Giriş Kayıt
Pauley Perrette

Pauley Perrette (48)


Oyuncu

Pauley Perrette, 27 Mart 1969 New Orleans, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu. Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi (2003), (2002) Halka (2002), (2003) Ayı Kardeş (2003), (2001) My First Mister (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Mart 1969
Doğum Yeri: New Orleans, Louisiana, ABD
Diğer Bir İsmi: Pauley P | Pauley P.
Takma İsmi: "P"
Burcu: Koç
Boyu: 1.78 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.0 1,534
2015 46 Animasyon Oyuncu 6.3 432
2014 Suç Oyuncu 6.8 9,917

Superman Elite Karşı
2012 43 Animasyon Oyuncu 7.1 7,404
2012 43 Kısa Metraj Oyuncu 4.9 12
2011 42 Aile Oyuncu    
2011 42 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 35
2010 41 Belgesel Oyuncu 6.6 221
2010 41 Korku Oyuncu 4.6 188
2009 40 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 21
2009 Suç Oyuncu 6.7 39,305
2006 Talk-Show Oyuncu 4.5 652
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488

Ayı Kardeş
2003 34 Animasyon Oyuncu 6.8 77,689

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Oyuncu 7.9 95,224

Halka
2002 33 Korku Oyuncu 7.1 276,086
2002 33 Komedi Oyuncu 6.7 59
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 155,965
2001 32 Komedi Oyuncu 7.3 4,971

Şöhrete Bir Adım
2000 31 Dram Oyuncu 7.9 220,439
1999 Animasyon Oyuncu 7.8 4,301

Dawson's Creek 5
1998 Dram Oyuncu 6.6 29,448
1998 Komedi Oyuncu 5.9 965
1997 Suç Oyuncu    
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,074
1993 Komedi Oyuncu 8.0 60,024
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017