Giriş Kayıt
Elisabeth Moss

Elisabeth Moss (35)


Oyuncu, Yapımcı

Elisabeth Singleton Moss, 23 Temmuz 1982 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Mad Men (2007), The Handmaid's Tale (2017), Kare (2017), Top of the Lake (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Elisabeth Singleton Moss
Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1982
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Elissabeth Moss | Elizabeth Moss | Liz Moss
Burcu: Aslan
Boyu: 1.60 m
8.0 (17 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (24)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    

Kare
2017 35 Komedi Oyuncu 7.4 29,714

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.0 194
2017 Dram Yapımcı
Oyuncu
8.6 61,961
2017 35 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 271
2017 35 Dram Oyuncu    
2017 35 Biyografi Oyuncu 6.6 258
2016 34 Dram Oyuncu 6.5 3,327

Özgür Dünya
2016 34 Dram Oyuncu 5.9 970

Gizli Dosya
2015 33 Biyografi Oyuncu 6.8 15,523
2015 33 Dram Oyuncu 5.8 3,045
2015 33 Aksiyon Oyuncu 5.6 30,430
2015 Oyuncu 6.6 362

Yeryüzünün Kraliçesi
2015 33 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.4 4,093

Tek Aşkım
2014 32 Komedi Oyuncu 7.1 28,764

Bana Bak Philip
2014 32 Komedi Oyuncu 6.3 4,745
2014 Reality-TV Oyuncu 7.2 807
2013 Oyuncu 6.9 316
2013 Suç Oyuncu 7.6 27,018

Yolda
2012 30 Macera Oyuncu 6.1 36,481

Can Yoldaşım
2012 30 Dram Oyuncu 5.1 2,583
2011 Belgesel Oyuncu 7.6 280

Yeşil Fener: Zümrüt Şövalyeleri
2011 29 Animasyon Oyuncu 6.9 7,256
2010 28 Oyuncu 7.0 171

Zorlu Görev
2010 28 Komedi Oyuncu 6.4 156,549
2010 28 Oyuncu 5.7 121

Morganlar Nerede?
2009 27 Komedi Oyuncu 4.8 32,418
2009 Komedi Oyuncu 7.0 10,491
2007 Korku Oyuncu 3.5 1,445
2007 Dram Oyuncu 8.6 165,992
2007 25 Dram Oyuncu 6.0 2,562
2006 Dram Oyuncu 7.6 10,810
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488

Kayıp
2003 21 Macera Oyuncu 6.5 29,700
2003 21 Dram Oyuncu 5.5 480
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,984
2002 20 Dram Oyuncu 4.1 2,369
1999 Dram Oyuncu 8.8 51,790

Buradan Çok Uzakta
1999 17 Komedi Oyuncu 6.2 15,059

Aklım Karıştı
1999 17 Biyografi Oyuncu 7.4 139,686
1999 17 Komedi Oyuncu 6.9 8,295
1999 17 Dram Oyuncu 6.3 344

Gönüllü Rehine
1999 17 Suç Oyuncu    

Aile Bağları
1997 15 Dram Oyuncu 6.0 4,353
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,932
1996 14 Animasyon Oyuncu    
1995 13 Komedi Oyuncu 6.8 12,747
1995 13 Macera Oyuncu    
1993 11 Animasyon Oyuncu 6.5 3,890
1992 Suç Oyuncu 7.8 3,244
1991 9 Aksiyon Oyuncu 4.3 8,016
1975 Komedi Oyuncu 8.1 36,803
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,920) Den of Thieves (2,671) Maze Runner: The Death Cure (2,376) Hostiles (2,261) Winchester (2,225) 12 Strong (2,035) Submergence (1,700) Peter Rabbit (1,239) The Commuter (1,133) A martfüi rém (814)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,992) Supernatural (3,948) The Flash (3,367) The Terror (2,766) Legion (2,491) The Big Bang Theory (2,432) Gotham (2,117) The Expanse (2,030) The Crossing (1,898) Arrow (1,830)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018