Giriş Kayıt
Bernie Mac

Bernie Mac (50)


Oyuncu, Senarist

Bernard Jeffrey McCullough, 05 Ekim 1957 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, senarist. Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz (2003), Bak Kim Gelmiş (2005), Devlet Başkanı (2003), Mr. 3000 (2004) gibi yapımlarla biliniyor.09 Ağustos 2008 tarihinde (50 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Bernard Jeffrey McCullough
Doğum Tarihi: 05 Ekim 1957
Ölüm Tarihi: 09 Ağustos 2008
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Takma İsmi: Mac-Man
Burcu: Terazi
Boyu: 1.91 m
8.7 (3 Oy)
  • Currently 173.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Oyuncu 6.6 544
2011 Belgesel Oyuncu 7.9 1,109

İki Babalık
2009 Komedi Oyuncu
5.4 33,386
2009 Oyuncu 8.0 2,084

Madagaskar 2
2008 Animasyon Oyuncu
6.7 169,169
2008 Komedi Oyuncu
6.5 7,999
2007 50 Aksiyon Oyuncu 7.1 551,465

Ocean's 13
2007 50 Suç Oyuncu 6.9 282,988
2007 50 Suç Oyuncu 5.8 5,573

Bak Kim Gelmiş
2005 48 Komedi Oyuncu 5.9 36,719

Ocean's 12
2004 47 Suç Oyuncu 6.5 315,072
2004 47 Komedi Oyuncu 5.5 12,342

Yeni Yıl Soygunu
2003 46 Komedi Oyuncu 7.1 122,484
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,521

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 46 Aksiyon Oyuncu 4.8 108,609

Devlet Başkanı
2003 46 Komedi Oyuncu 5.4 15,198
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,096

Ocean's 11
2001 44 Suç Oyuncu 7.8 449,199

Daha Kötüsü Olamaz
2001 44 Komedi Oyuncu 5.5 12,604
2000 43 Komedi Senarist
Oyuncu
6.6 4,715

Müebbet Kuşları
1999 42 Komedi Oyuncu 6.7 38,735
1998 41 Komedi Oyuncu 5.8 5,497
1997 40 Biyografi Oyuncu    
1997 40 Komedi Oyuncu 5.4 6,734
1997 40 Komedi Oyuncu 4.4 4,241
1997 40 Komedi Oyuncu 5.4 7,242
1996 39 Dram Oyuncu 6.8 4,142
1996 Komedi Oyuncu 5.6 2,472
1996 39 Komedi Oyuncu 6.6 42,704
1995 38 Komedi Oyuncu 7.3 85,439
1995 38 Dram Oyuncu 4.8 617

Uçurumun Kenarında
1994 37 Suç Oyuncu 6.6 11,810
1994 37 Komedi Oyuncu 4.1 2,684
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1993 36 Komedi Oyuncu 5.5 1,458
1992 35 Komedi Oyuncu 5.4 5,536
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1984 Talk-Show Oyuncu 5.2 4,147
Dizi Altyazıları
Westworld (9,951) The Flash (3,486) La casa de papel (3,359) The 100 (3,304) Legion (2,868) Supernatural (2,069) Fear the Walking Dead (2,034) Krypton (1,878) Into the Badlands (1,815) The Big Bang Theory (1,489)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018