Giriş Kayıt
Tamera Mowry-Housley

Tamera Mowry-Housley (39)


Oyuncu, Yapımcı

Tamera Darvette Mowry, 06 Temmuz 1978 Gelnhausen, Hesse, Almanya doğumlu oyuncu, yapımcı. Sister, Sister (1994), Twitches (2005), Twitches Too (2007), Seventeen Again (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tamera Darvette Mowry
Doğum Tarihi: 06 Temmuz 1978
Doğum Yeri: Gelnhausen, Hesse, Almanya
Diğer Bir İsmi: Tamera Mowry
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Talk-Show Oyuncu 5.7 659
2012 Talk-Show Oyuncu 6.4 163
2010 Komedi Oyuncu 7.1 15,897
2010 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.8 822
2009 Komedi Oyuncu 6.6 464
2007 Dram Oyuncu 5.8 3,111
2006 Dram Oyuncu    
2005 Komedi Oyuncu 5.7 5,377

Ateşli Piliç
2002 24 Komedi Oyuncu 5.5 79,951
2000 Komedi Oyuncu 6.2 2,415

Aile Reisi
1998 Animasyon Oyuncu 8.2 261,202
1994 Komedi Oyuncu 6.1 8,646
Film Altyazıları
The Foreigner (8,318) The Mountain Between Us (5,422) Flatliners (5,249) Beyond Skyline (3,580) Stronger (3,576) Dunkirk (3,393) American Made (2,290) It (2,242) Kingsman: The Golden Circle (2,070) Victoria & Abdul (1,699)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017