Giriş Kayıt
Bernie Mac

Bernie Mac (50)


Oyuncu, Senarist

Bernard Jeffrey McCullough, 05 Ekim 1957 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, senarist. Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz (2003), Bak Kim Gelmiş (2005), Devlet Başkanı (2003), Mr. 3000 (2004) gibi yapımlarla biliniyor.09 Ağustos 2008 tarihinde (50 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Bernard Jeffrey McCullough
Doğum Tarihi: 05 Ekim 1957
Ölüm Tarihi: 09 Ağustos 2008
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Takma İsmi: Mac-Man
Burcu: Terazi
Boyu: 1.91 m
8.7 (3 Oy)
  • Currently 173.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Oyuncu 7.9 1,109
2011 Talk-Show Oyuncu 5.2 3,683

İki Babalık
2009 Komedi Oyuncu
5.4 32,679
2009 Oyuncu 8.0 2,084

Madagaskar 2
2008 Animasyon Oyuncu
6.7 163,797
2008 Komedi Oyuncu
6.5 7,999
2007 50 Aksiyon Oyuncu 7.1 543,758

Ocean's 13
2007 50 Suç Oyuncu 6.9 276,615
2007 50 Suç Oyuncu 5.8 5,573

Bak Kim Gelmiş
2005 48 Komedi Oyuncu 5.9 35,534

Ocean's 12
2004 47 Suç Oyuncu 6.5 307,942
2004 47 Komedi Oyuncu 5.5 12,342

Yeni Yıl Soygunu
2003 46 Komedi Oyuncu 7.1 118,971
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,037

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 46 Aksiyon Oyuncu 4.8 106,568

Devlet Başkanı
2003 46 Komedi Oyuncu 5.4 15,198
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,487

Ocean's 11
2001 44 Suç Oyuncu 7.8 437,796

Daha Kötüsü Olamaz
2001 44 Komedi Oyuncu 5.5 12,604
2000 43 Komedi Senarist
Oyuncu
6.6 4,715

Müebbet Kuşları
1999 42 Komedi Oyuncu 6.7 36,567
1998 41 Komedi Oyuncu 5.7 4,713
1997 40 Biyografi Oyuncu    
1997 40 Komedi Oyuncu 5.3 2,575
1997 40 Komedi Oyuncu 4.1 3,037
1997 40 Komedi Oyuncu 5.3 6,381
1996 39 Dram Oyuncu 6.8 4,142
1996 Komedi Oyuncu 5.6 2,472
1996 39 Komedi Oyuncu 6.6 41,196
1995 38 Komedi Oyuncu 7.3 82,959
1995 38 Dram Oyuncu 4.8 617

Uçurumun Kenarında
1994 37 Suç Oyuncu 6.6 11,586
1994 37 Komedi Oyuncu 4.1 2,684
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1993 36 Komedi Oyuncu 5.5 1,458
1992 35 Komedi Oyuncu 5.4 5,536
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Film Altyazıları
The Foreigner (7,226) The Mountain Between Us (5,166) Flatliners (4,805) Stronger (3,427) Beyond Skyline (3,232) Dunkirk (3,183) American Made (2,151) Kingsman: The Golden Circle (1,941) It (1,649) Victoria & Abdul (1,417)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,094) Mr. Robot (6,347) Game of Thrones (3,326) Shameless (2,772) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,598) Peaky Blinders (2,160) The Big Bang Theory (1,883) Manhunt: Unabomber (1,867) Stranger Things (1,292) Lucifer (1,257)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017