Giriş Kayıt
Ashton Kutcher

Ashton Kutcher (39)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Christopher Ashton Kutcher, 07 Şubat 1978 Cedar Rapids, Iowa, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist. Kelebek Etkisi (2004), Bağlanmak Yok (2011), Burada Olan Burada Kalır (2008), Çılgınlar Ve Sevgililer (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Ashton Kutcher
Doğum Tarihi: 07 Şubat 1978
Doğum Yeri: Cedar Rapids, Iowa, ABD
Takma İsmi: Kutch
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.89 m
8.4 (70 Oy)
  • Currently 168.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (30)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 39 Dram Oyuncu    
2016 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.7 17,492
2014 36 Komedi Oyuncu 5.3 28,410
2014 Komedi Oyuncu 5.7 279
2014 36 Belgesel Oyuncu 7.8 1,048
2013 35 Biyografi Oyuncu 5.9 83,895
2012 Oyuncu 7.2 549

Yılbaşı Gecesi
2011 33 Komedi Oyuncu 5.7 71,244
2011 33 Oyuncu 5.8 116
2011 Oyuncu 5.4 392

Bağlanmak Yok
2011 33 Komedi Oyuncu 6.2 183,356
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,901
2010 32 Komedi Oyuncu 4.7 432

Kiminle Evlendim
2010 32 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.4 77,395
2010 Komedi Oyuncu 5.0 37

Sevgililer Günü
2010 32 Komedi Oyuncu 5.7 101,041
2009 Game-Show Oyuncu 7.5 6,879

Çapkın
2009 31 Komedi Oyuncu
Yapımcı
5.9 34,331

Kişisel Etkiler
2009 31 Dram Oyuncu 6.3 7,293
2009 Komedi Oyuncu 7.0 10,491
2009 Dram Senarist
Yapımcı
5.9 978

Burada Olan Burada Kalır
2008 30 Komedi Oyuncu 6.1 149,842
2006 Animasyon Oyuncu 5.2 248
2006 28 Dram Oyuncu 7.0 39,182

Çılgın Dostlar
2006 28 Animasyon Oyuncu 6.2 71,858

Koruyucu
2006 28 Aksiyon Oyuncu 6.9 79,370
2005 Komedi Oyuncu 8.6 29,754
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Bak Kim Gelmiş
2005 27 Komedi Oyuncu 5.9 35,534

Aşk Gibi Bir Şey
2005 27 Komedi Oyuncu 6.6 61,392
2005 Reality-TV Yapımcı 6.1 1,136

Kelebek Etkisi
2004 26 Bilim-Kurgu Yapımcı
Oyuncu
7.7 390,799

Patronun Kızı
2003 25 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.6 24,406

Sürüsüne Bereket
2003 25 Komedi Oyuncu 5.8 81,179

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Oyuncu 7.1 212,485
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,037

Yeni Evli
2003 25 Komedi Oyuncu 5.4 60,872
2003 Komedi Oyuncu 7.6 10,155
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,487
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 35,206

Kurşun Yağmuru
2001 23 Macera Oyuncu 5.2 4,785

Çılgınlar Ve Sevgililer
2000 22 Komedi Oyuncu 5.5 122,579

Soygun
2000 22 Aksiyon Oyuncu 5.7 33,293

Aşağıdakiler
2000 22 Romantik Oyuncu 4.9 12,417
1999 Spor Oyuncu 7.3 4,293
1998 Komedi Oyuncu 8.1 128,114
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,932
1993 Spor Oyuncu 8.0 6,690
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1975 Komedi Oyuncu 8.1 35,997
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,816) Dunkirk (3,947) Stronger (2,754) It (2,186) Mother! (1,479) American Made (1,428) Kingsman: The Golden Circle (1,343) Loving Vincent (1,334) Flatliners (643) The Foreigner (641)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,433) Shameless (6,112) Mr. Robot (4,922) Game of Thrones (3,205) Peaky Blinders (2,139) Manhunt: Unabomber (2,073) Lucifer (1,683) Designated Survivor (1,547) Supernatural (1,385) The Big Bang Theory (1,099)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017