Giriş Kayıt
Mila Kunis

Mila Kunis (33)


Oyuncu, Yapımcı, Makyaj

Milena Markovna Kunis, 14 Ağustos 1983 Chernovtsy, Ukrainian SSR, USSR [bugünkü Chernivtsi, Ukraine] doğumlu oyuncu, yapımcı, makyaj. Siyah Kuğu (2010), Ayı Teddy (2012), Arkadaştan Öte (2011), Tanrının Kitabı (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Milena Markovna Kunis
Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1983
Doğum Yeri: Chernovtsy, Ukrainian SSR, USSR [bugünkü Chernivtsi, Ukraine]
Diğer Bir İsmi: Mila Kunas
Takma İsmi: Goldfish
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
9.3 (197 Oy)
  • Currently 185.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (99)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eyvah Annem Dağıttı!
2016 33 Komedi Oyuncu 6.2 64,456
2015 Komedi Oyuncu 6.9 2,045

Jupiter Yükseliyor
2015 32 Aksiyon Oyuncu 5.4 149,226
2015 32 Animasyon Oyuncu 5.3 3,261
2014 31 Komedi Oyuncu 5.3 27,034

Asabi Adam
2014 31 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.7 17,476
2014 31 Komedi Oyuncu    
2014 31 Reality-TV Oyuncu    

Kan Bağları
2013 30 Suç Oyuncu 6.5 15,615
2013 30 Dram Oyuncu 6.4 21,967

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 30 Macera Oyuncu 6.3 181,069

Zamanın Rengi
2012 29 Biyografi Oyuncu 4.6 986

Ayı Teddy
2012 29 Komedi Oyuncu 7.0 492,657
2012 29 Oyuncu    

Arkadaştan Öte
2011 28 Komedi Oyuncu 6.6 285,360
2011 28 Oyuncu    
2011 28 Oyuncu 6.4 1,290

Siyah Kuğu
2010 27 Dram Oyuncu 8.0 579,060
2010 27 Animasyon Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 8.1 17,975

Çılgın Bir Gece
2010 27 Komedi Oyuncu 6.3 132,516

Tanrının Kitabı
2010 27 Aksiyon Oyuncu 6.9 240,190
2009 Animasyon Oyuncu    
2009 26 Komedi Oyuncu 6.2 38,914
2009 Animasyon Oyuncu 5.6 32,922
2008 25 Aksiyon Oyuncu 5.4 110,523

Aşkzede
2008 25 Komedi Oyuncu 7.2 225,885

Ölüm kampi
2008 25 Dram Oyuncu 5.9 7,412
2007 Animasyon Oyuncu    
2007 24 Macera Oyuncu 5.3 3,403
2007 24 Komedi Oyuncu 5.6 7,072
2006 Animasyon Oyuncu 6.8 702
2006 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,111
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
2005 22 Animasyon Oyuncu    
2005 Animasyon Makyaj
Oyuncu
7.8 34,182
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
2003 Komedi Oyuncu 7.3 11,286
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,628

Amerikan Sapığı 2
2002 19 Korku Oyuncu 3.9 11,853

Herkes Onu İster
2001 18 Komedi Oyuncu 5.8 15,995
2001 Komedi Oyuncu 7.5 12,618

Aile Reisi
1999 Animasyon Oyuncu 8.2 250,439
1998 Komedi Oyuncu 8.1 121,685
1998 15 Korku Oyuncu 4.0 794
1998 15 Komedi Oyuncu 4.9 4,605
1998 15 Biyografi Oyuncu 7.0 29,769
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,588
1997 14 Aksiyon Oyuncu    

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Oyuncu 5.1 21,540
1995 12 Korku Oyuncu 3.9 1,319
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827

Sahil Güvenlik
1989 Dram Oyuncu 5.1 19,665
- Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Gold (7,082) Rings (3,752) Logan (2,994) Get Out (2,293) La La Land (2,043) Split (1,835) The Age of Shadows (1,804) Zashchitniki (1,651) The Great Wall (1,488) Office Christmas Party (1,400)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,749) The Blacklist (4,070) The Expanse (3,266) Better Call Saul (2,102) The Last Kingdom (1,996) Game of Thrones (1,613) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,598) Doctor Who (1,591) Vikings (1,573) Supernatural (1,571)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017