Giriş Kayıt
Ashton Kutcher

Ashton Kutcher (39)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Christopher Ashton Kutcher, 07 Şubat 1978 Cedar Rapids, Iowa, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Kelebek Etkisi (2004), Bağlanmak Yok (2011), Burada Olan Burada Kalır (2008), Çılgınlar Ve Sevgililer (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Ashton Kutcher
Doğum Tarihi: 07 Şubat 1978
Doğum Yeri: Cedar Rapids, Iowa, ABD
Takma İsmi: Kutch
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.89 m
8.4 (70 Oy)
  • Currently 168.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (30)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 39 Dram Oyuncu    
2016 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.7 17,041
2014 36 Komedi Oyuncu 5.3 28,257
2014 Komedi Oyuncu 5.7 279
2014 36 Belgesel Oyuncu 7.8 1,048
2013 35 Biyografi Oyuncu 5.9 83,455
2012 Oyuncu 7.2 549

Yılbaşı Gecesi
2011 33 Komedi Oyuncu 5.7 71,005
2011 33 Oyuncu 5.8 116
2011 Oyuncu 5.4 392

Bağlanmak Yok
2011 33 Komedi Oyuncu 6.2 182,235
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,737
2010 32 Komedi Oyuncu 4.7 432

Kiminle Evlendim
2010 32 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.4 77,110
2010 Komedi Oyuncu 5.0 37

Sevgililer Günü
2010 32 Komedi Oyuncu 5.7 100,688
2009 Game-Show Oyuncu 7.5 6,791

Çapkın
2009 31 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.9 34,185

Kişisel Etkiler
2009 31 Dram Oyuncu 6.3 7,293
2009 Komedi Oyuncu 7.1 9,118
2009 Dram Senarist
Yapımcı
5.9 978

Burada Olan Burada Kalır
2008 30 Komedi Oyuncu 6.1 149,212
2006 Animasyon Oyuncu 5.2 248
2006 28 Dram Oyuncu 7.0 38,916

Çılgın Dostlar
2006 28 Animasyon Oyuncu 6.2 71,243

Koruyucu
2006 28 Aksiyon Oyuncu 6.9 79,067
2005 Komedi Oyuncu 8.6 29,754
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Bak Kim Gelmiş
2005 27 Komedi Oyuncu 5.9 35,534

Aşk Gibi Bir Şey
2005 27 Komedi Oyuncu 6.6 61,170
2005 Reality-TV Yapımcı 6.1 1,136

Kelebek Etkisi
2004 26 Bilim-Kurgu Yapımcı
Oyuncu
7.7 388,214

Patronun Kızı
2003 25 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.6 24,406

Sürüsüne Bereket
2003 25 Komedi Oyuncu 5.8 80,806

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Oyuncu 7.1 211,497
2003 Komedi Oyuncu 7.2 11,911

Yeni Evli
2003 25 Komedi Oyuncu 5.4 60,658
2003 Komedi Oyuncu 7.6 10,037
2003 Komedi Oyuncu 6.9 10,335
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 35,026

Kurşun Yağmuru
2001 23 Macera Oyuncu 5.2 4,785

Çılgınlar Ve Sevgililer
2000 22 Komedi Oyuncu 5.5 122,081

Soygun
2000 22 Aksiyon Oyuncu 5.7 33,029

Aşağıdakiler
2000 22 Romantik Oyuncu 4.9 12,417
1999 Spor Oyuncu 7.3 4,293
1998 Komedi Oyuncu 8.1 126,978
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,872
1993 Spor Oyuncu 8.0 6,630
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1975 Komedi Oyuncu 8.1 35,774
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017