Mila Kunis (31)


Oyuncu, Makyaj, Yapımcı
9.4 (162 Oy)
  • Currently 187.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Milena Markovna Kunis
Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1983 (Pazar)
Doğum Yeri: Chernovtsy, Ukrainian SSR, USSR [now Chernivtsi, Ukraine]
Takma İsmi: Goldfish
Diğer Bir İsmi: Mila Kunas
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu:1.63 m
Resimleri (99)
Hayranlar (441 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sahil Güvenlik
2001 Dram Oyuncu 4.8 11,339
2009 Komedi Oyuncu 8.1 3,892

Kalabalık ve Mutlu
2007 Dram Oyuncu 4.7 14,364
1997 Aksiyon Oyuncu 4.7 6,500
1998 Komedi Oyuncu 4.8 4,281
1997 Talk-Show Oyuncu 3.1 3,349

Gia
1998 Biyografi Oyuncu 7.0 25,593
1998 Komedi Oyuncu 8.2 90,200
1998 Korku Oyuncu 4.0 717

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.4 179,143

Herkes Onu İster
2001 Komedi Oyuncu 5.8 14,116
2005 Komedi Oyuncu 7.4 8,673

Amerikan Sapığı 2
2002 Korku Oyuncu 3.9 10,993
2003 Komedi Oyuncu 6.8 5,093
2003 Komedi Oyuncu 7.3 7,844
2005 Animasyon Oyuncu 7.7 28,573
2005 Komedi Oyuncu 8.2 7,130
2005 Animasyon Oyuncu, Makyaj 7.8 29,108
2007 Macera Oyuncu 5.3 3,237
2007 Komedi Oyuncu 5.7 6,094

Max Payne
2008 Aksiyon Oyuncu 5.4 94,659
2006 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,111

Aşkzede
2008 Komedi Oyuncu 7.3 183,964
2006 Animasyon Oyuncu 6.8 702

Ölüm kampi
2008 Dram Oyuncu 6.0 6,192
2007 Animasyon Oyuncu 8.2 3,499
2005 Talk-Show Oyuncu 5.6 136

Siyah Kuğu
2010 Dram Oyuncu 8.0 442,925

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Oyuncu 6.9 179,177
2009 Komedi Oyuncu 6.2 32,909

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Oyuncu 6.3 107,560

Asabi Adam
2014 Komedi Yapımcı, Oyuncu 5.6 6,906
2009 Animasyon Oyuncu 7.6 3,204

Jupiter Yükseliyor
2014 Aksiyon Oyuncu    

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Oyuncu 6.4 151,508
2011 Oyuncu 6.3 1,010

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Oyuncu 6.6 201,261

Ayı Teddy
2012 Komedi Oyuncu 7.1 354,707
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 7,055

Kan Bağları
2013 Suç Oyuncu 6.5 7,518
2012 Oyuncu 7.1 287
2012 Biyografi Oyuncu 5.3 401
2013 Animasyon Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 6.4 2,475
2014 Reality-TV Oyuncu 7.1 274
2014 Komedi Oyuncu 5.9 175