Giriş Kayıt
Henry Simmons

Henry Simmons (46)


Oyuncu

Henry Oswald Simmons Jr., 01 Temmuz 1970 Stamford, Connecticut, ABD doğumlu oyuncu. Taxi (2004), From the Rough (2013), Agents of S.H.I.E.L.D. (2013), No Good Deed (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Henry Oswald Simmons Jr.
Doğum Tarihi: 01 Temmuz 1970
Doğum Yeri: Stamford, Connecticut, ABD
Diğer Bir İsmi: Henry Simmons II
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 7.8 138
2014 44 Suç Oyuncu 5.6 13,669
2013 43 Dram Oyuncu 6.8 638
2013 Dram Oyuncu 6.7 7,255
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 152,434
2013 43 Dram Oyuncu 6.7 9

Superman Elite Karşı
2012 42 Animasyon Oyuncu 7.1 7,404
2011 Komedi Oyuncu 6.6 2,415
2009 39 Biyografi Oyuncu    

Büyük Baba
2009 39 Komedi Oyuncu 6.9 32,778
2008 Suç Oyuncu    
2007 37 Dram Oyuncu 5.7 388
2006 36 Dram Oyuncu 4.9 296
2006 36 Komedi Oyuncu 5.1 9,208

Aşk İçin Değer
2006 36 Komedi Oyuncu 6.8 10,669
2006 Komedi Oyuncu 7.0 799
2005 35 Dram Oyuncu    

Gelmedik mi Hâlâ?
2005 35 Macera Oyuncu 4.6 23,511
2004 34 Aksiyon Oyuncu 4.4 34,203

Spartaküs 2
2004 34 Dram Oyuncu    
1999 29 Komedi Oyuncu 5.8 479

Uçurumun Kenarında
1994 24 Suç Oyuncu 6.6 11,051
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,300
- Spor Oyuncu    
Film Altyazıları
Live by Night (13,775) Resident Evil: The Final Chapter (6,233) Why Him? (6,074) Rogue One (4,447) Patriots Day (3,462) Hidden Figures (3,397) Assassin's Creed (3,245) Paterson (2,313) Split (2,311) Allied (2,255)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,446) The 100 (3,888) The Flash (3,558) Legion (3,491) Into the Badlands (3,071) The Originals (2,664) The Last Kingdom (2,329) Arrow (2,186) Vikings (2,177) Designated Survivor (1,880)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017