Giriş Kayıt

Mila Kunis (31)


Oyuncu, Makyaj, Yapımcı
9.3 (184 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Milena Markovna Kunis
Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1983 (Pazar)
Doğum Yeri: Chernovtsy, Ukrainian SSR, USSR [now Chernivtsi, Ukraine]
Takma İsmi: Goldfish
Diğer Bir İsmi: Mila Kunas
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu:1.63 m
Resimleri (99)
Hayranlar (482 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sahil Güvenlik
2001 Dram Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu    
1995 Korku Oyuncu 3.8 1,195

Kalabalık ve Mutlu
2007 Dram Oyuncu    
1997 Aksiyon Oyuncu    
1998 Komedi Oyuncu 4.8 4,441
1997 Talk-Show Oyuncu 3.1 3,676

Gia
1998 Biyografi Oyuncu    
1998 Komedi Oyuncu 8.1 104,150
1998 Korku Oyuncu 4.0 765

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.3 211,510

Herkes Onu İster
2001 Komedi Oyuncu 5.8 14,878
2005 Komedi Oyuncu    

Amerikan Sapığı 2
2002 Korku Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 6.9 6,597
2003 Komedi Oyuncu 7.4 8,959
2005 Animasyon Oyuncu    
2005 Komedi Oyuncu 8.3 7,928
2005 Animasyon Makyaj, Oyuncu 7.8 30,961
2007 Macera Oyuncu 5.3 3,329
2007 Komedi Oyuncu 5.6 6,580

Max Payne
2008 Aksiyon Oyuncu 5.4 101,662
2006 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,111

Aşkzede
2008 Komedi Oyuncu 7.2 202,542
2006 Animasyon Oyuncu 6.8 702

Ölüm kampi
2008 Dram Oyuncu 5.9 6,843
2007 Animasyon Oyuncu    
2005 Talk-Show Oyuncu 5.4 163

Siyah Kuğu
2010 Dram Oyuncu 8.0 498,783

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Oyuncu 6.9 206,172
2009 Komedi Oyuncu 6.2 35,227

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Oyuncu 6.3 118,455

Asabi Adam
2014 Komedi Oyuncu, Yapımcı 5.7 13,479
2009 Animasyon Oyuncu    

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Oyuncu 5.5 97,440

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Oyuncu 6.4 164,749
2011 Oyuncu    

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Oyuncu 6.6 239,701
2010 Komedi Oyuncu 8.2 14,547

Ayı Teddy
2012 Komedi Oyuncu 7.0 422,120
2010 Animasyon Oyuncu    

Kan Bağları
2013 Suç Oyuncu 6.5 12,083
2014 Komedi Oyuncu 5.2 18,484
2011 Oyuncu    
2012 Oyuncu    

Zamanın Rengi
2012 Biyografi Oyuncu 4.7 761
2013 Animasyon Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 6.4 15,665
2014 Reality-TV Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015