Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Mila Kunis

Mila Kunis (32)


Oyuncu, Yapımcı, Makyaj
Gerçek İsmi:
Milena Markovna Kunis
Doğum Tarihi:
14 Ağustos 1983 (Pazar)
Doğum Yeri:
Chernovtsy, Ukrainian SSR, USSR [now Chernivtsi, Ukraine]
Diğer Bir İsmi:
Mila Kunas
Takma İsmi: Goldfish
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
9.3 (188 Oy)
  • Currently 185.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (99)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Oyuncu 5.4 133,123
2015 Animasyon Oyuncu 5.3 1,709
2014 Komedi Oyuncu 5.2 23,649

Asabi Adam
2014 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.7 15,703
2014 Komedi Oyuncu    
2014 Reality-TV Oyuncu    

Kan Bağları
2013 Suç Oyuncu 6.5 13,997
2013 Dram Oyuncu 6.4 19,320

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Oyuncu 6.4 172,774

Zamanın Rengi
2012 Biyografi Oyuncu 4.6 920

Ayı Teddy
2012 Komedi Oyuncu 7.0 461,272
2012 Oyuncu    

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Oyuncu 6.6 263,088
2011 Oyuncu    
2011 Oyuncu 6.4 1,290

Siyah Kuğu
2010 Dram Oyuncu 8.0 539,563
2010 Animasyon Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 8.2 16,356

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Oyuncu 6.3 125,335

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Oyuncu 6.9 221,932
2009 Animasyon Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 6.2 36,902

Max Payne
2008 Aksiyon Oyuncu 5.4 106,313

Aşkzede
2008 Komedi Oyuncu 7.2 213,945

Ölüm kampi
2008 Dram Oyuncu 5.9 7,204
2007 Animasyon Oyuncu    
2007 Macera Oyuncu 5.3 3,348
2007 Komedi Oyuncu 5.6 6,878
2006 Animasyon Oyuncu 6.8 702
2006 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,111
2005 Talk-Show Oyuncu 5.6 163
2005 Animasyon Oyuncu    
2005 Animasyon Makyaj
Oyuncu
7.8 32,220
2005 Komedi Oyuncu    
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,459
2003 Komedi Oyuncu 7.4 10,072
2003 Komedi Oyuncu 6.9 8,116

Amerikan Sapığı 2
2002 Korku Oyuncu 3.9 11,853

Herkes Onu İster
2001 Komedi Oyuncu 5.8 15,428

Sahil Güvenlik
2001 Dram Oyuncu    

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.3 233,473
1998 Komedi Oyuncu 8.1 112,148
1998 Korku Oyuncu 4.0 771
1998 Komedi Oyuncu 4.9 4,516

Gia
1998 Biyografi Oyuncu 7.0 29,769
1997 Talk-Show Oyuncu 3.0 4,061
1997 Aksiyon Oyuncu    

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Oyuncu 5.1 20,766
1995 Korku Oyuncu 3.9 1,262
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,760
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016