Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Mila Kunis

Mila Kunis (32)


Oyuncu, Makyaj, Yapımcı
Gerçek İsmi:
Milena Markovna Kunis
Doğum Tarihi:
14 Ağustos 1983 (Pazar)
Doğum Yeri:
Chernovtsy, Ukrainian SSR, USSR [now Chernivtsi, Ukraine]
Diğer Bir İsmi:
Mila Kunas
Takma İsmi: Goldfish
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
9.3 (188 Oy)
  • Currently 185.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (99)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Oyuncu 5.4 124,537
2014 Komedi Oyuncu 5.2 22,490

Asabi Adam
2014 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.7 15,332
2014 Komedi Oyuncu    
2014 Reality-TV Oyuncu    

Kan Bağları
2013 Suç Oyuncu 6.5 13,399
2013 Dram Oyuncu 6.4 18,565

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Oyuncu 6.4 170,800
2013 Animasyon Oyuncu    

Zamanın Rengi
2012 Biyografi Oyuncu 4.6 911

Ayı Teddy
2012 Komedi Oyuncu 7.0 451,774
2012 Oyuncu    

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Oyuncu 6.6 257,367
2011 Oyuncu    
2011 Oyuncu    

Siyah Kuğu
2010 Dram Oyuncu 8.0 529,145
2010 Animasyon Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 8.2 15,655

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Oyuncu 6.3 123,364

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Oyuncu 6.9 217,274
2009 Animasyon Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 6.2 36,588

Max Payne
2008 Aksiyon Oyuncu 5.4 105,105

Aşkzede
2008 Komedi Oyuncu 7.2 209,809

Ölüm kampi
2008 Dram Oyuncu 5.9 7,132
2007 Animasyon Oyuncu    
2007 Macera Oyuncu 5.3 3,373
2007 Komedi Oyuncu 5.6 6,840
2006 Animasyon Oyuncu 6.8 702
2006 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,111
2005 Talk-Show Oyuncu 5.3 180
2005 Animasyon Oyuncu    
2005 Animasyon Makyaj
Oyuncu
7.8 31,851
2005 Komedi Oyuncu    
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,346
2003 Komedi Oyuncu 7.4 9,747
2003 Komedi Oyuncu 6.9 7,538

Amerikan Sapığı 2
2002 Korku Oyuncu 3.9 11,853

Herkes Onu İster
2001 Komedi Oyuncu 5.8 15,345

Sahil Güvenlik
2001 Dram Oyuncu    

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.3 228,326
1998 Komedi Oyuncu 8.1 109,778
1998 Korku Oyuncu 4.0 779
1998 Komedi Oyuncu 4.9 4,521

Gia
1998 Biyografi Oyuncu 7.0 29,769
1997 Talk-Show Oyuncu 3.0 4,016
1997 Aksiyon Oyuncu    

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Oyuncu 5.1 20,609
1995 Korku Oyuncu 3.8 1,258
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,505
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016