Giriş Kayıt
Ryan Reynolds

Ryan Reynolds (41)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Ryan Rodney Reynolds, 23 Ekim 1976 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Deadpool (2016), Teklif (2009), Yeşil Fener (2011), Düşmanı Korurken (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ryan Rodney Reynolds
Doğum Tarihi: 23 Ekim 1976
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Champ Nightengale
Burcu: Akrep
Boyu: 1.88 m
8.5 (127 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (40)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Romantik Oyuncu    
2018 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
   
2018 Animasyon Oyuncu    

Belalı Tanık
2017 41 Aksiyon Oyuncu 6.9 116,044

Hayat
2017 41 Korku Oyuncu 6.6 149,128
2017 41 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 2,129

Suç/lu
2016 40 Aksiyon Oyuncu 6.3 45,279
2016 40 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
8.0 701,358
2015 39 Dram Oyuncu 6.3 13,894
2015 39 Aksiyon Oyuncu 6.5 73,248

Altınlı Kadın
2015 39 Dram Oyuncu 7.3 43,895
2014 38 Komedi Oyuncu 6.4 43,096

Kayıp Çocuk
2014 38 Suç Oyuncu 5.9 23,019

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 38 Komedi Oyuncu 6.1 151,158
2014 Komedi Oyuncu 7.6 12,314
2014 38 Belgesel Oyuncu 8.1 8
2013 37 Animasyon Oyuncu 6.5 69,214

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 37 Aksiyon Oyuncu 5.6 101,554
2013 37 Komedi Yapımcı    

Crood’lar
2013 37 Animasyon Oyuncu 7.2 166,701

Ayı Teddy
2012 36 Komedi Oyuncu 7.0 512,125

Düşmanı Korurken
2012 36 Aksiyon Oyuncu 6.8 180,723

Hayat Sana Güzel
2011 35 Komedi Oyuncu 6.3 146,459
2011 35 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
8.1 537

Yeşil Fener
2011 35 Aksiyon Oyuncu 5.6 239,527
2011 Oyuncu 5.4 392
2010 34 Belgesel Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 8.1 19,197

Toprak Altında
2010 34 Dram Oyuncu 7.0 130,759
2010 Oyuncu 6.8 1,593

Teklif
2009 33 Komedi Oyuncu 6.7 253,233
2009 33 Komedi Oyuncu 6.6 16,492
2009 Oyuncu 5.8 454

Yaz Aşkı
2009 33 Komedi Oyuncu 6.8 140,768

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 33 Aksiyon Oyuncu 6.6 406,364
2009 Komedi Oyuncu 7.0 10,491

Bahçemdeki Ateş Böcekleri
2008 32 Dram Oyuncu 6.5 11,328

Kesinlikle, Belki
2008 32 Komedi Oyuncu 7.2 138,127
2008 32 Komedi Oyuncu 6.7 29,166

Dokuzlar
2007 31 Dram Oyuncu 6.4 29,547
2007 Kısa Metraj 7.1 49

Tehlikeli Aslar
2006 30 Aksiyon Oyuncu 6.7 127,127

Sadece Arkadaş
2005 29 Komedi Oyuncu 6.2 90,357

Dehşet Sokağı (II)
2005 29 Dram Oyuncu 6.0 93,339
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Çılgın Garsonlar
2005 29 Komedi Oyuncu 6.8 80,306

Hayat Okulu
2005 Komedi Oyuncu 6.5 4,628
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
2004 28 Aksiyon Oyuncu 5.9 146,380

Harold ve Kumar
2004 28 Macera Oyuncu 7.1 165,524

Kusursuz Soygun
2003 27 Aksiyon Oyuncu 6.5 8,228
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,282

Çılgın Dünürler
2003 27 Aksiyon Oyuncu 5.7 14,673
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,713
2002 Komedi Oyuncu 8.7 93,559
2002 26 Komedi Oyuncu 5.9 5,882

Kaçıklar Üniversitesi
2002 26 Komedi Oyuncu 6.4 94,433
2001 25 Dram Oyuncu 6.5 1,908
1999 23 Komedi Oyuncu 6.1 16,814

Aile Reisi
1998 Animasyon Oyuncu 8.2 264,696
1998 Komedi Oyuncu 7.4 14,196
1996 20 Suç Oyuncu    
1995 Dram Oyuncu 7.8 9,586
1995 19 Biyografi Oyuncu 7.2 803
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 News Oyuncu 4.6 255
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1975 Komedi Oyuncu 8.1 36,462
- Animasyon Oyuncu    
- Aksiyon Oyuncu    
- Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
   
- Aksiyon Oyuncu    
Dizi Altyazıları
La casa de papel (22,126) Vikings (2,221) Black Mirror (2,014) Counterpart (1,939) Bron/Broen (1,701) Legends of Tomorrow (1,241) Supernatural (1,046) The Alienist (911) Altered Carbon (902) Blindspot (822)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018