469

Sen, Sen Değilsin
2014 40 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.4 19,442

Yolcu
2014 40 Dram Oyuncu 6.6 24,893
2013 39 Dram Oyuncu    

Yılbaşı Gecesi
2011 37 Komedi Oyuncu 5.7 71,244

Kiracı
2011 37 Dram Yapımcı
Oyuncu
5.3 22,912

Ödünç Sevgili
2011 37 Komedi Yapımcı 5.9 51,315
2011 Oyuncu 6.4 1,402
2011 Talk-Show Oyuncu 5.2 3,683

Mahkumiyet
2010 36 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
7.2 37,099
2009 35 Macera Yapımcı
Oyuncu
5.8 10,501
2008 Oyuncu 6.8 1,340
2008 News Oyuncu 6.2 33

Arıza Aile
2008 34 Komedi Oyuncu 6.2 4,864

Not: Seni Seviyorum
2007 33 Dram Oyuncu 7.1 181,295

Hasat Zamanı
2007 33 Korku Oyuncu 5.7 39,145

Özgürlük Yazarları
2007 33 Biyografi Yapımcı
Oyuncu
7.5 57,371

Cehennem Çiçeği
2006 32 Suç Oyuncu 5.6 65,829
2006 Talk-Show Oyuncu 4.5 652
2006 32 Belgesel Oyuncu 6.3 359
2006 32 Müzik Oyuncu 6.7 1,001
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 31 Müzik Oyuncu 6.1 1,043

Milyonluk Bebek
2004 30 Dram Oyuncu 8.1 533,964

Kızıl Toz
2004 30 Dram Oyuncu 6.9 1,945

Demir Çeneli Melekler
2004 30 Dram Oyuncu 7.6 4,629
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,037
2003 Belgesel Oyuncu 6.3 369
2003 29 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.2 38,575

Kor
2003 29 Aksiyon Oyuncu 5.5 81,700
2003 29 Oyuncu 6.3 895

Uykusuz
2002 28 Gizem Oyuncu 7.2 237,461

Gerdanlık
2001 27 Dram Oyuncu 6.1 4,470
2001 27 Belgesel Oyuncu    
2001 27 Aile Oyuncu 6.0 769

Üçüncü Göz
2000 26 Dram Oyuncu 6.7 55,592
2000 26 Aile Oyuncu 6.0 571

Erkekler Ağlamaz
1999 25 Biyografi Oyuncu 7.6 82,448
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,932
1996 22 Aksiyon Oyuncu    

Geri Döndüler 2
1996 22 Korku Oyuncu    
1996 Komedi Oyuncu 8.6 38,557
1995 21 Komedi Oyuncu    
1994 20 Aksiyon Oyuncu 4.3 20,238
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149

Vampir Avcısı Buffy
1992 18 Komedi Oyuncu 5.6 34,433
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.2 25,432
1990 Komedi Oyuncu 7.0 894
1985 Komedi Oyuncu 6.6 11,053
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,466) The Foreigner (6,062) Stronger (5,689) Flatliners (4,336) Dunkirk (3,399) Beyond Skyline (2,721) American Made (2,267) Kingsman: The Golden Circle (1,967) It (1,825) Loving Vincent (1,800)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017