Giriş Kayıt
Mila Kunis

Mila Kunis (34)


Oyuncu, Yapımcı, Makyaj

Milena Markovna Kunis, 14 Ağustos 1983 Chernovtsy, Ukrainian SSR, USSR [bugünkü Chernivtsi, Ukraine] doğumlu oyuncu, yapımcı, makyaj. Siyah Kuğu (2010), Ayı Teddy (2012), Arkadaştan Öte (2011), Tanrının Kitabı (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Milena Markovna Kunis
Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1983
Doğum Yeri: Chernovtsy, Ukrainian SSR, USSR [bugünkü Chernivtsi, Ukraine]
Diğer Bir İsmi: Mila Kunas
Takma İsmi: Goldfish
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
9.3 (199 Oy)
  • Currently 185.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (99)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Oyuncu    
2017 34 Komedi Oyuncu    

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 33 Komedi Oyuncu 6.2 73,458
2015 Komedi Oyuncu 6.8 2,647

Jupiter Yükseliyor
2015 32 Aksiyon Oyuncu 5.3 152,403
2015 32 Animasyon Oyuncu 5.3 3,560
2014 31 Komedi Oyuncu 5.3 27,912

Asabi Adam
2014 31 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.7 17,953
2014 31 Komedi Oyuncu    
2014 31 Reality-TV Oyuncu    

Kan Bağları
2013 30 Suç Oyuncu 6.5 16,012
2013 30 Dram Oyuncu 6.4 22,550

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 30 Macera Oyuncu 6.3 183,006

Zamanın Rengi
2012 29 Biyografi Oyuncu 4.6 986

Ayı Teddy
2012 29 Komedi Oyuncu 7.0 500,421
2012 29 Oyuncu    

Arkadaştan Öte
2011 28 Komedi Oyuncu 6.6 290,348
2011 28 Oyuncu    
2011 28 Oyuncu 6.4 1,290

Siyah Kuğu
2010 27 Dram Oyuncu 8.0 588,997
2010 27 Animasyon Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,461

Çılgın Bir Gece
2010 27 Komedi Oyuncu 6.3 134,629

Tanrının Kitabı
2010 27 Aksiyon Oyuncu 6.9 244,706
2009 Animasyon Oyuncu    
2009 26 Komedi Oyuncu 6.2 39,315
2009 Animasyon Oyuncu 5.6 33,598
2008 25 Aksiyon Oyuncu 5.4 111,733

Aşkzede
2008 25 Komedi Oyuncu 7.2 228,906

Ölüm kampi
2008 25 Dram Oyuncu 5.9 7,602
2007 Animasyon Oyuncu    
2007 24 Macera Oyuncu 5.3 3,403
2007 24 Komedi Oyuncu 5.6 7,288
2006 Animasyon Oyuncu 6.8 702
2006 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,111
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 22 Animasyon Oyuncu 7.7 30,883
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
2003 Komedi Oyuncu 7.3 11,528
2003 Komedi Oyuncu 6.9 10,077

Amerikan Sapığı 2
2002 19 Korku Oyuncu 3.9 11,853
2001 Animasyon Makyaj
Oyuncu
7.8 34,730

Herkes Onu İster
2001 18 Komedi Oyuncu 5.8 16,093
2001 Komedi Oyuncu 7.5 12,733

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.2 255,868
1998 Komedi Oyuncu 8.1 124,906
1998 15 Korku Oyuncu 4.0 794
1998 15 Komedi Oyuncu 4.9 4,605
1998 15 Biyografi Oyuncu 7.0 29,769
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,773
1997 14 Aksiyon Oyuncu    

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Oyuncu 5.1 21,767
1995 12 Korku Oyuncu 3.9 1,319
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827

Sahil Güvenlik
1989 Dram Oyuncu 5.2 20,294
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017