Giriş Kayıt
Ashton Kutcher

Ashton Kutcher (40)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Christopher Ashton Kutcher, 07 Şubat 1978 Cedar Rapids, Iowa, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Kelebek Etkisi (2004), Bağlanmak Yok (2011), Burada Olan Burada Kalır (2008), Çılgınlar Ve Sevgililer (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Ashton Kutcher
Doğum Tarihi: 07 Şubat 1978
Doğum Yeri: Cedar Rapids, Iowa, ABD
Takma İsmi: Kutch
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.89 m
8.3 (72 Oy)
  • Currently 165.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (30)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 39 Dram Oyuncu    
2016 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.7 20,642
2014 36 Komedi Oyuncu 5.3 29,481
2014 Komedi Oyuncu 5.7 279
2014 36 Belgesel Oyuncu 7.8 1,048
2013 35 Biyografi Oyuncu 5.9 85,576
2012 Oyuncu 7.2 549

Yılbaşı Gecesi
2011 33 Komedi Oyuncu 5.7 73,268
2011 33 Oyuncu 5.8 116
2011 Oyuncu 5.4 392

Bağlanmak Yok
2011 33 Komedi Oyuncu 6.2 187,986
2010 Komedi Oyuncu 8.1 19,484
2010 32 Komedi Oyuncu 4.7 432

Kiminle Evlendim
2010 32 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.4 78,834
2010 Komedi Oyuncu 5.0 37

Sevgililer Günü
2010 32 Komedi Oyuncu 5.7 102,941
2009 Game-Show Oyuncu 7.5 7,150

Çapkın
2009 31 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.9 35,079

Kişisel Etkiler
2009 31 Dram Oyuncu 6.3 7,627
2009 Komedi Oyuncu 7.0 10,491
2009 Dram Senarist
Yapımcı
5.9 1,007

Burada Olan Burada Kalır
2008 30 Komedi Oyuncu 6.1 152,260
2006 Animasyon Oyuncu 5.2 248
2006 28 Dram Oyuncu 7.0 39,488

Çılgın Dostlar
2006 28 Animasyon Oyuncu 6.1 73,980

Koruyucu
2006 28 Aksiyon Oyuncu 6.9 80,547
2005 Komedi Oyuncu 8.6 29,754
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Bak Kim Gelmiş
2005 27 Komedi Oyuncu 5.9 36,698

Aşk Gibi Bir Şey
2005 27 Komedi Oyuncu 6.6 62,430
2005 Reality-TV Yapımcı 6.1 1,136

Kelebek Etkisi
2004 26 Bilim-Kurgu Yapımcı
Oyuncu
7.7 400,377

Patronun Kızı
2003 25 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.6 24,406

Sürüsüne Bereket
2003 25 Komedi Oyuncu 5.8 83,052

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Oyuncu 7.1 216,788
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,510

Yeni Evli
2003 25 Komedi Oyuncu 5.5 61,971
2003 Komedi Oyuncu 7.6 10,501
2003 Komedi Oyuncu 6.8 11,083
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 35,954

Kurşun Yağmuru
2001 23 Macera Oyuncu 5.2 4,785

Çılgınlar Ve Sevgililer
2000 22 Komedi Oyuncu 5.5 124,715

Soygun
2000 22 Aksiyon Oyuncu 5.7 33,898

Aşağıdakiler
2000 22 Romantik Oyuncu 4.9 12,417
1999 Spor Oyuncu 7.3 4,293
1998 Komedi Oyuncu 8.1 132,203
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,932
1993 Spor Oyuncu 8.0 6,939
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1975 Komedi Oyuncu 8.1 36,973
Dizi Altyazıları
Westworld (15,404) Supernatural (4,636) La casa de papel (4,109) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,371) Gotham (3,352) Arrow (2,512) The 100 (2,045) 13 Reasons Why (2,042) Lucifer (1,834) The Flash (1,787)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018