Mila Kunis (31)


Oyuncu, Makyaj, Yapımcı
9.4 (166 Oy)
  • Currently 187.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Milena Markovna Kunis
Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1983 (Pazar)
Doğum Yeri: Chernovtsy, Ukrainian SSR, USSR [now Chernivtsi, Ukraine]
Takma İsmi: Goldfish
Diğer Bir İsmi: Mila Kunas
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu:1.63 m
Resimleri (99)
Hayranlar (445 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sahil Güvenlik
2001 Dram Oyuncu 4.8 11,339
2009 Komedi Oyuncu 8.1 3,892

Kalabalık ve Mutlu
2007 Dram Oyuncu 4.7 14,364
1997 Aksiyon Oyuncu 4.7 6,546
1998 Komedi Oyuncu 4.8 4,289
1997 Talk-Show Oyuncu 3.1 3,373

Gia
1998 Biyografi Oyuncu 7.0 25,764
1998 Komedi Oyuncu 8.2 90,752
1998 Korku Oyuncu 4.0 720

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.4 180,707

Herkes Onu İster
2001 Komedi Oyuncu 5.8 14,146
2005 Komedi Oyuncu 7.4 8,673

Amerikan Sapığı 2
2002 Korku Oyuncu 3.9 11,012
2003 Komedi Oyuncu 6.8 5,167
2003 Komedi Oyuncu 7.3 7,903
2005 Animasyon Oyuncu 7.7 28,637
2005 Komedi Oyuncu 8.2 7,169
2005 Animasyon Makyaj, Oyuncu 7.8 29,241
2007 Macera Oyuncu 5.3 3,239
2007 Komedi Oyuncu 5.7 6,120

Max Payne
2008 Aksiyon Oyuncu 5.4 95,020
2006 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,111

Aşkzede
2008 Komedi Oyuncu 7.3 184,793
2006 Animasyon Oyuncu 6.8 702

Ölüm kampi
2008 Dram Oyuncu 6.0 6,219
2007 Animasyon Oyuncu 8.2 3,499
2005 Talk-Show Oyuncu 5.7 136

Siyah Kuğu
2010 Dram Oyuncu 8.0 445,050

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Oyuncu 6.9 180,359
2009 Komedi Oyuncu 6.2 32,995

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Oyuncu 6.3 108,726

Asabi Adam
2014 Komedi Yapımcı, Oyuncu 5.6 7,519
2009 Animasyon Oyuncu 7.6 3,204

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Oyuncu    

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Oyuncu 6.4 152,234
2011 Oyuncu 6.3 1,015

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Oyuncu 6.6 203,038

Ayı Teddy
2012 Komedi Oyuncu 7.1 357,655
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 7,126

Kan Bağları
2013 Suç Oyuncu 6.5 7,806
2014 Komedi Oyuncu 4.1 12
2011 Oyuncu 5.4 360
2012 Oyuncu 7.1 295
2012 Biyografi Oyuncu 5.3 401
2013 Animasyon Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 6.5 3,947
2014 Reality-TV Oyuncu 7.1 274
2014 Komedi Oyuncu 5.8 182