Giriş Kayıt

Mila Kunis (31)


Oyuncu, Makyaj, Yapımcı
9.3 (181 Oy)
  • Currently 185.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Milena Markovna Kunis
Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1983 (Pazar)
Doğum Yeri: Chernovtsy, Ukrainian SSR, USSR [now Chernivtsi, Ukraine]
Takma İsmi: Goldfish
Diğer Bir İsmi: Mila Kunas
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu:1.63 m
Resimleri (99)
Hayranlar (475 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sahil Güvenlik
2001 Dram Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu    

Kalabalık ve Mutlu
2007 Dram Oyuncu    
1997 Aksiyon Oyuncu    
1998 Komedi Oyuncu 4.8 4,404
1997 Talk-Show Oyuncu 3.1 3,593

Gia
1998 Biyografi Oyuncu    
1998 Komedi Oyuncu 8.1 99,862
1998 Korku Oyuncu 4.0 750

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.4 202,804

Herkes Onu İster
2001 Komedi Oyuncu 5.8 14,662
2005 Komedi Oyuncu    

Amerikan Sapığı 2
2002 Korku Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 6.9 6,144
2003 Komedi Oyuncu 7.4 8,658
2005 Animasyon Oyuncu    
2005 Komedi Oyuncu 8.3 7,727
2005 Animasyon Makyaj, Oyuncu 7.8 30,404
2007 Macera Oyuncu 5.3 3,309
2007 Komedi Oyuncu 5.6 6,441

Max Payne
2008 Aksiyon Oyuncu 5.4 99,906
2006 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,111

Aşkzede
2008 Komedi Oyuncu 7.2 197,346
2006 Animasyon Oyuncu 6.8 702

Ölüm kampi
2008 Dram Oyuncu 5.9 6,678
2007 Animasyon Oyuncu    
2005 Talk-Show Oyuncu 5.3 156

Siyah Kuğu
2010 Dram Oyuncu 8.0 483,805

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Oyuncu 6.9 199,344
2009 Komedi Oyuncu 6.2 34,551

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Oyuncu 6.3 115,496

Asabi Adam
2014 Komedi Oyuncu, Yapımcı 5.7 12,051
2009 Animasyon Oyuncu    

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Oyuncu 5.7 49,837

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Oyuncu 6.4 161,739
2011 Oyuncu    

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Oyuncu 6.6 229,700
2010 Komedi Oyuncu 8.2 13,825

Ayı Teddy
2012 Komedi Oyuncu 7.0 402,283
2010 Animasyon Oyuncu    

Kan Bağları
2013 Suç Oyuncu 6.5 11,170
2014 Komedi Oyuncu 5.1 15,077
2011 Oyuncu    
2012 Oyuncu    

Zamanın Rengi
2012 Biyografi Oyuncu 4.8 650
2013 Animasyon Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 6.4 13,726
2014 Reality-TV Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015