Giriş Kayıt
Henry Simmons

Henry Simmons (47)


Oyuncu

Henry Oswald Simmons Jr., 01 Temmuz 1970 Stamford, Connecticut, ABD doğumlu oyuncu. Taxi (2004), From the Rough (2013), Agents of S.H.I.E.L.D. (2013), No Good Deed (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Henry Oswald Simmons Jr.
Doğum Tarihi: 01 Temmuz 1970
Doğum Yeri: Stamford, Connecticut, ABD
Diğer Bir İsmi: Henry Simmons II
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 7.8 138
2014 44 Suç Oyuncu 5.6 14,080
2013 43 Dram Oyuncu 6.8 638
2013 Dram Oyuncu 6.7 7,406
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 158,846
2013 43 Dram Oyuncu 6.7 9

Superman Elite Karşı
2012 42 Animasyon Oyuncu 7.1 7,404
2011 Komedi Oyuncu 6.6 2,415
2009 39 Biyografi Oyuncu    

Büyük Baba
2009 39 Komedi Oyuncu 6.9 33,458
2008 Suç Oyuncu    
2007 37 Dram Oyuncu 5.7 388
2006 36 Dram Oyuncu 4.9 296
2006 36 Komedi Oyuncu 5.1 9,300

Aşk İçin Değer
2006 36 Komedi Oyuncu 6.8 11,007
2006 Komedi Oyuncu 7.0 799
2005 35 Dram Oyuncu    

Gelmedik mi Hâlâ?
2005 35 Macera Oyuncu 4.6 24,268
2004 34 Aksiyon Oyuncu 4.4 34,904

Spartaküs 2
2004 34 Dram Oyuncu    
1999 29 Komedi Oyuncu 5.8 479

Uçurumun Kenarında
1994 24 Suç Oyuncu 6.6 11,336
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,523
- Spor Oyuncu    
Film Altyazıları
Baywatch (15,948) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,382) Dangal (2,594) 6 Days (2,563) Dunkirk (2,382) Lady Macbeth (2,358) Security (1,942) King Arthur: Legend of the Sword (1,463) Wakefield (1,373) Alien: Covenant (1,118)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (132,002) The Defenders (5,741) Rick and Morty (4,320) The Strain (2,989) Suits (2,146) The Sinner (1,662) Mr. Mercedes (1,506) Fargo (1,293) Breaking Bad (1,136) Preacher (1,062)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017