Giriş Kayıt
Ryan Reynolds

Ryan Reynolds (41)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Ryan Rodney Reynolds, 23 Ekim 1976 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Deadpool (2016), Teklif (2009), Yeşil Fener (2011), Deadpool 2 (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ryan Rodney Reynolds
Doğum Tarihi: 23 Ekim 1976
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Champ Nightengale
Burcu: Akrep
Boyu: 1.88 m
8.6 (133 Oy)
  • Currently 171.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (40)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Romantik Oyuncu    
2018 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
8.1 159,175
2018 Animasyon Oyuncu    

Belalı Tanık
2017 41 Aksiyon Oyuncu 6.9 134,363

Hayat
2017 41 Korku Oyuncu 6.6 158,956
2017 41 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 2,129

Suç/lu
2016 40 Aksiyon Oyuncu 6.3 47,252
2016 40 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
8.0 740,354
2015 39 Dram Oyuncu 6.4 14,492
2015 39 Aksiyon Oyuncu 6.5 74,958

Altınlı Kadın
2015 39 Dram Oyuncu 7.3 45,233
2014 38 Komedi Oyuncu 6.4 44,500

Kayıp Çocuk
2014 38 Suç Oyuncu 5.9 23,595

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 38 Komedi Oyuncu 6.1 153,520
2014 Komedi Oyuncu 7.6 12,746
2014 38 Belgesel Oyuncu 8.1 8
2013 37 Animasyon Oyuncu 6.5 70,405

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 37 Aksiyon Oyuncu 5.6 103,870
2013 37 Komedi Yapımcı    

Crood’lar
2013 37 Animasyon Oyuncu 7.2 169,049

Ayı Teddy
2012 36 Komedi Oyuncu 7.0 517,925

Düşmanı Korurken
2012 36 Aksiyon Oyuncu 6.8 182,961

Hayat Sana Güzel
2011 35 Komedi Oyuncu 6.3 148,469
2011 35 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
8.1 537

Yeşil Fener
2011 35 Aksiyon Oyuncu 5.6 243,396
2011 Oyuncu 5.4 392
2010 34 Belgesel Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 8.1 19,569

Toprak Altında
2010 34 Dram Oyuncu 7.0 132,939
2010 Oyuncu 6.8 1,593

Teklif
2009 33 Komedi Oyuncu 6.7 257,356
2009 33 Komedi Oyuncu 6.6 16,844
2009 Oyuncu 5.8 454

Yaz Aşkı
2009 33 Komedi Oyuncu 6.8 142,565

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 33 Aksiyon Oyuncu 6.6 413,824
2009 Komedi Oyuncu 7.0 10,491

Bahçemdeki Ateş Böcekleri
2008 32 Dram Oyuncu 6.5 11,328

Kesinlikle, Belki
2008 32 Komedi Oyuncu 7.2 140,186
2008 32 Komedi Oyuncu 6.7 29,622

Dokuzlar
2007 31 Dram Oyuncu 6.4 30,526
2007 Kısa Metraj 7.1 49

Tehlikeli Aslar
2006 30 Aksiyon Oyuncu 6.7 128,376

Sadece Arkadaş
2005 29 Komedi Oyuncu 6.2 92,262

Dehşet Sokağı (II)
2005 29 Dram Oyuncu 6.0 94,622
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Çılgın Garsonlar
2005 29 Komedi Oyuncu 6.8 81,084

Hayat Okulu
2005 Komedi Oyuncu 6.5 4,628
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
2004 28 Aksiyon Oyuncu 5.9 148,759

Harold ve Kumar
2004 28 Macera Oyuncu 7.1 167,215

Kusursuz Soygun
2003 27 Aksiyon Oyuncu 6.5 8,728
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,577

Çılgın Dünürler
2003 27 Aksiyon Oyuncu 5.7 14,673
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,160
2002 Komedi Oyuncu 8.7 95,532
2002 26 Komedi Oyuncu 5.9 6,152

Kaçıklar Üniversitesi
2002 26 Komedi Oyuncu 6.4 95,411
2001 25 Dram Oyuncu 6.5 1,908
1999 23 Komedi Oyuncu 6.1 16,957

Aile Reisi
1998 Animasyon Oyuncu 8.2 268,637
1998 Komedi Oyuncu 7.4 14,360
1996 20 Suç Oyuncu    
1995 Dram Oyuncu 7.8 9,754
1995 19 Biyografi Oyuncu 7.2 803
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 News Oyuncu 4.6 255
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1975 Komedi Oyuncu 8.1 37,115
- Animasyon Oyuncu    
- Aksiyon Oyuncu    
- Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
   
- Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Rampage (17,098) Ready Player One (12,104) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,950) Blockers (1,674) The Cured (1,562) Den 12. mann (805) Black Panther (616) Set It Up (604) Future World (513)
Dizi Altyazıları
Westworld (17,133) 12 Monkeys (3,210) Into the Badlands (2,934) The 100 (2,666) La casa de papel (2,590) The Expanse (1,894) Legion (1,593) The Crossing (1,536) Fear the Walking Dead (1,211) Vikings (1,206)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018