Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Mila Kunis

Mila Kunis (33)


Oyuncu, Yapımcı, Makyaj
Gerçek İsmi:
Milena Markovna Kunis
Doğum Tarihi:
14 Ağustos 1983 (Pazar)
Doğum Yeri:
Chernovtsy, Ukrainian SSR, USSR [now Chernivtsi, Ukraine]
Diğer Bir İsmi:
Mila Kunas
Takma İsmi: Goldfish
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
9.2 (191 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (99)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 Komedi Oyuncu 6.7 13,896
2015 Komedi Oyuncu    

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Oyuncu 5.4 141,410
2015 Animasyon Oyuncu 5.3 2,716
2014 Komedi Oyuncu 5.3 25,133

Asabi Adam
2014 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.7 16,509
2014 Komedi Oyuncu    
2014 Reality-TV Oyuncu    

Kan Bağları
2013 Suç Oyuncu 6.5 14,797
2013 Dram Oyuncu 6.4 20,574

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Oyuncu 6.4 176,369

Zamanın Rengi
2012 Biyografi Oyuncu 4.5 974

Ayı Teddy
2012 Komedi Oyuncu 7.0 475,378
2012 Oyuncu    

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Oyuncu 6.6 272,885
2011 Oyuncu    
2011 Oyuncu 6.4 1,290

Siyah Kuğu
2010 Dram Oyuncu 8.0 555,884
2010 Animasyon Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 8.2 16,416

Çılgın Bir Gece
2010 Komedi Oyuncu 6.3 128,592

Tanrının Kitabı
2010 Aksiyon Oyuncu 6.9 229,181
2009 Animasyon Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 6.2 37,785
2009 Animasyon Oyuncu 5.6 30,498

Max Payne
2008 Aksiyon Oyuncu 5.4 108,234

Aşkzede
2008 Komedi Oyuncu 7.2 219,013

Ölüm kampi
2008 Dram Oyuncu 5.9 7,387
2007 Animasyon Oyuncu    
2007 Macera Oyuncu 5.3 3,396
2007 Komedi Oyuncu 5.6 7,038
2006 Animasyon Oyuncu 6.8 702
2006 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,111
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 Animasyon Oyuncu    
2005 Animasyon Makyaj
Oyuncu
7.8 32,328
2005 Komedi Oyuncu    
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
2003 Komedi Oyuncu 7.4 10,150
2003 Komedi Oyuncu 6.9 8,174

Amerikan Sapığı 2
2002 Korku Oyuncu 3.9 11,853

Herkes Onu İster
2001 Komedi Oyuncu 5.8 15,673

Sahil Güvenlik
2001 Dram Oyuncu    

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.3 234,208
1998 Komedi Oyuncu 8.1 112,878
1998 Korku Oyuncu 4.0 792
1998 Komedi Oyuncu 4.9 4,590

Gia
1998 Biyografi Oyuncu 7.0 29,769
1997 Talk-Show Oyuncu 3.0 4,079
1997 Aksiyon Oyuncu    

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Oyuncu 5.1 20,793
1995 Korku Oyuncu 3.9 1,301
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016