Giriş Kayıt
Frankie Muniz

Frankie Muniz (31)


Oyuncu, Yapımcı

Francisco Muniz IV, 05 Aralık 1985 Wood Ridge, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Seni Koca Yalancı (2002), Ajan Cody Banks (2003), Ölüm Oyunu (2006), Köpeğim Skip (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Francisco Muniz IV
Doğum Tarihi: 05 Aralık 1985
Doğum Yeri: Wood Ridge, New Jersey, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.65 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 30 Korku Oyuncu 4.4 4,419
2013 28 Aksiyon Oyuncu 3.2 283
2013 28 Komedi Oyuncu    
2011 26 Aksiyon Oyuncu 4.2 218
2010 25 Animasyon Oyuncu 5.0 254
2008 23 Komedi Oyuncu 3.8 9,675
2008 23 Kısa Metraj Oyuncu    
2007 22 Komedi Oyuncu 6.7 57,014
2007 22 Komedi Oyuncu 7.3 275
2007 22 Dram Yapımcı 6.6 271

Ölüm Oyunu
2006 21 Korku Oyuncu 5.1 26,392

Şampiyon Zebra
2005 20 Macera Oyuncu 5.2 12,765

Ajan Cody Banks 2: Hedef Londra
2004 19 Aksiyon Oyuncu 4.5 11,260

Takıldım Sana
2003 18 Komedi Oyuncu 5.8 45,512

Ajan Cody Banks
2003 18 Aksiyon Oyuncu 5.0 27,686
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,389

Çılgın İkili
2002 17 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,236

Seni Koca Yalancı
2002 17 Macera Oyuncu 5.4 29,759
2001 16 Komedi Oyuncu 4.7 34,232

Ailem Bir Acayip
2001 Animasyon Oyuncu 7.3 23,142

Aklım Sende
2000 15 Komedi Oyuncu 5.7 1,549

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Oyuncu 8.0 99,914

Köpeğim Skip
2000 15 Dram Oyuncu 7.0 16,881

Tatlı Tesadüf
1999 14 Komedi Oyuncu 5.0 5,581
1996 Komedi Oyuncu 7.3 22,045
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (13,584) Passengers (8,703) Doctor Strange (5,023) Arrival (3,774) Assassin's Creed (3,125) Fences (3,067) Allied (2,906) Hacksaw Ridge (2,423) Moana (1,947) Forushande (1,557)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,771) Legion (8,659) The 100 (8,651) Taboo (8,193) The Big Bang Theory (6,098) Arrow (4,955) Black Sails (4,428) Vikings (3,686) The Expanse (3,498) The Flash (3,483)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017