Giriş Kayıt
Eric Lloyd

Eric Lloyd (31)


Oyuncu

David Eric Lloyd Morelli, 19 Mayıs 1986 Glendale, California, ABD doğumlu oyuncu. Noel Baba (1994), Noel Baba 2 (2002), Noel Baba 3 (2006), Jesse (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Eric Lloyd Morelli
Doğum Tarihi: 19 Mayıs 1986
Doğum Yeri: Glendale, California, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 25 Korku Oyuncu 5.2 2,595

Noel Baba 3
2006 20 Macera Oyuncu 4.7 23,797

Noel Baba 2
2002 16 Komedi Oyuncu 5.6 36,729
1998 12 Dram Oyuncu 5.9 189

Benim Devim
1998 12 Komedi Oyuncu 4.9 5,849
1998 Komedi Oyuncu 5.9 965

Yaramaz Harry
1997 11 Komedi Oyuncu 7.4 36,009

Batman ve Robin
1997 11 Aksiyon Oyuncu 3.7 201,205

Noel Baba
1994 8 Komedi Oyuncu 6.4 70,930
1994 8 Komedi Oyuncu 6.2 10,579

Kalpler ve Ruhlar
1993 7 Komedi Oyuncu 6.9 13,779
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017