Giriş Kayıt
Tamera Mowry-Housley

Tamera Mowry-Housley (38)


Oyuncu, Yapımcı

Tamera Darvette Mowry, 06 Temmuz 1978 Gelnhausen, Hesse, Almanya doğumlu oyuncu, yapımcı. Sister, Sister (1994), Seventeen Again (2000), The Real (2013), (2002) Ateşli Piliç (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Tamera Darvette Mowry
Doğum Tarihi: 06 Temmuz 1978
Doğum Yeri: Gelnhausen, Hesse, Almanya
Diğer Bir İsmi: Tamera Mowry
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Talk-Show Oyuncu 5.7 659
2010 Komedi Oyuncu 7.1 15,565
2010 32 Komedi Yapımcı
Oyuncu
   
2009 Komedi Oyuncu 6.6 464
2007 29 Aile Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu    
2005 27 Komedi Oyuncu    

Ateşli Piliç
2002 24 Komedi Oyuncu 5.5 78,317
2000 Komedi Oyuncu 6.2 2,415

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.2 253,154
1994 Komedi Oyuncu 6.1 8,387
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017