Mila Kunis (30)


Oyuncu, Makyaj
9.4 (160 Oy)
  • Currently 188.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
 

favori
Gerçek İsmi: Milena Markovna Kunis
Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1983 (Pazar)
Doğum Yeri: Chernovtsy, Ukrainian SSR, USSR [now Chernivtsi, Ukraine]
Takma İsmi: Goldfish
Diğer Bir İsmi: Mila Kunas
Burcu: Aslan
Web Sitesi: Facebook Fan Page
Boyu:1.63 m
Resimleri (98)
  • Mila Kunis
  • Mila Kunis
  • Mila Kunis
  • Mila Kunis
  • Mila Kunis
Hayranlar (435 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
Baywatch
Sahil Güvenlik
2001 Dram Oyuncu 4.8 11,339
Late Night with Conan O'Brien 2009 Komedi Oyuncu 8.1 3,892
7th Heaven
Kalabalık ve Mutlu
2007 Dram Oyuncu 4.7 14,364
Honey, We Shrunk Ourselves 1997 Aksiyon Oyuncu 4.5 5,819
Krippendorf's Tribe 1998 Komedi Oyuncu 4.7 4,104
The View 1997 Talk-Show Oyuncu 3.0 3,178
Gia
Gia
1998 Biyografi Oyuncu 7.0 24,246
That '70s Show 1998 Komedi Oyuncu 8.2 87,407
Milo 1998 Korku Oyuncu 3.8 694
Family Guy
Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.5 170,607
Get Over It
Herkes Onu İster
2001 Komedi Oyuncu 5.6 13,294
Grounded for Life 2005 Komedi Oyuncu 7.4 8,673
American Psycho II: All American Girl
Amerikan Sapığı 2
2002 Korku Oyuncu 3.9 10,320
Jimmy Kimmel Live! 2003 Komedi Oyuncu 6.9 4,689
Ellen: The Ellen DeGeneres Show 2003 Komedi Oyuncu 6.9 6,369
Family Guy Presents Stewie Griffin: The Untold Story 2005 Animasyon Oyuncu 7.6 27,727
The Late Late Show with Craig Ferguson 2005 Komedi Oyuncu 7.9 6,055
Robot Chicken 2005 Animasyon Makyaj, Oyuncu 7.8 28,318
Moving McAllister 2007 Macera Oyuncu 5.1 3,098
After Sex 2007 Komedi Oyuncu 5.6 5,533
Max Payne
Max Payne
2008 Aksiyon Oyuncu 5.4 92,750
Saints Row 2006 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,111
Forgetting Sarah Marshall
Aşkzede
2008 Komedi Oyuncu 7.2 166,325
Family Guy 2006 Animasyon Oyuncu 6.8 702
Boot Camp
Ölüm kampi
2008 Dram Oyuncu 5.8 5,486
"Family Guy" Blue Harvest 2007 Animasyon Oyuncu 8.2 3,499
Made in Hollywood 2005 Talk-Show Oyuncu 5.4 123
Black Swan
Siyah Kuğu
2010 Dram Oyuncu 8.0 380,684
The Book of Eli
Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Oyuncu 6.9 173,724
Extract 2009 Komedi Oyuncu 6.2 30,035
Date Night
Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Oyuncu 6.3 96,762
The Angriest Man in Brooklyn
Asabi Adam
2014 Komedi Oyuncu 5.3 1,983
"Family Guy" Something, Something, Something, Dark Side 2009 Animasyon Oyuncu 7.6 3,204
Jupiter Ascending
Jupiter Yükseliyor
2014 Aksiyon Oyuncu    
Oz the Great and Powerful
Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Oyuncu 6.5 118,835
The 83rd Annual Academy Awards 2011 Oyuncu 6.2 971
Friends with Benefits
Arkadaştan Öte
2011 Komedi Oyuncu 6.5 165,621
Ted
Ayı Teddy
2012 Komedi Oyuncu 7.1 333,209
Family Guy Presents: It's a Trap 2010 Animasyon Oyuncu 7.0 6,165
Blood Ties
Kan Bağları
2013 Suç Oyuncu 6.5 4,394
The 69th Annual Golden Globe Awards 2012 Oyuncu 6.9 261
Tar 2012 Biyografi Oyuncu 5.4 339
Hell & Back 2013 Animasyon Oyuncu    
Third Person 2013 Dram Oyuncu 6.6 407
The 71st Annual Golden Globe Awards 2014 Reality-TV Oyuncu 7.1 274
2014 MTV Movie Awards 2014 Komedi Oyuncu 6.3 45