Giriş Kayıt

Mila Kunis (32)


Oyuncu, Makyaj, Yapımcı
9.3 (184 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Milena Markovna Kunis
Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1983 (Pazar)
Doğum Yeri: Chernovtsy, Ukrainian SSR, USSR [now Chernivtsi, Ukraine]
Takma İsmi: Goldfish
Diğer Bir İsmi: Mila Kunas
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu:1.63 m
Resimleri (99)
Hayranlar (483 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sahil Güvenlik
2001 Dram Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu    
1995 Korku Oyuncu 3.8 1,211

Kalabalık ve Mutlu
2007 Dram Oyuncu    
1997 Aksiyon Oyuncu    
1998 Komedi Oyuncu 4.8 4,457
1997 Talk-Show Oyuncu 3.1 3,701

Gia
1998 Biyografi Oyuncu    
1998 Komedi Oyuncu 8.1 105,163
1998 Korku Oyuncu 4.0 767

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.3 214,586

Herkes Onu İster
2001 Komedi Oyuncu 5.8 14,964
2005 Komedi Oyuncu    

Amerikan Sapığı 2
2002 Korku Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 6.9 6,769
2003 Komedi Oyuncu 7.4 9,034
2005 Animasyon Oyuncu    
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,046
2005 Animasyon Makyaj, Oyuncu 7.8 31,156
2007 Macera Oyuncu 5.3 3,342
2007 Komedi Oyuncu 5.6 6,636

Max Payne
2008 Aksiyon Oyuncu 5.4 102,276
2006 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,111

Aşkzede
2008 Komedi Oyuncu 7.2 203,812
2006 Animasyon Oyuncu 6.8 702

Ölüm kampi
2008 Dram Oyuncu 5.9 6,893
2007 Animasyon Oyuncu    
2005 Talk-Show Oyuncu 5.3 169

Siyah Kuğu
2010 Dram Oyuncu 8.0 504,502

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Oyuncu 6.9 207,962
2009 Komedi Oyuncu 6.2 35,497

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Oyuncu 6.3 119,253

Asabi Adam
2014 Komedi Oyuncu, Yapımcı 5.7 13,766
2009 Animasyon Oyuncu    

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Oyuncu 5.5 105,505

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Oyuncu 6.4 165,940
2011 Oyuncu    

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Oyuncu 6.6 243,530
2010 Komedi Oyuncu 8.2 14,732

Ayı Teddy
2012 Komedi Oyuncu 7.0 429,586
2010 Animasyon Oyuncu    

Kan Bağları
2013 Suç Oyuncu 6.5 12,379
2014 Komedi Oyuncu 5.2 19,232
2011 Oyuncu    
2012 Oyuncu    

Zamanın Rengi
2012 Biyografi Oyuncu 4.7 788
2013 Animasyon Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 6.4 16,268
2014 Reality-TV Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015