Giriş Kayıt

Mila Kunis (31)


Oyuncu, Yapımcı, Makyaj
9.3 (184 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Milena Markovna Kunis
Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1983 (Pazar)
Doğum Yeri: Chernovtsy, Ukrainian SSR, USSR [now Chernivtsi, Ukraine]
Takma İsmi: Goldfish
Diğer Bir İsmi: Mila Kunas
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu:1.63 m
Resimleri (99)
Hayranlar (479 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sahil Güvenlik
2001 Dram Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu    
1995 Korku Oyuncu 3.8 1,189

Kalabalık ve Mutlu
2007 Dram Oyuncu    
1997 Aksiyon Oyuncu    
1998 Komedi Oyuncu 4.8 4,433
1997 Talk-Show Oyuncu 3.1 3,639

Gia
1998 Biyografi Oyuncu    
1998 Komedi Oyuncu 8.1 102,581
1998 Korku Oyuncu 4.0 763

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.3 208,668

Herkes Onu İster
2001 Komedi Oyuncu 5.8 14,808
2005 Komedi Oyuncu    

Amerikan Sapığı 2
2002 Korku Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 6.9 6,505
2003 Komedi Oyuncu 7.4 8,869
2005 Animasyon Oyuncu    
2005 Komedi Oyuncu 8.3 7,882
2005 Animasyon Oyuncu, Makyaj 7.8 30,751
2007 Macera Oyuncu 5.3 3,323
2007 Komedi Oyuncu 5.6 6,551

Max Payne
2008 Aksiyon Oyuncu 5.4 101,074
2006 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,111

Aşkzede
2008 Komedi Oyuncu 7.2 200,583
2006 Animasyon Oyuncu 6.8 702

Ölüm kampi
2008 Dram Oyuncu 5.9 6,806
2007 Animasyon Oyuncu    
2005 Talk-Show Oyuncu 5.4 162

Siyah Kuğu
2010 Dram Oyuncu 8.0 494,721

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Oyuncu 6.9 203,999
2009 Komedi Oyuncu 6.2 34,947

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Oyuncu 6.3 117,406

Asabi Adam
2014 Komedi Oyuncu, Yapımcı 5.7 12,944
2009 Animasyon Oyuncu    

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Oyuncu 5.5 90,016

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Oyuncu 6.4 164,053
2011 Oyuncu    

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Oyuncu 6.6 236,817
2010 Komedi Oyuncu 8.2 14,304

Ayı Teddy
2012 Komedi Oyuncu 7.0 414,173
2010 Animasyon Oyuncu    

Kan Bağları
2013 Suç Oyuncu 6.5 11,780
2014 Komedi Oyuncu 5.2 17,560
2011 Oyuncu    
2012 Oyuncu    

Zamanın Rengi
2012 Biyografi Oyuncu 4.8 746
2013 Animasyon Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 6.4 15,177
2014 Reality-TV Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015